Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
14.3.10 13:57

Enny, děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.3.10 14:15
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucisek29
14.3.10 15:53

Holky zdravím, sedím u PC a přemýšlím co do sporťáčku na jaro pro 8 měsíční baby, aby to trochu vypadalo. Nějakou deku, či co? Co máte v plánu vy? Děkuji za inspiraci .-)

• Citovat
  • Upravit
1702
14.3.10 18:05

Holky,tak mám sporták champagne i s nánožníkem, ta nová kolekce má ty uchytky mnohem lépe vymakané a koupila jsem i fusak Loger fialový s kytinkama a už chci jet ven!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.3.10 18:29

A jak lépe, jako že už je ten nánožník delší, nebo se jen lépe zapíná?. Já jsem si koupila ten starý a musím říct, že je na dvě věci :-( Jinak fusak taky mám, ten růžový s zelenou vložkou s kytičkama a je fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.3.10 19:18

Denulenko, já budu kupovat jak korbu, tak sportovní část v té active champagne :-) Myslela jsem, že Mutsy přijde i s novýma barvama fusaků k té nové kolekci, ale ještě nic není 8-o Nebude to vypadat blbě, když budeš mít barvu kočáru champagne a fusak třeba fialový???? Já si to neumím představit a zrovna to nějak řeším, tak se ptám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beebka
14.3.10 19:48

Jdu do něj!

Ahoj všechny,
tak jsem, už po druhé!! :pankac: , přelouskala celou diskusi!! :roll: Tentokrát mi to trvalo jen dva dny :zed: Takže kdybyste náááhodou něco o Mutsikovi nevěděly, teď to mám čerstvě v hlavě a dám radu, zatím jen jako pasivní uživatelka :lol: Kárky zkoumám už dlouho a už to MUSIM rozhodnout a objednat, malej vyleze začátkem června, snad :hug: , tak aby měl v čem jezdit. Jdu do UR next, autosedačka MaxiCosi Pebble, jen ta barva, to je věc ošemetná :nevim: Cargo grey, active coffee, jiná, fakt nevim. Dávám si ultimátum do čtvrtka, kdy půjdu v Praze na veletrh a pak už to rozlousknu.
Takže pěkně děkuji za celou tuto diskusi, moc mi pomohla.

• Citovat
  • Upravit
45
14.3.10 19:52

Beebko myslíš, že Praze na veletrhu bude nová kolekce k vidění? Já jsem zkoumala seznam vystavovatelů a Libfin tam nebyl :-? , tak váhám jestli se tam vůbec vypravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beebka
14.3.10 20:09

blucik, to teda nevim, taky jsem ho tam neviděla, ale v BBP na ČerŇáku mi stejně řikali, že tu novou kolekci asi mít ještě nebudou, budu vybírat z 09, doufám, že tam bude aspoň vzorník. Na prodejnách v tom maj bordel a vždycky se vymluvili, že jim s tim někdo odešel-maj asi jen jeden bo co :zed: a v Dětskym ráji pani prodavačka ani nevěděla, co to tam maj vystavený za barvy a že asi to už vůbec nevyráběj a nebyla nijak schopná mi říct, který ty barvy teda maj a který už se nedaj objednat. Chce to holt chodit a koukat po prodejnách. Tak doufám, že na veletrhu toho bude víc pohromadě a já konečně vyberu :palec:

• Citovat
  • Upravit
13376
14.3.10 20:12

Já dnes viděla v Brně na veletrhu a teda měli tam všeho všudy 5 barviček, byla jsem zklamaná. Ale musím říct, jak jsem ho vzala do ruky, nechtěla jsem ho pustit:) Manžel je z něj taky nadšený. Ale nenašla jsem tam podvozek UR, byly tam jen 4R :think: Zeptat se nebylo koho,byli někde fuč…a zrovna kvůli tomu jsem tam šla, abych poznala mezi těma podvozky rozdíl:(( Má někdo zkušenost?
Pěkná je active champagne, ale chtěla jsem vidět i cargo grey s modrými zipíky, na netu vypadá krásně :wink:

Příspěvek upraven 14.03.10 v 20:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beebka
14.3.10 20:12

Jo, holky, přes www.malvik.cz lze stáhnout na ten pražskej veletrh vstupenku zdarma, stačí se jen zaregistrovat a oni pošlou vstupenku na mail, pak už jen tisk a kilčo je doma :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Beebka
14.3.10 20:15

Macinka: jaká je uvnitř ta barva Šampaň? Ta Cargo Grey je uvnitř taková tyrkysová, neříkám, že se mi nelíbí, ale taková nějaká tmavá, sem právě myslela, že to bude nějaká došediva, ale jinak se mi Cargo Grey líbit moc :-)

• Citovat
  • Upravit
13376
14.3.10 20:17

bylo to světle krémové skoro do bíla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.3.10 20:26

Holky v Babyparku na Zličíně už nová kolekce je. I když mi tvrdili,že bude až tak za měsíc,včera jsem tam byla a viděla ji na vlastní oči :-) A Acive Champagne je tam vystavená, stejně jako Team Purple a Red a další!!!!!!!!! :-P Denu já mám taky Lodger Bunker- ale Fairy Silver- stříbrný s koníčkem- miluju koně :huban: Fialová se Champagne bude určitě nádherná :potlesk: Jen mi vadí,že když malá sedí a jak je malinká,tak jí ten konec od fusaku padá na hlavičku,když teda není utažený kolem ní,to jí totiž trochu vadí,tak to utahuju jen když je opravdu mráz a nebo když spí,teď má chudák zánět močových cest,tak jezdíme jen k doktorovi a dávám jí tam jak Lodger tak Mutsy fusak a zima jí určitě není a hezky to vypadá!
Tak gratuluju ke koupi,doufám,že bude dobře sloužit,okýnko nepraskne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.3.10 22:20

Holky dáváte do sport.sedačky nějakou vložku až vyndáte fusak? Mě se zdá dost tvrdá pro ležící mimčo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí