Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridersweepee píše:
ahoj to myslíš boudičku u sportáku?
Jestli to bylo na mě, tak ano, u sporťáku.
posílám ti fota,boudička je super sundavací a blbě to nevypadá?nebo tě špatně chápu ![]()
sweepee píše:
posílám ti fota,boudička je super sundavací a blbě to nevypadá?nebo tě špatně chápu
???
Pořád nevím, jestli reaguješ na mě.
Pokud ano, tak si nerozumíme - boudičku neřeším, ptala jsem se na nánožník. Jak ho instalujete na ležící mimina.
ahojky,nánožníky jsou fakt nevychytaný a dost krátký,mi tam měli tlustej fusak s dekou a naaranžovaný aby to aspon nějak elegantně
vypadalo,nezbýváá než zkoušet a těšit se na jaro až nánožník vyhodíš!!!!
Holky nebudete některá prodávat hlubokou korbu? Spíš neutrální barvu, nebo červenou ![]()
Já mám emitexový nánožník a upínám ho za mandlo které posouvá zádovou opěrku.
Korbičku mám k prodeji tm. modrou, ale budu prodávat asi tak v červenci -možná dřív, čerenou autosedačku Maxi Cosi cabriofix (sedačka, isofix. základna, fusak, pláštěnka, letní potah, adaptéry na mutsy). Obojí po dvou dětech.
renny já prodávám hlubokou korbu cargo povrch barva coffee,ale až tak za měsíc, jsem první majitelka a luci je v ní od narození:-)))
A já budu, klidně hned, prodávat světlounce zelenou team lime, po jednom dítěti ![]()
Ahoj holky,
koukám, že jak se přidávají nové mutsíkářky a nové obdivovatelky, že se pořád řeší stejné věci
.
Hodím sem odkaz na alba moje (pro zobrazení, jak jsem měla přidělaný nánožník nebo jak vozím origoš pláštěnku v pytli):
https://www.emimino.cz/…ttka-05-278/
a Miladky (zaháknutí sportovní sedačky, taška, atd.):
https://www.emimino.cz/…a/mutsy-552/
Budu doufat, že to vám to pomůže.
Jinak na natáčecí nápravu podvozku se podle mě dá zvyknout. Měla jsem první kočár Jané Slalom a zvykla jsem si na 3-kolku i pak v pohodě na UR. Babičky si nezvykly na žádný, jezdily klasicky, manžel jezdí jak kdy. Protě by jezdi i se zaaretovacíma kolečka u 4r. Takže to bych neřešila. Prostě někdo to využívá a někdo ne…
Nánožník je opravdu celkem na nic. Je dobrý tak na sedící dítko, ale i tak nic extra. Lepší asi ten univerzal od Emitexu (tuším model Golfky). Ale my to přežili i s ním…
Dírku ve stříšce nám opravili jako záruční opravu.
Rukojeť máme pěnovou, dokoupili jsme ale kožené návleky a jsou super. Ta kůže je na držení prostě lepší, to souhlasím..
Add nové barvy - mám pocit, že bych si snad nevybrala
. Mám ráda barvy do modré a nic moc v tomto směru…
Kdybyste někdo věděl o někom, kdo by chtěl Mutsy UR s bohatou výbavou (kromě korby a sedačky) budu muset prodávat naše zlatíčko.
Pokud chcete někdo poslat naskenovaný návod v ČJ - pošlu emailem. Sama jsem ho tu kdysi vydyndala ![]()
DENUL - jídelní pultík nekupuj není moc dobrej.. Resp. dítě se tam přes něj dává blbě, takže je zapotřebí ho odendávat, když dáváš dítě do kočárku nebo z kočárku. S obyč madlem je ten nakládací prostor lepší…
Nic víc mi neutkvělo. Ale jsem ráda, že diskuze stále žije
I mně kdysi hodně pomohla, když jsem kočárek vybírala. Z Mutsíka jsem nadšená, i když má své chyby (jako každý kočár), ale neměnila bych…
Ahoj holky, potřebuji poradit mám přes internetový obchod zakoupen kočárek MUtSy 4 Rider a nevím si rady jak složit. Rukojeť dám do nejnižší polohy zmáčku na rukojeti pant a zároveň stahuji po levé straně konstrukce válec, ale nic se neděje. Nemáte někdo zkušenosti, poraďte typ jak na to než budu reklamovat
děkuji za info Eva
jéééééééé, skládání jsem taky řešila. zabrdit kočár,
rukojet necháš zajet, zatáhnes válec na pravé straně, a musíš tu rukojet tlačit ještě víc dolu, lupne v tom a začne se to skládat.
Moje chyba v provádění byla v tom, že jsem tlačila jen na jedné straně, a tím pádem mi luplo taky jen na jedne straně a nesložilo se to.
Ty jo, to je hrozný návod. Nevím jestli to pochopíš, moje vyjadřovací schopnosti jsou katastrofální a to kojím teprve 7měsíců......
![]()
Tak já skládám takto: mám zabržděno, pravou rukou mačkám na rukojeti ten čudlík, levou váleček k sobě, břichem se opírám o rukojeť a talčím dopředu a zároveň pravou rukou dolů
Vypadá to složitě, ale jde jen o ten grif. A to jak jsme reklamovali kvůli kolečku, tak prodavačky řekly, že se skládá nějak špatně, tak mi to ještě poštelovali a teď to jde samo. No já neměla srovnání, ale na skládání jsem si nikdy nestěžovala ![]()
já skládám tak, že u toho nervuju,nadávám a po pár sprostých zaklínadlech to povolí…ale je to hodně podobní tomu,co dělá kolozubka…kočárek nemám,ale peníze zpátky ano…