Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderEnny prosím a kde jsi kouoila síťku proti hmyzu? bavíme se o sporťáku??? díky za tip!
Denu já jsem prdlá,ujetá na obrázky a tak
Tak jsem ji objednala v Malvíkovi- dám sem odkaz
Je totiž černá- přes tu se líp kouká dovnitř než přes bílou,tu jsem měla na hluboký a ta černá síťka je od značky Bumbleride,určitě prý pasuje
Tak snad bude pasovat i v
reálu.Na obrázku je na hluboké korbě ,ale prý pasuje i na sporťák,doufám ![]()
A jsou na ní včeličky ![]()
http://www.malvik.cz/…k-i-postylku
Hm.....snad opravdové včeličky nezaútočí na své vyšívané kamarádky!Enny, napíšeš mi až zjistíš,jestli pasuje na sporťák prosím? Apropos holky, od kdy jste daly děti do sporťáků???
Jasně!
Taky mě to napadlo ![]()
No to máš tak,my máme letní miminko,tak jsme při výběru kočárku slyšeli spoustu ,,osvěčených" rad úplně od všech,že musíme mít velkou krbu,že naše maminky vozili děti v korbě do dvou let atd.
Jot to pak byla sranda,když jsme uprostřed zimi scháněly sporťák narychlo,protože naše madam,ač nedonošená si v půlroce stoupla a to pak není žádná legrace,bála jsem se někde zastavit,aby nevyskočila i s fusakem.Neznám jediné dítě,které by bylo v korbě dýl jak půl roku,vyjma toho když se maminka snažila v korbě přežít zimu,ale myslím,že je to tam už nebaví
Ale kamarádky dávaly i mnohem dřív do sporťáku,když jde kočárek jako třeba Mutsík do lehu,tak proti tomu nic nemám!Lepší než b když je narvané v korbě.Výhoda Mutsy sporťáku je i to otáčení po a proti směru,teď hlavně kvůli tomu sluníčku,úplně jsem nesnášela tu plínu přes korbičku,ale tam se to nedá nijak jinak řešit,slunečníky jsou na nic,když zafouká,tak letí ![]()
Luci je 5m???Že jo!?Já bych jí tam klíďo dala ![]()
V korbě se mi hrozně vzteká,je zvědavá a jak už ví o čem to venku je,tak je to s ní nakašu, dnes mi v korbě víc jak hodinu řvala,holky z jiné diskuze plánují dát dítko do sportáku okolo 8 měsíce,tak to bych byla asi šedivá…no a o plíně mi ani nemluv!!!!jak v cigánově
Denulenka píše:
V korbě se mi hrozně vzteká,je zvědavá a jak už ví o čem to venku je,tak je to s ní nakašu, dnes mi v korbě víc jak hodinu řvala,holky z jiné diskuze plánují dát dítko do sportáku okolo 8 měsíce,tak to bych byla asi šedivá…no a o plíně mi ani nemluv!!!!jak v cigánově
Tak naše malá byla v korbě 8 měsíců. Na vánoce jsme dali sporťák, ale pak jsem si říkala, že jsem to uspěchala, že mohla být ještě v korbě, protože je prcek a vešla by se mi tam i s fusakem. Je hrozně živá, ale v kočárku spinká, takže by to nevadilo. I teď v 11 měsících mi přijde ve sporťáku děsně zapadlá, mrňavá a pořádně tam nesedí, stále se kácí ke straně.
Kolozubko a kolik měří a váží???Je krásná!
No naše malá by se taky do korby ještě vešla,myslí,že i do té Mutsy korby,ale prostě by vyskočila ![]()
Ale taky v kočárku hodně spinká ![]()
A kdyby mi tam řvala jako Denu,tak bych ji prostě dala do sporťáku,asi už chce vidět,každý dítě je jiný ![]()
Enny díky
Měří 71 cm a váží asi 8,5 kg. Je docela drobek. Právě, že je dost živá a třeba už od vánoc stojí, ale v kočárku jí to vždy tak udrncá, že spinká. ![]()
To je teda drobek ![]()
No s hrůzou jsem zjistila,že malá má za 14 dní svátek,a já pro ní nic nemám- tak chci koupit ten Funseat- nevím jestli i s baťohem,ten se mi moc nelíbí,ale docela bych to chtěla koupit v Babyparku,ale tamho mají jen s ním
A ještě sluneční stříšku ![]()
kolozubka píše:
Tak naše malá byla v korbě 8 měsíců. Na vánoce jsme dali sporťák, ale pak jsem si říkala, že jsem to uspěchala, že mohla být ještě v korbě, protože je prcek a vešla by se mi tam i s fusakem. Je hrozně živá, ale v kočárku spinká, takže by to nevadilo. I teď v 11 měsících mi přijde ve sporťáku děsně zapadlá, mrňavá a pořádně tam nesedí, stále se kácí ke straně.
Ahoj, Ondra šel do sporťáku cca v 8 měsících, v té době už jezdil v korbě jen v kleče na čtyřech. Ale je taky drobísek (v roce 73cm a 8300g), vypadá v tom sporťáku strašně maličký a taky mi přijde, že se pořád sesouvá ke straně… Přitom normálně sedí a skoro normálně chodí, je to fakt jen v tom kočárku
.
Denulenko, Tomáška jsem dávala do sporťáku v 6 měsících, protože se mi taky v korbičce vztekal a ležet na bříšku a koukat ven nechtěl.
Kolozubko, malý se mi taky kácel ke straně a to i přes to, že už normálně seděl, tak si myslím, že mu to asi bylo pohodlné.
Holky, mě už malá taky v pohodě sama sedí, takže je jim ten kočár asi fakt nepohodlný. Někdo sem dával odkaz na vložku do kočárku, nechce se mi to hledat, mohly byste mi to sem zase dát? Asi jí budu muset koupit, abych Tonince ten kočár trochu vystlala a asi to bude praktické i kvůli praní. Jak tak vidím, jak je ze země špinavá a pak jí dám do kočárku… Jé kde jen je to moje čisťoučké miminečko! ![]()
Odkaz jsem dávala já,najdu ho a vložím znovu!
No my už taky sedíme a jsme mnohem menší,ale máme tam vložku- mám vlastně 3- jednu od Lodgeru,jednu z MMB a jedna se dá udělat z originálního fusaku,ná,m teda pomohl jídelní pultík místo madla,pak je tam malá víc na těsno a neplavá ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…
Ta jedna vložka- samozřejmě tam dávám vždy jen jednu,sem to nějak divně napsala ![]()