Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
21.3.10 07:51

Staaar, tu origoš fakt nebrat, je na nic a navíc se mi s ní strašně špatně jede, když jí mám na rukojeti, jelikož ty přesky se zapínají přesně v místě, kde tu rokojeť držím, takže jí vůbec nepoužívám :-(
Já mám UR a jsem max.spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
21.3.10 07:53

LeníkuDOMO- tak to jsme na tom tak zhruba stejně- hlavně,že bydlíme :-D
Leníku- o pár stránek dál- kožené návleky na rukojeť,myslím,že tady psal někdo i kde se to dá koupit :nevim:
Staar- já mám teda origoš tašku a zatím dobrý :huban:
Podovzek mám 4 rider,ale já to měla o mnoho jednoduší,protože manžel nechtěl o UR ani slyšet :-? Mě se samozřejmě líbil,řídit jsem ho v obchodě neuměla,ale to asi nikdo,ale to by se určitě podalo :dance:
Většina holek má určitě UR
Ale určitě doporučuju nafukovací kola a koženou rukojeť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
21.3.10 09:43

Jj, určitě beru nafukovací kola a koženou rukojeť taky. Pro toto jsem už rozhodnutá, ale furt nevím podvozek a tu tašku. Ale taky jsem si říkala, že podvozek nechám asi na manželovi, přece je to i věc techniky, tak ať taky něco vybere on :-D
Jinak se mu kočár samozřejmě líbí. V Brně na veletrhu nám moc neporadili, respektive se nám tam ani moc nikdo nevěnoval a místa na vyzkoušení bylo málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.3.10 14:26

staaar tahle taška je asi super, vyhrála i v nějakém testu, ale barevně se mi moc k mutsynce nehodí :-(

http://www.malvik.cz/…ska-na-kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
21.3.10 17:52

Já mám tašku od aesthetic a je no houby…je v ní prd členění tak tam je furt bordel a tála 1200,–!!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.10 18:32

Ahojky, četla jsem, že s mutsym asi už umíte perfektně zacházet, nemám návod a nemůžu přijít na to, jak zafixovat sedák v poloze v sedě, jde to nějak zajistit, malej když se v kočárku našponuje, tak se sedačka celá jakoby vysune a narovná, prostě jezdí a není pevná v té nastavené poloze…předem díky moc za pomoc! LEnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ahojky, četla jsem, že s mutsym asi už umíte perfektně zacházet, nemám návod a nemůžu přijít na to, jak zafixovat sedák v poloze v sedě, jde to nějak zajistit, malej když se v kočárku našponuje, tak se sedačka celá jakoby vysune a narovná, prostě jezdí a není pevná v té nastavené poloze…předem díky moc za pomoc! LEnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.3.10 18:46

A to je právě ta origo.mutsy taška kolekce team taky, žádný členění, ani zvenku třeba na boku aspoň kapsa na láhev, je na suchý zipy, takže jsem kolikrát tím rozlepením malou vzbudila, no jsem z ní dost otrávená a vůbec jí nevozím. Taška a nánožník jsou na houby, jinak super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.3.10 11:55

Holky prosím vás nevíte některá, jaká je to kolekce korbiček? Paní mi píše že na podzim bude mít 2 roky-že bych se ještě někde kukla. Ty nové mají na boudičce úplně něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.3.10 13:49

Renco,je to 2008, má ji Sabina Lauriná přesně v této barvě ,viděla jsem ji v nějaké reportáži :-D
Holky nehcete někdo tu tašku Team Brown- samozřejmě se mi vrátila :pocitac: Dám vám ji klidně zadarmo,co bych s ní dělala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.3.10 13:50

Mě by se ta taška hodila a na ceně bychom se snad domluvily, jen bych chtěla vidět, jak vůbec vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.3.10 13:58

Večer ji vyfotím,už nemám náladu se s tou ženskou dohadovat :pocitac: To by bylo fajn,pošlu ti ji jako SZ,ale až večer,neva???? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.3.10 14:05

enny, vůbec to nespěchá. Já tašku mám, jen se mi už vevnitř trhá a tu Mutsy už si nepamatuju, jak vypadá. Vím, že mě moc nezaujaly, ale teď jsem viděla na netu snad jiný typ. Napíšeme se tedy skrz SZ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.3.10 14:33

Enny díky :lol:

Hele písni jí hnusné hodnocení-máš to z MMJB ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí