Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNa MMB někdo prodává tu fialovou ale hlubokou, já bych si z té nové kolekce asi na klučíka nevybrala, ale v reálu ty barvy budou působit jinak. Teď ujíždíme na zelené, máme zelené golfáčky a do mustsíka zelený froté. potah na léto z emitexu… už aby byl ten sníh celý pryč. ![]()
Ta na MMB je z té starší kolekce. Není to ta aktuální. Včera jsem byla v Babyparku na Zličíně omrknout autosedajdy a tu fialovou Mutsynu tam ještě neměli
Koupila jsem si aspoň nákupní košík. ![]()
Ja jsem to myslela ze srandy, fialová je sice hezká barva,alejak už jsme zde psaly,raději si vyzdobím Lucinku,a nebudu pak jezdit s cirkusovým kočárkem,myslím,že se brzy ohledí,já chcu fakt tu tema brown jen nekazovou!!!!!:-(((kolozubko: košík je super,že jo.Baví mně pohledy ostatních majitelek,jak závostivě pokukují:-)
Holky mám možnost koupit výhodně Mutsíka sportovní sedačku v černé barvě.
Má ji někdo? Mám strach že na tom bude všechno vidět. A co v létě se sluníčkem?
Díky moc!
My černý sporťák máme a jsem s ním moc spokojená. Ale léto ještě nevím, máme ho od listopadu…
Ahoj,
holky, prosím vás, nemáte některá z vás nákupní box??? vypadá to zajímavě… ![]()
Ahoj holky. Hlásím se do klubu, máme 3Rider coffee and cream a korbičku Sport 12, je už po jednom dítěti. Jsem moc spokojená.
Matousko, máme nákupní koš, je super. Zatím máme hlubokou korbičku, koš se musí aspoň na jedné straně sundat, abys tam mohla něco dát.
A holky, nemohla byste mi některá poslat naskenovaný český návod?Myslím, že už tu byl, ale já jsem ho uložila a nevím kam ![]()
winnie, díky za odpověd, ale mě zajímal BOX - dává se místo klasickýho košíku. akorát ten box má víko a dá se zapnout na zip…
winnie..jako návod na nákupní koš??? nechápu…
něco koupím a vhodím do koše a jedu do pryč:-)
Denulenko:
koš jsem pochopila. Myslela jsem, že to byl český návod k podvozku a sportovnímu kočáru. Mám jen 2 listy psané holandsky.
Zdravím, řeším ten samý problém s nerovností sedačky, můžu poprosit co to je za podložku? Díky moc ![]()
Zdravím holky, mám dotaz dali jsme právě sportovní sedačku a chtěla jsem vyrovnat hloubku sedu úplně do rovna, tak jsem mačkala small-large ale mě ta sedačka jde vyrovnat rukou a taky my to nedrží v rovině a jak na to zas rukou sáhnu a zatlačím, tak se mi ta sedačka zas vrátí zpátky. Je to normální? A ještě kam zapínáte nánožník, když jedete proti směru? Mě připadá strašně krátký, snad skoro zbytečný ![]()
blucíku, hloubku sedačky lze nastavit, jen když dítě sedí po směru jízdy. máš sedačku připnutou suchým zipem k podvozku?? pak by se ti sedačka neměla hýbat…
Já jsem včera zkoumala návod snad hodinu, kontrolovala suché zipy jako o život
a nic jsem nevymyslela, je ovšem pravda, že mám malou proti směru jízdy, takže asi v tomhle to vězí. Díky za radu a budu zkoumat dál.