Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderA ještě k té korbě…půjde na podvozek UrbanRider kupovaný nový ted v lednu 2010?
(snad mi manža schválí barvu jinak nevim)
Díky moc
No sakra tak s tou taškou fakt nevím. Právě chci nějakou taky trošku členěnou, ale fakt nevím, jestli se bude nějaká k té barvě Active Champagne hodit?
Ahojte holky koukám že Vás tady je jako much, já jenom koukám a čtu už ani nevím jak se sem dostat.
Mám dotaz chtěla bych jít do té sluneční stříšky, nemáte prosím zkušenost s nějakým Ája shopem? Tam jí mají nejlevnější, jsou z Přerova jestli se nepletu.
Díky Monika
Holky prosím SOS
- která máte 3rider z roku 2008. Hluboká korba co jste měly byla stejná jako na Urban Rider? Měla stejné uchycení?
Díky moc ![]()
Monili píše:
Ahojte holky koukám že Vás tady je jako much, já jenom koukám a čtu už ani nevím jak se sem dostat.
Mám dotaz chtěla bych jít do té sluneční stříšky, nemáte prosím zkušenost s nějakým Ája shopem? Tam jí mají nejlevnější, jsou z Přerova jestli se nepletu.
Díky Monika
Ahoj, já taky objednala z Aja shopu něco na kočár, ještě mi to nepřišlo, takže zkušenost zatím nijaká, ale snad to bude ok
Kdyžtak dám vědět.
Rennco, já psala do Libfinu a od roku 2006 dělají stejné úchyty.
Bébka- moc děkuji budu tedy čekat jak dopadneš, platila jsi předem nebo na dobírku? S tím mám taky problém někomu dávat penízky dopředu. Monika
No, já platila předem, taky to nerada dělám , ale tady nějak vyšlo líp to poštovný, myslim že o 60 Kč. Snad to bude v pohodě
Dám vědět.
Jo, holky, tak jsem udělala zásadní rozhodnutí a včera objednala UR Active Coffee a spoustu pič… do něj
Autosedačku Maxi Cosi Pebble. Koupila jsem taky zavinku a deku, oboje letní, Aesthetic-ty matroše jsou fakt výborný, balim tady do zavinky medvěda a představuju si,jak tam budu muchlat to mimino
No, raketa za to všechno nehorázná, ale snad budu spokojená a hlavně FRAJERKA kamkoli vyrazim ![]()
Holky, která máte zkušenost s nákupním košíkem, prosím vás, jde tam nějak nainstalovat, když vozím proti směru jízdy, aby se dal používat? Děkujuuuu
No Bebko moc ne
Mám ho teda nainstalovanej a mám v něm věcí spoustu,ale když jdu nakupovat,tak malou otočím po směru,abych se tam líp dostala,ale bez toho košíku bych být nemohla
Tahám sebou strašně krámů
Včera mi holky vletěl do kočárku čmelák
,naštěstí se nic nestalo,chudink malá spinkala,ani jsem ji nevzbudila
Tak jsem hned objednala síťku proti hmyzu,měla jsem ji na hlubokej,ale po zimě jsem ji nějak nenašla
![]()
Leník děkuju moc! Mě to nakonec napadlo tam taky napsat.
Ale stejně z toho mám nervy-když to člověk kupuje z druhé ruky, tak to pak těžko může vyměnit ![]()
Ale četla jsem i na internetových obchodech, že ty korby pasují na všechny podvozky (krom Slidera myslím, ten má jinou korbu)
Mě na tom košíku hlavně štve, že když mi malá usne a já jí sklopím opěradlo, že se do něj nedostanu
Byla jsem na nákupu a chtěla tam rvát věci a jaksi to nešlo ![]()
kolozubka píše:
Mě na tom košíku hlavně štve, že když mi malá usne a já jí sklopím opěradlo, že se do něj nedostanuByla jsem na nákupu a chtěla tam rvát věci a jaksi to nešlo
Přesně tak,nedomyšlený!Ale aspoň můžeme být rádi,že je ten spodní košík je fakt pidi ![]()
Holky máte někdo Funseat???Je k němu nutný ten baťoh????
Díky ![]()