Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
15.4.10 20:32

No jo Flair,určitě teda origoš,rozdíl tam moc nebude :nevim:
Fotku pláštěnky origoš na sporťáku dám za chvíli,až se najím :-P
Na Zličíně mooooc ochotný,mají toho hodně,ale tyto barvy nevím,vzorník mají určitě a co mi objenávali,tak bylo do týdne!!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
15.4.10 21:24

Moni děkuju :huban:
zkusím to teda ještě poštelovat :think:

Máš krásnýho prcka,moc mu to tam sluší :kytka:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.4.10 21:34

Holky(Flair),tak fotečka,dala jsem to po směru,ale mě jde v pohodě i proti :dance: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.4.10 21:36

Ježiš ty holinky :oops: :-P
No pro dnešek se loučím,jdu si začvičit a spát,zítra jdu do školy,tak bude jezdit babi a o víkendu snad už konečně ten Funseat :dance: :huban: :-P :mrgreen: :lol: :-D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
15.4.10 21:45

Enny těšim se :dance:
Sem na funseat dost nahlodaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.4.10 21:30

Jee holky včera jsme vyzkoušeli Funseat,je to je skvělý,jen jsem nevzala foťák :oops: Tak třeba zítra,je to fakt sranda :dance:
Jo a dneska jsme byli prvně pořádně v terénu,docela těžkým,několikrát jsme i museli kočárek přenés,ale kočárek skvělý,obstál na :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
19.4.10 13:15

Enny, děkujiza fotečku sportáku s pláštěnkou. Koupím teda origoš :wink: Sice se Mutsynka ve finále značně prodraží stěmi doplňky, ale co už. Jen pořád netuším, jakou přebalovací tašku na kočárek pořídím, taorigoš je hrozná, tu jsem hned zavrhla. Koupím nějakou, až budu chodit s kočárkem a přímo to v obchodě vyzkouším. Bo fakt nevím jakou 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.4.10 13:25

Flair já mám tu origoš,ale z loňské kolekce,a není tak hrozná,nová je prý lepší,já nevím,ukazovali mi jí,ale mě se prostě ta origoš strašně líbila stará :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.4.10 13:25

K té pláštěnce - ta origoš je šíleně neskladná (takový malý spacák) a holky řešily, kde ji pak v kočárku vozit. Doporučuji univerzální, ale nerada bych tě zviklala, pokud už ses rozhodla ;) Univerzální ti nezabere žádné místo, můžeš ji vozit pořád s sebou a déšť tě nepřekvapí. HOlky, které si tady pořídily origoš, tak pak naříkaly, že byla obrovská, tak ji s sebou nevozily. ALe k čemu je pláštěnka, která pak je doma, zatímco kočárek mokne, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.4.10 13:28

Lujle,já ji teda vozím v tom spodním košíku,je fakt,že už se tam moc jiných věcí nevejde,ale už v tom mám systém- Dole pláštěnka- fakt jak spacák :palec: ,hezky řečeno,čajík v termoobalu,deštníček pro mě,pumpička,papírový kapesníky a nahoře zbytek.Teď mám i ten Funseat,tak mám dokonce trojitý koš,to je něco na nákupy! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
19.4.10 13:41

Ahoj :kytka:
Enny prosím foto s funseat.díky

Orig pláštěnu vozím vpředu na stupátku,ale když se mi počasí nezdá tak nasazuju už doma.Má obrovské odepínací okno přez které se dá dítě krásně vyndat a aspoň mu tam ze stran nefouká.
Takže já sem pro originál,ale jestli potřebuješ hodně místa v koši,tak ty ostatní sou fakt skladnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.4.10 14:28

Pate to je pravda,když je hnusně tak taky dávám doma :oops:
Chceš foto s mimi nebo bez???dneska ráno jsme byly na Funseatu,jen na chvilku,foto nemám,měla jsem ještě psa,tak to už jsem fakt nezvládla,ale napravím to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
19.4.10 14:33

připevnění nák. koše?

Holky, nemáte někdo fotku, kde by bylo dobře vidět, jak máte připevněné háky na nákupní košík? Dneska mi košík přišel, ale nějak mi to tam nejde poštelovat :(.
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.4.10 14:41

Večer ti to vyfotím,teď musím končit,promiň, :oops: mě to taky nešlo,asi devě hodiny jsem bojovala,ale stojí to za to
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
19.4.10 14:42

Jasně, večer stačí, díky moc :kytka: .
Strašně se těším, až budu moct v pohodě naložit všechny krámy, co s sebou taháme, zítra jdeme na plavčo a pak jedu za kamrádkou, tak toho bude dost :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí