Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3112
22.4.10 09:53

Ahoj Mikitaa.
Rukojeť má v nejvyšší poloze 106 cm od země-takže vhodný i pro dlouhány.
K UR nemám nic co bych mu vytkla.Je super a já ho miluju od chvíle,kdy sem ho uviděla.Skvělý v terénu(a že jezdíme často-hory,pole,lesy) i ve městě.Jen jestli jezdíš často sama autobusem nebo tram které nejsou mízkopodlažní tak Ur je docela těžší,ale jinak by nemohl být tak stabilní.
Takže ode mě :palec: pro UR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.4.10 10:30

holky docela me presvedcujete :) ja mam 180 takze to by asi slo :) a ted jeste kdybych teda teoreticky do nej sla…uvazuju nad tim jestli koupit celej novej…nebo koupit podvozek novej a sport. sedacku od nekoho…nebo jestli koupit podvozek jetej a sedacku novou…v jakym stavu jsou ty kocary treba po roce uzivani?? vydrzi to??

MHD nepozivame…nasla sem na netu vahu 13kg…tak to neni tak strasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.4.10 10:41

My kupovali jetou celou mutsynu a v pohodě.Jen jsme dotáhli šroubky a promazali.Jen se teď uvolnily nýty na rukojeti,ale ty se daj v poho vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.4.10 11:32

K tomu poutání autosedačky MaxiCosi - je to všechno o cviku. Poprvé mi to taky trvalo dýl, ale když jezdíte denně, tak připoutání sedačky nezabere víc jak 5 vteřin.

Ale teď ke druhému dítěti taky budeme kupovat Isofix,protože máme krátké pásy v autě.
Ta Mutsy autosedačka bude mít určitě stejný systém uchycení jako všechny ostatní autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
22.4.10 13:23

Tak mám doma nákupní koš a je supééééééér :pankac: .

Jinak jezdím docela dost MHD a i s UR nastoupím a vystoupím sama, jak jsou ta kola celkem velká, prostě schůdky seskáču nebo to po nich vytáhnu nahoru. Jen nesmí autobus zastavit moc daleko od obrubníku :). Prostě nemám vůbec žádnou stížnost, jen neumím s kočárkem couvat, pořád zapomínám zaaretovat nápravu :oops: .
Jo, a taky mi, jako snad všem, praskla slída v okýnku a jsme lajdáci, prostě jsme to přelepili čtverečkem izolepy a je to bez problémů :oops: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.4.10 13:29
katka-m píše:
Jo, a taky mi, jako snad všem, praskla slída v okýnku a jsme lajdáci, prostě jsme to přelepili čtverečkem izolepy a je to bez problémů :oops: :mrgreen: .

Ta slída je tam úúúplně k ničemu. Udělali by líp, kdyby místo ní našili kus prodyšné síťky, protože v létě, když je nedýchatelno, tak v kočárku nemá jak cirkulovat vzduch, a dítě je tam jako v sauně :cert:
Představovala bych si černou hustou síťku, která by nepropustila sluníčko, ale vzduch ano. Škoda, že to výrobce nebere v potaz. Asi to bude tím, že jsem mu to ještě nenapsala :mrgreen: Ale my už máme s prvním mimčem odježděno a pro druhé máme jiný kočárek, tak už mě to tak netíží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.4.10 13:31
mikitaa píše:
holky docela me presvedcujete :) ja mam 180 takze to by asi slo :) a ted jeste kdybych teda teoreticky do nej sla…uvazuju nad tim jestli koupit celej novej…nebo koupit podvozek novej a sport. sedacku od nekoho…nebo jestli koupit podvozek jetej a sedacku novou…v jakym stavu jsou ty kocary treba po roce uzivani?? vydrzi to??MHD nepozivame…nasla sem na netu vahu 13kg…tak to neni tak strasny.

Ahoj! My jsme koupili hlubokou korbu i sporťák z druhé ruky, oboje bylo v dobrém stavu, ta hluboká samo v lepším, je tam to miminko chvilku. Jinak je to super, na sporťáku byla prasklá slída, tak jsme ji nechali vyměnit u čalouníka za novou a kočárek po vyprání je jekao nový!!! Super u Mutsynek je, že se dá celá sportovní sedačka sundat a dát do pračky. Podvozek jsme koupili UR, nového, asi je to lepší kvůli reklamacím! Už se těším až se prďolka narodí a vyjedeme!!! :dance: Vajíčko budeme kupovat také nové, pro jistotu, nikdy nevíš, jestli sedačka nebyla bouraná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.4.10 13:47

Pate,snad večer,jestli odpo nebude moc zima,promiň,nestíhám,dneska celý den učím aj a do toho píšu seminárku :oops:
Já mám sice 4 rider,ale sedačka je stejná(i korba),mám nové vše,bojím se reklamací :pocitac:
Okýnko mi teda ještě neprasklo!No já na léto koupím tu letní stříšku,holky v Babyparku ji nemají,někdo jste něco kupoval v Ája shopu(nebo tak nějak),bylo to bez problémů???? :nevim: Díky :-P
Jo a Miky,rukojeť je vysoká,tyx jo ty měříš stejně jako můj manžel :-D Úplná modelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.4.10 20:03

jooo modelka..a pak sou mi kocary kratky :lol:
holky co rikate na tuto??? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
libi se mi aji barva…ale je po dvou detech tak nedokazu posoudit jaky muze byt stav…ono se jich z druhy ruky zas tak moc neprodava..kdyztak i s hlubokou a tu nechcu.

joooo a k cemu je ten cudlik uprostred rukojeti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.4.10 20:14

No to je ta teleskopicka rukojeť,tim to dáváš nahoru a dolu :mrgreen: Pate zse jsem nic nevyfotila,byla tady tchýně,tak až nejdřív sobotu,zítra jdu do školy,promiň jsem fakt hrozná :oops: :oops: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.4.10 20:16

:huban: Jee Miky tuhle bervičku jsem chtěla já,manžel mi ji nedovolil,ale já bych ho brala,vypadá dobře,nový je fakt šílená pálka!!!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.4.10 20:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.4.10 20:34

lenik…diky..ale zase komplety…sportak je tam jeden…ale projdu to radej jeste jednou :)

ja uz mam kocar v tyhle barve tak bych mohla pouzit i doplnky z toho…kurna jeste aby chlap mi kecal do barev :lol: ten jeste ani nevi ze bude novej kocar :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.4.10 20:38
mikitaa píše:
lenik…diky..ale zase komplety…sportak je tam jeden…ale projdu to radej jeste jednou :)ja uz mam kocar v tyhle barve tak bych mohla pouzit i doplnky z toho…kurna jeste aby chlap mi kecal do barev :lol: ten jeste ani nevi ze bude novej kocar :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak nakonec mám pro holku tyrkysovej(Ocean),nadává,ale já jsem spokojená,s růžovýma hadříkama to vypadá úžasně a to ta Lime bude určitě taky :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.4.10 20:43

Jééééé, omlouvám se, jsem nějak přeskočila, že korbu nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí