Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
mmiš, já s tim taky bojovala. Přítel - frajer si to ani nenechal předvést na prodejně
Ale na pár zatlačení jsem to měla. Chce to jen grif. I když tomu mýmu to moc nejde, dělá to moc silově a tlačí úplně blbě, takže samozřejmě nadává, že to je pěkně debilní kočár
![]()
Tak držím palce, ať to „dáš“ ![]()
Nebudeš
![]()
Taky se mi to špatně skládá jinak je supeeeeeeeeeeeeer ![]()
Jakou máš barvu????
![]()
MEXICANO: promin,ze az ted píšu, ano autosedačku mám mutsy a připevňuje se dost debilně-promin Monili:-))),ale jinak je báječná,takže my ji necháváme furt v autě.Musíš spodní pás převléct přes ten plastový spodek ,dát do těch zobáčků a zapnout to je zatím ok,ale pak ten vrchní pás provlečeš do kříže přes boudičku sedačky je tam takový plasotvý zobák a do něj to zahákneš - to je nejvíc pracné a debilní.A držák sedačky mít za hlavou samo:-)
Holky tak jsem to včera složila
přítel byl chytrej,prtože samo první to složil on
tak teď mám z MUTSYka ještě větší radost ![]()
enny3-doslali jsme ho v barvě Active Black.je pěkná.nejdříve jsem chtěla černej,ale ten neměli na skladě a já jsem se bála že nestihne přijít do porodu.jelikož mě strašili,že čekačka je 2měsíce a já jsem to pořád odkládala
no ale jsem ráda i za tento.teď zvažuji nákup košíku a deštníku
máte ho ? už se těším až s ním vyjedu ![]()
To máš pravdu Deni, to jediné na ní bylo hnusné, tohle se jim nějak nepovedlo
.Jinak byla báječná a ta barvička, pořád na ní vzpomínám a teď mě mrzí, že jsem si nesehnala i v té barvě sporťák
. No nedá se nic dělat, možná v příštím životě
.
mmiško,košík můžu doporučit je to LUXUSNÍ věc
hlavně pomoc.A slunečník ,to ti neporadím já měla na korbičce tohle,je to sluneční clona,i na sporták to pasuje.Zato jsem si udělala radost se sluneční stříškou MUTSY. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
gabrle:děkuji za radu
do košíku půjdu tedy určitě…a taky asi do té sluneční stříšky.
mmiš, do košíku určitě jdi, já jsem z něho nadšená, i když na nákup si bude muset ještě počkat ![]()
Přidávám fotku UR s úpravou na velkej nákup s košem a autosedačkou a hlavně vyměněnejma menšíma kolečkama, aby se mi v těch nákupákách dobře projíždělo
![]()
beb..ty jsis k tomu dokoupila jeste mala kolecka ?to jsem nevedela ze to jde.a co mas k nemu za tasku ?
mmiš,jo jo, kolečka jsou fajn, jen je všude nemají. Já na ája shopu koupila. No, tašku mám jen takovou provizorní. Musím poohlídnout. Ty origoš se mi nelíbí. Nejradši bych vzala nějakou barevnou Quiksilver, Oneill nebo tak nějakou sportovní. Ale zatím jsem moc nepátrala. Spíš půjdu do kamennejch obchodů, protože s těma barvama přes net to je blbý
Ty už máš tašku?
No taky prave nemam a brala bych nekjakou peknou ty Mutsy byly desny!!!! ja sehnala jen „aesthetic“ na netu ty je sijou podle toho jakou barvu si vyberes a vypadaji celkem fajn.jinak nevim taky bych brala nejakou peknou trebas od Quick. nebo O'neil.
mmiš, máš nějakou takovouhle?
http://www.sweetbaby.cz/detail.php?…
A dobrá teda, jo??
Bébka píše:
mmiš, do košíku určitě jdi, já jsem z něho nadšená, i když na nákup si bude muset ještě počkat
Přidávám fotku UR s úpravou na velkej nákup s košem a autosedačkou a hlavně vyměněnejma menšíma kolečkama, aby se mi v těch nákupákách dobře projíždělo![]()
![]()
Bebko to vypadá bombově ty kolečka
![]()
Gab, dík, já furt nevěděla, jestli UR nebo 4R, tak jsem to vyřešila těma kolečkama. Jde to rychle přidelat i oddělat, tak žádnej problém ![]()
Už abych vozila, strašně se těším, až poprvý vyjedu ![]()
Bébka píše:
Gab, dík, já furt nevěděla, jestli UR nebo 4R, tak jsem to vyřešila těma kolečkama. Jde to rychle přidelat i oddělat, tak žádnej problém
Už abych vozila, strašně se těším, až poprvý vyjedu
Bébka píše:
Gab, dík, já furt nevěděla, jestli UR nebo 4R, tak jsem to vyřešila těma kolečkama. Jde to rychle přidelat i oddělat, tak žádnej problém
Už abych vozila, strašně se těším, až poprvý vyjeduBebko já se taky moooc těšila i když jsem si užila s korbičkou
Nechtěla jsem novou a to se mi vymstilo.Zamluvila jsem si od paní na MMB,a jak mi přišla tak jsem měla šok
korbička sice byla krásná ale starší typ jak se upínal na ten rám
Paní potom se mnou vůbec nekomunikovala a nakonec mi napsala že mi peníze nevráti.Tak jsem potom koupila zase starší ale krásnou.Za ty prachy bych už měla novou
Teď už se tomu směju je to za mnou.Nakonec jsem tu špatnou prodala asi za půl roku o 500kč míň.Ale hlavně že jsem se ji zbavila.Paní jsem potom napsala hodnocení jak se patří,doufám že se ji to vrátí