Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderGab, to nechápu, když to ti lidi pořádně nepopíšou, tak nevím, proč by to nemohli vzít zpátky, když to nefunguje. Snad se jí to vymstí a někdo jí taky nevyjde vstříc ![]()
Hlavně, že jsi sehnala nakonec krásnou a použitelnou ![]()
Gabrle píše:Bébka píše:
Gab, dík, já furt nevěděla, jestli UR nebo 4R, tak jsem to vyřešila těma kolečkama. Jde to rychle přidelat i oddělat, tak žádnej problém
Už abych vozila, strašně se těším, až poprvý vyjedu
Bébka píše:Bebko já se taky moooc těšila i když jsem si užila s korbičkou
Gab, dík, já furt nevěděla, jestli UR nebo 4R, tak jsem to vyřešila těma kolečkama. Jde to rychle přidelat i oddělat, tak žádnej problém
Už abych vozila, strašně se těším, až poprvý vyjeduNechtěla jsem novou a to se mi vymstilo.Zamluvila jsem si od paní na MMB,a jak mi přišla tak jsem měla šok
korbička sice byla krásná ale starší typ jak se upínal na ten rám
Paní potom se mnou vůbec nekomunikovala a nakonec mi napsala že mi peníze nevráti.Tak jsem potom koupila zase starší ale krásnou.Za ty prachy bych už měla novou
Teď už se tomu směju je to za mnou.Nakonec jsem tu špatnou prodala asi za půl roku o 500kč míň.Ale hlavně že jsem se ji zbavila.Paní jsem potom napsala hodnocení jak se patří,doufám že se ji to vrátí
Jo holky,to je jak s tou mojí tašků,na MMB už nakupuju jen šité věci- teď mám objednané potahy!
Holky,promiňte,že jsem zvědavá na ty barvy
Enny,korvičku jsem měla Colage red -červená,a sporťák mám Team dark kaki a letní verzi mám opět červenou ![]()
Leniku,ty tam máš nějakou sluneční clonu?
Nebo se mi to jen zdá a máš jiný tvar boudičky?
Máme clonu od Safety1 (nebo tak nějak), stáhne se až dolů , tak to používáme jako protisněžnítko a protihmyzítko ![]()
Bebka jj přesně tuto mám na mysli
je to dobrá značka mají i super zavinovačky,dečky a kojící polštáře
můžeš si sama nakombinovat barvičky
www.aesthetic.cz mají super matroše látek..něco se dá koupit take v babyparku.
Sluneční clona se přidělává třemi sponkami, které jsou ve tvaru „U“ (jakoby), nacvakneš a jedeš, malý přes to vidí takže je spokojený, nestíní jak slunečník.
AESTHETIC doporučuju nakupovat na jejich stránkách nebo na MMB kde přímo oni inzerují, vyjde to nejlevněji a s paní je skvělá domluva, nechala jsem si šít jarní fusak (viz. obrázek výše), opravdu příjemný materiál a paní poradila s výběrem látek. Platila jsem převodem předem a za poštovné jsem platila 59kč.
jo jeste prosim o radu..daji se veci jako plastenka..nakupni kos apod pouzivat i kdyz mam sedacku otocenou ke me?? pac treba s nanoznikem je trochu problem…tak abych to neshanela zbytecne
diiiiky
mikitaa píše:
jo jeste prosim o radu..daji se veci jako plastenka..nakupni kos apod pouzivat i kdyz mam sedacku otocenou ke me?? pac treba s nanoznikem je trochu problem…tak abych to neshanela zbytecnediiiiky
Mikito,s pláštěnkou by nebyl problém a s košíkem,posílám to odkaz od Zuzicaka jak to vyřešila ona.Doufám že půjde otevřít.Já jezdím po směru. https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
mno s tím košem je to celkem nepraktický
snad to taky nějak vyřeším.
Leníku můžeš mi prosím vyfotit,jak tam máš upevněnou tu clonu?Nějak si s tím nevím rady ![]()
Na obrázku tam mají tu clonu přez vršek boudičky a mě to jde jen přez spodek ![]()
Díky moc ![]()