Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky já jsem asi debil, ale mi ten koš nejde dát tak abych ho držela za „ucho“, ucho má pod košem a né nad…??
LeníkDOMO píše:
Miki dotáhni ze spod matku, mi se uvolnila a zatáčelo to pořád.
matku sem dotahla na fest…a nepomohlo
..sakrys..nevite nekdo o dalsi matce co pomuze? ![]()
Leník Na straně 310 je foto, sice kočár je složenej, ale aspoň mrkni jak jsou upevněné.
Mikitaa nemáš tam zapadlej kamínek to se mi taky stalo a potom se kola pořád točila ![]()
Omlouvam se, ze odbocuji, ale jiz dele sleduji tuto diskuzi, protoze mam zajem o kocarek mutsy urban 4 rider, nejrive jsem resila velikost korbicky - pomerne mala, to jsem uz hodila za hlavvu, ted jsme ale resili zpusob skladani, ktery jsme si nechali ukazat v krame. Pani prodavacka s tim pekne zapasila, az to vypadalo, ze ho rozbije
, ale silou zvitezila, slo tedy o sportak, ktery byl nasazeny po smeru, kdyz se sundal, slo to o neco lepe, ale zadny zazrak. Prosim, jak to mate vy? Taky to jde tak slozite
Budu ho zrejme skladat casteji, tak to docela resim. Nebo meli jen spatny vzorek na krame? Moc dekuji predem.
No chce to cvik,už nám to jde,v obchodě jsem to fakt nesložila,musíš zmáčknout ten čulík kterým se ovládá ta teleskopická rukojeť a zároveň držet i takovej ten čudlík na straně a s tou rukojetí prudce zajet dolů!!!!
To se naučíš
Kdyžtak nějak nafotím nebo tak
![]()
Monili já nemyslím na kočárku ale když ho vytáhnu, Enny má to ucho zhora košíku ale já ho mám prostě dole…nejde mi to nějak potočit
enny3: moc dekuji, to je prave ono, jde to ztuha, postup znam, ten jsem pochopila, ale v krame jsem ho proste neslozila, jen kdyz se ten sportak sundal, jsem si rikala, ze u takoveho kocarku by se melo zmacknout tlacitko a uz by to bylo
, ale asi nas to stejne neodradi
Matum - neboj,skládání se ochodí,chce to jen cvik.
Gratuluju k mutsíkovi ![]()
Enny - manža s funseat stále nesouhlasí
a přitom
je tak krásnej.No ještě se posnažím
Leníku - koš jakoby promáčkni za dno na druhou stranu a
pak nzatáhni za rukojeť.Taky sem to řešila ![]()
Pěkné ráno, já skládám tak že táhlo po pravé straně táhnu k sobě a rukojeťí se zmáčknutím polohování uprostřed jedu prudce dolů. Mě se to osvědčilo a skládá se velice rychle a jednoduše. Než jsem na to přišla, tak jsem se s tím taky nazlobila.
Ještě se chci zeptat maminek mutsynářek, od kdy jste dávaly mimča do sporťáku? Já mám Valentýnku hrozně zvědavou a velkou a do hlubokého už je jen tak tak. Je jí pět a půl měsíce.
Dajino já dávala do sporťáku v 7 měs.Přez zimu byla v korbě,ale zimu ty řešit nemusíš takže jestli ti už v korbě nechce být,klidně bych nasadila spoirťák.přeci jen tam líp uvidí ![]()
Díky, no já už jsem si pořídila „sporťákovou výbavu“ nechala si ušít vložku na sedák, koupila deku podle barvy a chodím se na to stále jen dívat
. Stále si říkám: „ještě týden, …“ Tak už na to asi vlítnu. ![]()
monili: a to muzu nejak rozebrat a vycistit? abych to pak slozila…ono u nekterych kocaru jak se neco rozdela tak uz to nikdo neslozi
?? nebo jak si dosla na ten kaminek?
a neni kdyztak v brne nejakej servis kde by se na to pripadne mrkli? nevite?
jo a koukam skladani je kumst..no to jsem jeste nezkousela :-d