Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj Mikitaa.
Rukojeť má v nejvyšší poloze 106 cm od země-takže vhodný i pro dlouhány.
K UR nemám nic co bych mu vytkla.Je super a já ho miluju od chvíle,kdy sem ho uviděla.Skvělý v terénu(a že jezdíme často-hory,pole,lesy) i ve městě.Jen jestli jezdíš často sama autobusem nebo tram které nejsou mízkopodlažní tak Ur je docela těžší,ale jinak by nemohl být tak stabilní.
Takže ode mě
pro UR
holky docela me presvedcujete
ja mam 180 takze to by asi slo
a ted jeste kdybych teda teoreticky do nej sla…uvazuju nad tim jestli koupit celej novej…nebo koupit podvozek novej a sport. sedacku od nekoho…nebo jestli koupit podvozek jetej a sedacku novou…v jakym stavu jsou ty kocary treba po roce uzivani?? vydrzi to??
MHD nepozivame…nasla sem na netu vahu 13kg…tak to neni tak strasny.
My kupovali jetou celou mutsynu a v pohodě.Jen jsme dotáhli šroubky a promazali.Jen se teď uvolnily nýty na rukojeti,ale ty se daj v poho vyměnit
K tomu poutání autosedačky MaxiCosi - je to všechno o cviku. Poprvé mi to taky trvalo dýl, ale když jezdíte denně, tak připoutání sedačky nezabere víc jak 5 vteřin.
Ale teď ke druhému dítěti taky budeme kupovat Isofix,protože máme krátké pásy v autě.
Ta Mutsy autosedačka bude mít určitě stejný systém uchycení jako všechny ostatní autosedačky.
Tak mám doma nákupní koš a je supééééééér
.
Jinak jezdím docela dost MHD a i s UR nastoupím a vystoupím sama, jak jsou ta kola celkem velká, prostě schůdky seskáču nebo to po nich vytáhnu nahoru. Jen nesmí autobus zastavit moc daleko od obrubníku
. Prostě nemám vůbec žádnou stížnost, jen neumím s kočárkem couvat, pořád zapomínám zaaretovat nápravu
.
Jo, a taky mi, jako snad všem, praskla slída v okýnku a jsme lajdáci, prostě jsme to přelepili čtverečkem izolepy a je to bez problémů
.
katka-m píše:
Jo, a taky mi, jako snad všem, praskla slída v okýnku a jsme lajdáci, prostě jsme to přelepili čtverečkem izolepy a je to bez problémů![]()
.
Ta slída je tam úúúplně k ničemu. Udělali by líp, kdyby místo ní našili kus prodyšné síťky, protože v létě, když je nedýchatelno, tak v kočárku nemá jak cirkulovat vzduch, a dítě je tam jako v sauně ![]()
Představovala bych si černou hustou síťku, která by nepropustila sluníčko, ale vzduch ano. Škoda, že to výrobce nebere v potaz. Asi to bude tím, že jsem mu to ještě nenapsala
Ale my už máme s prvním mimčem odježděno a pro druhé máme jiný kočárek, tak už mě to tak netíží ![]()
mikitaa píše:
holky docela me presvedcujeteja mam 180 takze to by asi slo
a ted jeste kdybych teda teoreticky do nej sla…uvazuju nad tim jestli koupit celej novej…nebo koupit podvozek novej a sport. sedacku od nekoho…nebo jestli koupit podvozek jetej a sedacku novou…v jakym stavu jsou ty kocary treba po roce uzivani?? vydrzi to??MHD nepozivame…nasla sem na netu vahu 13kg…tak to neni tak strasny.
Ahoj! My jsme koupili hlubokou korbu i sporťák z druhé ruky, oboje bylo v dobrém stavu, ta hluboká samo v lepším, je tam to miminko chvilku. Jinak je to super, na sporťáku byla prasklá slída, tak jsme ji nechali vyměnit u čalouníka za novou a kočárek po vyprání je jekao nový!!! Super u Mutsynek je, že se dá celá sportovní sedačka sundat a dát do pračky. Podvozek jsme koupili UR, nového, asi je to lepší kvůli reklamacím! Už se těším až se prďolka narodí a vyjedeme!!!
Vajíčko budeme kupovat také nové, pro jistotu, nikdy nevíš, jestli sedačka nebyla bouraná…
Pate,snad večer,jestli odpo nebude moc zima,promiň,nestíhám,dneska celý den učím aj a do toho píšu seminárku ![]()
Já mám sice 4 rider,ale sedačka je stejná(i korba),mám nové vše,bojím se reklamací ![]()
Okýnko mi teda ještě neprasklo!No já na léto koupím tu letní stříšku,holky v Babyparku ji nemají,někdo jste něco kupoval v Ája shopu(nebo tak nějak),bylo to bez problémů????
Díky ![]()
Jo a Miky,rukojeť je vysoká,tyx jo ty měříš stejně jako můj manžel
Úplná modelka ![]()
jooo modelka..a pak sou mi kocary kratky ![]()
holky co rikate na tuto??? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
libi se mi aji barva…ale je po dvou detech tak nedokazu posoudit jaky muze byt stav…ono se jich z druhy ruky zas tak moc neprodava..kdyztak i s hlubokou a tu nechcu.
joooo a k cemu je ten cudlik uprostred rukojeti??
No to je ta teleskopicka rukojeť,tim to dáváš nahoru a dolu
Pate zse jsem nic nevyfotila,byla tady tchýně,tak až nejdřív sobotu,zítra jdu do školy,promiň jsem fakt hrozná
![]()
Jee Miky tuhle bervičku jsem chtěla já,manžel mi ji nedovolil,ale já bych ho brala,vypadá dobře,nový je fakt šílená pálka!!!!! ![]()
Mikito, kukni:
http://www.aukro.cz/search.php?…
http://www.zbozi.cz/items?…
lenik…diky..ale zase komplety…sportak je tam jeden…ale projdu to radej jeste jednou ![]()
ja uz mam kocar v tyhle barve tak bych mohla pouzit i doplnky z toho…kurna jeste aby chlap mi kecal do barev
ten jeste ani nevi ze bude novej kocar
![]()
mikitaa píše:
lenik…diky..ale zase komplety…sportak je tam jeden…ale projdu to radej jeste jednouja uz mam kocar v tyhle barve tak bych mohla pouzit i doplnky z toho…kurna jeste aby chlap mi kecal do barev
ten jeste ani nevi ze bude novej kocar
![]()
Jééééé, omlouvám se, jsem nějak přeskočila, že korbu nechceš.