Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
7.5.10 19:03

Gab, to nechápu, když to ti lidi pořádně nepopíšou, tak nevím, proč by to nemohli vzít zpátky, když to nefunguje. Snad se jí to vymstí a někdo jí taky nevyjde vstříc :jazyk:
Hlavně, že jsi sehnala nakonec krásnou a použitelnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
7.5.10 21:10
Gabrle píše:
Bébka píše:
Gab, dík, já furt nevěděla, jestli UR nebo 4R, tak jsem to vyřešila těma kolečkama. Jde to rychle přidelat i oddělat, tak žádnej problém :palec:
Už abych vozila, strašně se těším, až poprvý vyjedu :mrgreen:
Bébka píše:
Gab, dík, já furt nevěděla, jestli UR nebo 4R, tak jsem to vyřešila těma kolečkama. Jde to rychle přidelat i oddělat, tak žádnej problém :palec:
Už abych vozila, strašně se těším, až poprvý vyjedu :mrgreen:
Bebko já se taky moooc těšila i když jsem si užila s korbičkou :-( Nechtěla jsem novou a to se mi vymstilo.Zamluvila jsem si od paní na MMB,a jak mi přišla tak jsem měla šok :-( korbička sice byla krásná ale starší typ jak se upínal na ten rám :-( Paní potom se mnou vůbec nekomunikovala a nakonec mi napsala že mi peníze nevráti.Tak jsem potom koupila zase starší ale krásnou.Za ty prachy bych už měla novou :-) Teď už se tomu směju je to za mnou.Nakonec jsem tu špatnou prodala asi za půl roku o 500kč míň.Ale hlavně že jsem se ji zbavila.Paní jsem potom napsala hodnocení jak se patří,doufám že se ji to vrátí :lol:

Jo holky,to je jak s tou mojí tašků,na MMB už nakupuju jen šité věci- teď mám objednané potahy!
Holky,promiňte,že jsem zvědavá na ty barvy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.5.10 09:46

Enny,korvičku jsem měla Colage red -červená,a sporťák mám Team dark kaki a letní verzi mám opět červenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.5.10 16:37

Ahojky, vlkádám fotky našeho „traktoru“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.5.10 16:39

Ještě jedna, jsou ze slezské výstavy psů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
9.5.10 18:15

Leniku,ty tam máš nějakou sluneční clonu?
Nebo se mi to jen zdá a máš jiný tvar boudičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.5.10 18:17

Máme clonu od Safety1 (nebo tak nějak), stáhne se až dolů , tak to používáme jako protisněžnítko a protihmyzítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
9.5.10 21:12

Leníku díky :huban:
Už sem jí objednala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.5.10 21:41

tyy jo…ta se mi taky libi…a jak se to pridelava??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.5.10 08:14

Bebka jj přesně tuto mám na mysli :) je to dobrá značka mají i super zavinovačky,dečky a kojící polštáře :)) můžeš si sama nakombinovat barvičky :dance: www.aesthetic.cz mají super matroše látek..něco se dá koupit take v babyparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.5.10 08:44

Sluneční clona se přidělává třemi sponkami, které jsou ve tvaru „U“ (jakoby), nacvakneš a jedeš, malý přes to vidí takže je spokojený, nestíní jak slunečník.
AESTHETIC doporučuju nakupovat na jejich stránkách nebo na MMB kde přímo oni inzerují, vyjde to nejlevněji a s paní je skvělá domluva, nechala jsem si šít jarní fusak (viz. obrázek výše), opravdu příjemný materiál a paní poradila s výběrem látek. Platila jsem převodem předem a za poštovné jsem platila 59kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.5.10 10:55

jo jeste prosim o radu..daji se veci jako plastenka..nakupni kos apod pouzivat i kdyz mam sedacku otocenou ke me?? pac treba s nanoznikem je trochu problem…tak abych to neshanela zbytecne :) diiiiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.5.10 11:04
mikitaa píše:
jo jeste prosim o radu..daji se veci jako plastenka..nakupni kos apod pouzivat i kdyz mam sedacku otocenou ke me?? pac treba s nanoznikem je trochu problem…tak abych to neshanela zbytecne :) diiiiky

Mikito,s pláštěnkou by nebyl problém a s košíkem,posílám to odkaz od Zuzicaka jak to vyřešila ona.Doufám že půjde otevřít.Já jezdím po směru. https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.5.10 11:08

mno s tím košem je to celkem nepraktický :( snad to taky nějak vyřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
11.5.10 13:53

Leníku můžeš mi prosím vyfotit,jak tam máš upevněnou tu clonu?Nějak si s tím nevím rady :nevim:
Na obrázku tam mají tu clonu přez vršek boudičky a mě to jde jen přez spodek :zed:
Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4