Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
3.3.10 09:24

ahoj to myslíš boudičku u sportáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.3.10 09:33
sweepee píše:
ahoj to myslíš boudičku u sportáku?

Jestli to bylo na mě, tak ano, u sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.3.10 10:32

posílám ti fota,boudička je super sundavací a blbě to nevypadá?nebo tě špatně chápu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.3.10 10:48
sweepee píše:
posílám ti fota,boudička je super sundavací a blbě to nevypadá?nebo tě špatně chápu :jazyk:

???
Pořád nevím, jestli reaguješ na mě.
Pokud ano, tak si nerozumíme - boudičku neřeším, ptala jsem se na nánožník. Jak ho instalujete na ležící mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.3.10 10:51

ahojky,nánožníky jsou fakt nevychytaný a dost krátký,mi tam měli tlustej fusak s dekou a naaranžovaný aby to aspon nějak elegantně :jazyk: vypadalo,nezbýváá než zkoušet a těšit se na jaro až nánožník vyhodíš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.3.10 17:01

Holky nebudete některá prodávat hlubokou korbu? Spíš neutrální barvu, nebo červenou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.3.10 17:08

Já mám emitexový nánožník a upínám ho za mandlo které posouvá zádovou opěrku.
Korbičku mám k prodeji tm. modrou, ale budu prodávat asi tak v červenci -možná dřív, čerenou autosedačku Maxi Cosi cabriofix (sedačka, isofix. základna, fusak, pláštěnka, letní potah, adaptéry na mutsy). Obojí po dvou dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
3.3.10 18:41

renny já prodávám hlubokou korbu cargo povrch barva coffee,ale až tak za měsíc, jsem první majitelka a luci je v ní od narození:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blucík
3.3.10 20:28

A já budu, klidně hned, prodávat světlounce zelenou team lime, po jednom dítěti :-)

• Citovat
  • Upravit
719
4.3.10 09:05

Danulenko, už máš doma ten sporťák??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
4.3.10 14:52

Ahoj holky,

koukám, že jak se přidávají nové mutsíkářky a nové obdivovatelky, že se pořád řeší stejné věci :-).

Hodím sem odkaz na alba moje (pro zobrazení, jak jsem měla přidělaný nánožník nebo jak vozím origoš pláštěnku v pytli):
 https://www.emimino.cz/…ttka-05-278/

a Miladky (zaháknutí sportovní sedačky, taška, atd.):
 https://www.emimino.cz/…a/mutsy-552/

Budu doufat, že to vám to pomůže.

Jinak na natáčecí nápravu podvozku se podle mě dá zvyknout. Měla jsem první kočár Jané Slalom a zvykla jsem si na 3-kolku i pak v pohodě na UR. Babičky si nezvykly na žádný, jezdily klasicky, manžel jezdí jak kdy. Protě by jezdi i se zaaretovacíma kolečka u 4r. Takže to bych neřešila. Prostě někdo to využívá a někdo ne…
Nánožník je opravdu celkem na nic. Je dobrý tak na sedící dítko, ale i tak nic extra. Lepší asi ten univerzal od Emitexu (tuším model Golfky). Ale my to přežili i s ním…

Dírku ve stříšce nám opravili jako záruční opravu.
Rukojeť máme pěnovou, dokoupili jsme ale kožené návleky a jsou super. Ta kůže je na držení prostě lepší, to souhlasím..

Add nové barvy - mám pocit, že bych si snad nevybrala :-(. Mám ráda barvy do modré a nic moc v tomto směru…

Kdybyste někdo věděl o někom, kdo by chtěl Mutsy UR s bohatou výbavou (kromě korby a sedačky) budu muset prodávat naše zlatíčko.

Pokud chcete někdo poslat naskenovaný návod v ČJ - pošlu emailem. Sama jsem ho tu kdysi vydyndala :-)

DENUL - jídelní pultík nekupuj není moc dobrej.. Resp. dítě se tam přes něj dává blbě, takže je zapotřebí ho odendávat, když dáváš dítě do kočárku nebo z kočárku. S obyč madlem je ten nakládací prostor lepší…

Nic víc mi neutkvělo. Ale jsem ráda, že diskuze stále žije :-) I mně kdysi hodně pomohla, když jsem kočárek vybírala. Z Mutsíka jsem nadšená, i když má své chyby (jako každý kočár), ale neměnila bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.3.10 14:55

MUTSY

Ahoj holky, potřebuji poradit mám přes internetový obchod zakoupen kočárek MUtSy 4 Rider a nevím si rady jak složit. Rukojeť dám do nejnižší polohy zmáčku na rukojeti pant a zároveň stahuji po levé straně konstrukce válec, ale nic se neděje. Nemáte někdo zkušenosti, poraďte typ jak na to než budu reklamovat
děkuji za info Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.3.10 17:14

jéééééééé, skládání jsem taky řešila. zabrdit kočár,
rukojet necháš zajet, zatáhnes válec na pravé straně, a musíš tu rukojet tlačit ještě víc dolu, lupne v tom a začne se to skládat.
Moje chyba v provádění byla v tom, že jsem tlačila jen na jedné straně, a tím pádem mi luplo taky jen na jedne straně a nesložilo se to.
Ty jo, to je hrozný návod. Nevím jestli to pochopíš, moje vyjadřovací schopnosti jsou katastrofální a to kojím teprve 7měsíců...... :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.3.10 21:48

Tak já skládám takto: mám zabržděno, pravou rukou mačkám na rukojeti ten čudlík, levou váleček k sobě, břichem se opírám o rukojeť a talčím dopředu a zároveň pravou rukou dolů :mrgreen: Vypadá to složitě, ale jde jen o ten grif. A to jak jsme reklamovali kvůli kolečku, tak prodavačky řekly, že se skládá nějak špatně, tak mi to ještě poštelovali a teď to jde samo. No já neměla srovnání, ale na skládání jsem si nikdy nestěžovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
5.3.10 17:12

já skládám tak, že u toho nervuju,nadávám a po pár sprostých zaklínadlech to povolí…ale je to hodně podobní tomu,co dělá kolozubka…kočárek nemám,ale peníze zpátky ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí