Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
781
1.4.10 16:05

Holky, pomóóóc, jak to děláte se sluneční clonou? Mám od Teutonie, a asi jí tam neumím nandat nebo co… Pořád je taková jakoby pokrčená, občas mi ty udělátka na přichycení i vypadnou, jamile chci pokrčit boudu, když třeba nejdeme proti sluníčku, musím pak clonu nandavat znovu… Co dělám špatně? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.4.10 20:51

Holky včera mi nešel notebook,tak jsem jen koukala od manžela z počítače- přidávám fotky pro Denu síťku na kočárek- sedí perfektně-vypadá skvěle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.4.10 20:53

Na kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.4.10 20:55

Je to špatně vidět je to focený mobilem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.4.10 20:56

A poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.4.10 20:58

A pro Killi- zaháčkovaná sedačka po směru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.4.10 20:59

Chybička se vloudila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.4.10 21:18

Enny díky, jdu do ní.Holky, to se po…, já mám inzerát na prodej korby jo? a přišla baba,že se jde podívat na ten kočárek,,,tak já že jo a ona, že kde je zbytek a já jí říkám,že prodávámjen korbu za ty prachy ( 1500) a ona si myslela,že celou MUTSYNU!!!!! tak kde je něco špatně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.4.10 21:27

Denu :roll: No já bych vraždila :evil:
A jakou vezmeš barvu těch včeliček na síťce- Koa???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.4.10 22:19

Enny zlatá, pošleš mi ještě jednou ten odkaz na nákup té síťky? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.4.10 22:27

Zlatá jo,tak díky :-D
No místo,abych se učila,tak tady vysedávám u netu :oops:
A nedalo mi to,ale podívala jsem se na ten tvůj inzerát na korbičku- teda myslím,že je tvůj a nic o podvozku tam fakt není ani naznačeno,takže na jaké straně je chyba je více než jasné!!!!!! :pocitac:
Síťka- přišla ihned,skvělá!!!! :dance:

http://www.malvik.cz/…k-i-postylku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.4.10 14:06

Enny díky moc za foto.Já mám malou zatím proti směru .Pořád řve když nevidí někoho známého.Síťka vypadá super asi taky pořídíme.Jak bude chvilku čas tak to tu musím pročíst máte tady hodně postřehů.ještě jednou díky.Vložím vám odkaz paní taky dělá vložky i potahy do kočárku přímo na mutsy http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a ted nevím jestli se zobrazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.4.10 21:08

Holky kde jste???,Denu,prosim tě promiň doufám,že jsi se neurazila,že jsem se ti koukala na ten inzerát,sem tě chtěla jen podpořit,že ty to máš teda správně,promiň :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: A co síťka už je objednaná???A jaká???
Killi- krásné potahy,asi se neudržím a jednu opičku objednám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
5.4.10 21:43

Enny Ty máš novou fotku??
Já jsem totálně naštvaná rozpárala se mi taška a málý mi rozbil stínítko........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.4.10 21:52

Jo,jo dala jsem sem vlastní dítě :-P Ale manželovi se to vůbec nelíbíže ji takhle veřejně publikuju :roll: Nevím,asi má pravdu,nemusí všichni vědět,datum narození a tak,stejně bych ten metřík ani nezprovoznila :oops: Ale fotku dát musím!!!!!! :dance:
Ježiš to je děs,madam zničila za víkend dvě flaštičky na čaj-zítra nemám do čeho udělat :evil: Ještě,že má v neděli svátek,tak snad nějakou dostane :-P Fakt mě naštvala!
Ježiš tataška,no hnědá by ti byla asi na nic,ještě jí mám,dám ti jí klidně! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4