Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
22.3.10 14:35

Už ho tam má :pocitac: A pěkně hnusný :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.3.10 14:36

A ještě k té korbě…půjde na podvozek UrbanRider kupovaný nový ted v lednu 2010?
(snad mi manža schválí barvu jinak nevim)
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.3.10 20:38

No sakra tak s tou taškou fakt nevím. Právě chci nějakou taky trošku členěnou, ale fakt nevím, jestli se bude nějaká k té barvě Active Champagne hodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.3.10 09:58

Sluneční stříška

Ahojte holky koukám že Vás tady je jako much, já jenom koukám a čtu už ani nevím jak se sem dostat.
Mám dotaz chtěla bych jít do té sluneční stříšky, nemáte prosím zkušenost s nějakým Ája shopem? Tam jí mají nejlevnější, jsou z Přerova jestli se nepletu.
Díky Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.3.10 11:41

Holky prosím SOS :nevim: - která máte 3rider z roku 2008. Hluboká korba co jste měly byla stejná jako na Urban Rider? Měla stejné uchycení?
Díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.3.10 08:17
Monili píše:
Ahojte holky koukám že Vás tady je jako much, já jenom koukám a čtu už ani nevím jak se sem dostat.
Mám dotaz chtěla bych jít do té sluneční stříšky, nemáte prosím zkušenost s nějakým Ája shopem? Tam jí mají nejlevnější, jsou z Přerova jestli se nepletu.
Díky Monika

Ahoj, já taky objednala z Aja shopu něco na kočár, ještě mi to nepřišlo, takže zkušenost zatím nijaká, ale snad to bude ok :palec: Kdyžtak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.3.10 08:26

Rennco, já psala do Libfinu a od roku 2006 dělají stejné úchyty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.3.10 10:19

Bébka- moc děkuji budu tedy čekat jak dopadneš, platila jsi předem nebo na dobírku? S tím mám taky problém někomu dávat penízky dopředu. Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.3.10 18:35

No, já platila předem, taky to nerada dělám , ale tady nějak vyšlo líp to poštovný, myslim že o 60 Kč. Snad to bude v pohodě :-) Dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.3.10 19:15

Jo, holky, tak jsem udělala zásadní rozhodnutí a včera objednala UR Active Coffee a spoustu pič… do něj :lol: Autosedačku Maxi Cosi Pebble. Koupila jsem taky zavinku a deku, oboje letní, Aesthetic-ty matroše jsou fakt výborný, balim tady do zavinky medvěda a představuju si,jak tam budu muchlat to mimino :mrgreen: No, raketa za to všechno nehorázná, ale snad budu spokojená a hlavně FRAJERKA kamkoli vyrazim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.10 08:59

Holky, která máte zkušenost s nákupním košíkem, prosím vás, jde tam nějak nainstalovat, když vozím proti směru jízdy, aby se dal používat? Děkujuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.3.10 09:16

No Bebko moc ne :-( Mám ho teda nainstalovanej a mám v něm věcí spoustu,ale když jdu nakupovat,tak malou otočím po směru,abych se tam líp dostala,ale bez toho košíku bych být nemohla :dance: Tahám sebou strašně krámů :oops: Včera mi holky vletěl do kočárku čmelák :evil: ,naštěstí se nic nestalo,chudink malá spinkala,ani jsem ji nevzbudila :-) Tak jsem hned objednala síťku proti hmyzu,měla jsem ji na hlubokej,ale po zimě jsem ji nějak nenašla :nevim: :oops: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.3.10 10:42

Leník děkuju moc! Mě to nakonec napadlo tam taky napsat.
Ale stejně z toho mám nervy-když to člověk kupuje z druhé ruky, tak to pak těžko může vyměnit :lol:
Ale četla jsem i na internetových obchodech, že ty korby pasují na všechny podvozky (krom Slidera myslím, ten má jinou korbu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.3.10 11:06

Mě na tom košíku hlavně štve, že když mi malá usne a já jí sklopím opěradlo, že se do něj nedostanu :zed: Byla jsem na nákupu a chtěla tam rvát věci a jaksi to nešlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.3.10 12:26
kolozubka píše:
Mě na tom košíku hlavně štve, že když mi malá usne a já jí sklopím opěradlo, že se do něj nedostanu :zed: Byla jsem na nákupu a chtěla tam rvát věci a jaksi to nešlo :roll:

Přesně tak,nedomyšlený!Ale aspoň můžeme být rádi,že je ten spodní košík je fakt pidi :-?
Holky máte někdo Funseat???Je k němu nutný ten baťoh???? :nevim: Díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4