Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderZuzicak, díky moc. Potěšilo mě, že blbej je ten nánožník, a né já. ![]()
Zuzi,prosím tě kde jsi kupovala ty kožené návleky na rukojeť??
Holky,v poslední době se pořád dívám na tu SLUNEČNÍ STŘÍŠKU (místo boudy na léto ) a začalo se mi to líbyt.Nemáte s tím náhodou některá zkušenost???
Aspoň bych poslala boudu na reklamaci,také mi praskla slída ![]()
Tak jsem se dneska stala majitelkou Mutsyho 4ridera single spoke next-byla jsem pro něj v nejmenovaném pražském obchodě a ačkoli psali,že mají skladem červenou,kterou jsem chtěla,tak ji neměli
Bude prý až ta nová ale až tak za měsíc dva,postupně přijdou
Měli jen Team new white- bílá,to jsem vyloučila,byla by zpromimnutím jako prase,khaki- nebyla až tak špatná,ale nemám tuhle barvu ráda,zvlášť pro holčičku a Team Ocean,no holčičí taky zrovna moc není,ale vzala jsem ji,už opravdu musíme do sporťáku
No ale protože tato barva končí,tak jsme k ní dostali originální fusak a nánožník.Koupila jsem i pultík,ale koš neměli skladem,tak čekám
No nevím,manželovi se ta barva sporťáku nelíbí vůbec,já říkám,že si snad zvyknu,když ne tak ji pak prodám a koupím červenou nebo fialovou,až budou ![]()
Jo a holky ještě to skládání,to je děs!!!!
No učila mě to asi stokrát,nebyla jsem to schopná to pochopit,nakonec se mi to povedlo,tak když jsem zaplatila,tak mi prodavačka říká,jestli má jít se mnou k autu mi to pomoct složit,měli tam hodně lidí a nechtěla jsem být totálně za blbou,tak jsem řekla,že to zvládnu,no zvládla
Ale že to trvalo,fakt blbej systém a já taky
To byl boj
Tak doufám,že s ním budu spokojená stejně jako vy ![]()
jé, Enny - co to vidím??
co Brio? vyreklamovali jste??
tak doufám, že se ti s ním bude dobře jezdit.. !!!a budeš více spokojená!
(hm, jsi mi připoměla, jak jsem v obchodě před Vojtovým narozením skládala xlanderaa jak jsem si připadala jako největší trubka, že to nedokážu, i moje máma to zlvádla v pohodě… )
No Natašo,je to hrůze reklamaci nechtějí uznat,kola začala i padat,takže to se bude asi muset řešit soudně,bavila jsem se o tom s profesori,právníky,všichni jsou za jedno,musí mi vrátit peníze,jinak znalec a soud,možná Česká obch.inspekce,no je to hrůza,co ti mám povídat!!!!Alespoň si příště dám větší pozor.No ale sporťák prostě už nutně potřebujeme,takže jsme to vyřešili takhle!No Mutsíka jsme zatím zkoušeli jen po obýváku,venku je děsně.Tak snad mi proboha vydrží
Doufám!!!!Jinak koukala jsem na to Brio,když se mi naposled vrátilo z ,,opravy",neopravené,závadu opět nenašly,vyjádření nedodali,psali to tam sami v obchodě do toho rekl. listu…
,tak ty kola už jsou pěkně jetý,na to,že jsem s tím jela jen asi 3 krát a pak vždycky 100 metrů,když mi to vrátí!!!Takže jednině nafukovačky vydržej,i když se občas píchnou
!Jestli chceš,tak já ti napíšu,jak to celé probíhá na SZ!Jo a nevěřila by si,jak bylo těžké sehnat Mutsy 4rider single spoke next,všude byly jen Lightweighty nebo maximálně single s pěnovou rukojetí,což jsem při mým ,,štěstí"
nechtěla riskovat
Jen ta barva,ale 6 až 8 týdnu čekat jsem fakt nemohla a když je ta výstava v Praze,tak jsem zrovna samozřejmě ve škole
Tak si snad zvykneme,doma se mi v tom docela líbila a to příslušenství je taky fajn
Tak nakonec mám to,co jsi mi nejvíce doporučila
Děkuji! ![]()
Zdravím všechny. Nemáte náhodou někdo zkušenost s údržbou sportovní sedačky na Mutsíka? Máme College stone a už je z toho věčného vyndavání a nandavání do auta docela špinavá, ale já nějak nemám odvahu to strčit do pračky, tak jsem si řekla, že se raději někde optám, než budu zase sklízet následky svých činů. ![]()
Ahoj holky, využily jste mutsy trojkombinaci maximálně? Maminky s jinými značkami mi říkaly, že trojkombinační korbička je menší než když koupím hluboký zvlášt a že tam dítko dlouho nevydrží…prý je prostě všechno menší..jak je na tom mutsy?Zamilovala jsem se do něj
![]()
Enny, to ti teda vůbec nezávidím
takhle zápasit s reklamací
(vím, o čem mluvíš, teď mě tohle čeká s PC, který mi v úterý večer „chcípnul“
a zatím to začíná podobně
)
napiš mi sz, pokud chceš, já si určitě ráda přečtu tvojí zkušenost, i když bohužel dost negativní
a třebamě něco napadne .. víc hlav víc ví…
nedávno jsem v černých ovcích viděla marný boj jedné maminky o vrácení peněz za stále reklamovaného casulaplay S4.. nakonec na obchodě nic, ale reportáž viděl výhradní dovozce, který jí kontaktoval a vše vyřešil… takže pokud třeba má ten obchod mail, kde si s nimi píšeš, zkus to poslat do kopie do černých ovcí (ČT), na ČOI, SOS apodobné…
teď jenom doufám, že smůlu jsi si už vybrala … a že mutsík bude sloužit bezproblémů.. snad ano, a navíc, ti mají podle mého slušného dovozce.. nevíc sice, kdesi hokupovala, jestli ho mají přímo od libfinu, ale ti jsou hrozně vstřícní a třeba mně po roce speediho (v rámci neuznané reklamace, což jsem i chtěla..) celého seřídili..před zimou…
přijde mi že posdlední dobou všechno vydrží nějak méně, neustále se jen reklamuje .. věci se dělají na chvíli..
prostě spotřeba a spotřeba a kvalita nikde… ![]()
![]()
macinko, sice sama Mutsyho nemám, ale:
korbičky jsou malé teď skoro u všech kočárků… mutsy má výhodu otočné sedačky proti směru a celkem slušného sklopení sportovní sedačky do lehu (není to placka). do 6m vydržíte, pokud nebude krutá zima a nebudete obříci.. a pak stejně děti chtějí trochu přizvednout, jsou zvědavé na svět… (sama mám quinny aV šel do sporťáku - speedi - v 5m - vlezl by se ale nebylo to s ním k vydržení ![]()
větší korbičku mají akorát MC Mura, myslím, že ty nová Jané jsou taky větší. naveta xl od PP je sice menší ale má polohování, které ji zvětší.. nevím.. to by vysvětlili jiní..
záleží, co sama chceš.. pokud chceš děťátko vozit v korbičce, než se posadí, asi není mutsy to pravé… to leda ty klasické hlubočáky nebo staré polské trojkombinace, nebo něco jako hoco… ale pokud ti nevadí dát 6m dítě do sporťáčku pěkně čelem k tobě, je mutsy pro tebe ten pravý… a využiješ ho maximálně,… teď jen záleží na tom, ketrý typ jsi si vybrala. ![]()
Děkuju moc, půjdu na veletrh, tak pokud tam budou, všechno si to pořádně ošahám:)Kamarádka má 6m chlapečka a pořád je v hlubokém a tak nějak mi tam ještě patří:)) Ale korbička vypadá taky malince..přeměřím:)
Ahoj holky, pečlivě jsem si pročetla prvních 60stran diskuse a asi posledních 20. Moc Vám děkuju za vaše postřeh, protože díky nim jsem se rozhodla koupit také Mutsy. Manžel nechctěl o jiném slyšet
Koupili jsme už použity a samozřejmě jsme k němu nedostali návod v ČJ. Pokud byste ho prosím někdo měli a byli ochotni poslat mailem, byla bych moc vděčná. Zuzičák to tady nabízel, tak bych se hlásila. Moc děkuju a zdravím všechny.
Koukam ze diskuse porad zije, cist uz vas tedy nestiham, ale jsem rada, Mutsynka je super, u nas to byla laska na prvni pohled a vydrzela celou dobu co nam verne slouzila, nikdy zadny problem.
Ted uz ji ale nevyuzivame, prisel cas na prodej tak kdyby mel nekdo zajem piste mi SZ.
Je to komplet UR next se sedajdou v barve Team Brown a kupou doplnku, vsechno jeste v zaruce
mejte se hezky ![]()
ahoj. Fusak origo mutsy nemam. Mam Emitex a co jsem si je oba prohledla, rekla bych ze ten Emitex je 100× lepsi nez ten origo. A hlavně ti pak vydrzi i do sportaku… Když si tedy koupiš ten s odepinaci dolni časti. A jde i do autosedačky. Takže fusak bych nemenila. Jinak kočárek Mutsy - mooooccc velka spokojenost je super ze všech stran. Doporučila bych i koupit ten nakupni košík. Je to sice 1000,– ale stoji za to. Ja ho prvně nekoupila, ale po 3 měsících jsem si ho kupovala…