Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
28.4.10 12:14

Holky já jsem asi debil, ale mi ten koš nejde dát tak abych ho držela za „ucho“, ucho má pod košem a né nad…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.4.10 15:52
LeníkDOMO píše:
Miki dotáhni ze spod matku, mi se uvolnila a zatáčelo to pořád.

matku sem dotahla na fest…a nepomohlo :think: ..sakrys..nevite nekdo o dalsi matce co pomuze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.4.10 19:55

Leník Na straně 310 je foto, sice kočár je složenej, ale aspoň mrkni jak jsou upevněné.

Mikitaa nemáš tam zapadlej kamínek to se mi taky stalo a potom se kola pořád točila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.4.10 20:39

Omlouvam se, ze odbocuji, ale jiz dele sleduji tuto diskuzi, protoze mam zajem o kocarek mutsy urban 4 rider, nejrive jsem resila velikost korbicky - pomerne mala, to jsem uz hodila za hlavvu, ted jsme ale resili zpusob skladani, ktery jsme si nechali ukazat v krame. Pani prodavacka s tim pekne zapasila, az to vypadalo, ze ho rozbije :-( , ale silou zvitezila, slo tedy o sportak, ktery byl nasazeny po smeru, kdyz se sundal, slo to o neco lepe, ale zadny zazrak. Prosim, jak to mate vy? Taky to jde tak slozite :?: Budu ho zrejme skladat casteji, tak to docela resim. Nebo meli jen spatny vzorek na krame? Moc dekuji predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
28.4.10 20:45

No chce to cvik,už nám to jde,v obchodě jsem to fakt nesložila,musíš zmáčknout ten čulík kterým se ovládá ta teleskopická rukojeť a zároveň držet i takovej ten čudlík na straně a s tou rukojetí prudce zajet dolů!!!! :think: To se naučíš :palec: Kdyžtak nějak nafotím nebo tak :nevim: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
28.4.10 20:52

Monili já nemyslím na kočárku ale když ho vytáhnu, Enny má to ucho zhora košíku ale já ho mám prostě dole…nejde mi to nějak potočit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.4.10 21:08

enny3: moc dekuji, to je prave ono, jde to ztuha, postup znam, ten jsem pochopila, ale v krame jsem ho proste neslozila, jen kdyz se ten sportak sundal, jsem si rikala, ze u takoveho kocarku by se melo zmacknout tlacitko a uz by to bylo :-) , ale asi nas to stejne neodradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
29.4.10 07:39

Si taky říkám!!!! :pocitac: Ale ono to půjde uvidíš :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.4.10 07:41

Matum - neboj,skládání se ochodí,chce to jen cvik.
Gratuluju k mutsíkovi :kytka:

Enny - manža s funseat stále nesouhlasí :cert: a přitom
je tak krásnej.No ještě se posnažím

Leníku - koš jakoby promáčkni za dno na druhou stranu a
pak nzatáhni za rukojeť.Taky sem to řešila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.4.10 08:14

Pěkné ráno, já skládám tak že táhlo po pravé straně táhnu k sobě a rukojeťí se zmáčknutím polohování uprostřed jedu prudce dolů. Mě se to osvědčilo a skládá se velice rychle a jednoduše. Než jsem na to přišla, tak jsem se s tím taky nazlobila.
Ještě se chci zeptat maminek mutsynářek, od kdy jste dávaly mimča do sporťáku? Já mám Valentýnku hrozně zvědavou a velkou a do hlubokého už je jen tak tak. Je jí pět a půl měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.4.10 08:24

Dajino já dávala do sporťáku v 7 měs.Přez zimu byla v korbě,ale zimu ty řešit nemusíš takže jestli ti už v korbě nechce být,klidně bych nasadila spoirťák.přeci jen tam líp uvidí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.4.10 08:29

Díky, no já už jsem si pořídila „sporťákovou výbavu“ nechala si ušít vložku na sedák, koupila deku podle barvy a chodím se na to stále jen dívat 8-o . Stále si říkám: „ještě týden, …“ Tak už na to asi vlítnu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.4.10 09:25

monili: a to muzu nejak rozebrat a vycistit? abych to pak slozila…ono u nekterych kocaru jak se neco rozdela tak uz to nikdo neslozi :lol: ?? nebo jak si dosla na ten kaminek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.4.10 09:46

a neni kdyztak v brne nejakej servis kde by se na to pripadne mrkli? nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.4.10 09:46

jo a koukam skladani je kumst..no to jsem jeste nezkousela :-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie