Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
22.2.10 15:39

Na MMB někdo prodává tu fialovou ale hlubokou, já bych si z té nové kolekce asi na klučíka nevybrala, ale v reálu ty barvy budou působit jinak. Teď ujíždíme na zelené, máme zelené golfáčky a do mustsíka zelený froté. potah na léto z emitexu… už aby byl ten sníh celý pryč. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.2.10 16:58

Ta na MMB je z té starší kolekce. Není to ta aktuální. Včera jsem byla v Babyparku na Zličíně omrknout autosedajdy a tu fialovou Mutsynu tam ještě neměli :wink: Koupila jsem si aspoň nákupní košík. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
23.2.10 20:28

Ja jsem to myslela ze srandy, fialová je sice hezká barva,alejak už jsme zde psaly,raději si vyzdobím Lucinku,a nebudu pak jezdit s cirkusovým kočárkem,myslím,že se brzy ohledí,já chcu fakt tu tema brown jen nekazovou!!!!!:-(((kolozubko: košík je super,že jo.Baví mně pohledy ostatních majitelek,jak závostivě pokukují:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rennca
24.2.10 12:18

Holky mám možnost koupit výhodně Mutsíka sportovní sedačku v černé barvě.
Má ji někdo? Mám strach že na tom bude všechno vidět. A co v létě se sluníčkem?
Díky moc!

• Citovat
  • Upravit
14
24.2.10 12:21

My černý sporťák máme a jsem s ním moc spokojená. Ale léto ještě nevím, máme ho od listopadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.2.10 21:05

Ahoj,
holky, prosím vás, nemáte některá z vás nákupní box??? vypadá to zajímavě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.2.10 19:54

Ahoj holky. Hlásím se do klubu, máme 3Rider coffee and cream a korbičku Sport 12, je už po jednom dítěti. Jsem moc spokojená.
Matousko, máme nákupní koš, je super. Zatím máme hlubokou korbičku, koš se musí aspoň na jedné straně sundat, abys tam mohla něco dát.
A holky, nemohla byste mi některá poslat naskenovaný český návod?Myslím, že už tu byl, ale já jsem ho uložila a nevím kam :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.2.10 20:24

winnie, díky za odpověd, ale mě zajímal BOX - dává se místo klasickýho košíku. akorát ten box má víko a dá se zapnout na zip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.2.10 21:15

aha, tak o tom jsem ještě neslyšela, to se schválně podívám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
26.2.10 10:26

winnie..jako návod na nákupní koš??? nechápu… :zed: něco koupím a vhodím do koše a jedu do pryč:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.2.10 10:29

Denulenko: :-D :lol: :roll: koš jsem pochopila. Myslela jsem, že to byl český návod k podvozku a sportovnímu kočáru. Mám jen 2 listy psané holandsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blucík
27.2.10 21:58

Zdravím, řeším ten samý problém s nerovností sedačky, můžu poprosit co to je za podložku? Díky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
blucík
27.2.10 22:07

Zdravím holky, mám dotaz dali jsme právě sportovní sedačku a chtěla jsem vyrovnat hloubku sedu úplně do rovna, tak jsem mačkala small-large ale mě ta sedačka jde vyrovnat rukou a taky my to nedrží v rovině a jak na to zas rukou sáhnu a zatlačím, tak se mi ta sedačka zas vrátí zpátky. Je to normální? A ještě kam zapínáte nánožník, když jedete proti směru? Mě připadá strašně krátký, snad skoro zbytečný :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.10 13:12

blucíku, hloubku sedačky lze nastavit, jen když dítě sedí po směru jízdy. máš sedačku připnutou suchým zipem k podvozku?? pak by se ti sedačka neměla hýbat…

• Citovat
  • Upravit
blucík
28.2.10 19:40

Já jsem včera zkoumala návod snad hodinu, kontrolovala suché zipy jako o život :-) a nic jsem nevymyslela, je ovšem pravda, že mám malou proti směru jízdy, takže asi v tomhle to vězí. Díky za radu a budu zkoumat dál.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4