Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderOk, dík pate a lenik
Jo, ten povlak jsem tam taky našla, tak to použiju.
Anielkha píše:
Díky, za uklidnění…Mám pocit, že prcek bude trochu větší… s manželem jsme měli oba při narození přes 4 kila, takze pocitam s horsi variantou
![]()
Jen jsem vcera zjistila, ze nase fiesta nema isofix (fakt nechapu u auta r.v. 2008), tak jeste resime, kterou sedacku od maxi cosi.
Jinak ja chtela levnejsi kocarek, ale kdyz jsem ho videla nazivo, celou rodinu si ziskal
a asi kozenou rukojet…
jeste vahame pred 4rider (manzel) a urban rider (ja), myslim si, ze u 4rider ve snehu bych se vic nadrela, jak nejsou ty kolecka za sebou, manzel moc neveri tomu kloubu…
ale jeste mame cas na rozhodnuti
ja teda hlasim ze sem koupila z druhy ruky UR a kloub to melo rozbity…ale zase to na pockani bez problemu za 600 opravili…od ty doby drzi ![]()
ale aby to nevypadalo ze jen prudim…sem z kocaru nadsena…mela sem 4..a UR je konecne kocar do kteryho se nebojim dat ani dite ani s nim neka jet
![]()
Mikitaa a kde vám to opravovali,v Libfinu?Potřebovala jsem vyměnit nýty v rukojeti a řekli mi tam,že to trvá min 3 týdny,tak mě překvapuje,že ti to udělali na počkání ![]()
pate: na libfin kaslu..chcou moc penez..s covekem se moc nebavi…a jeste to trva mesic…najdi si servis nekde v okoli kde bydlis…ja byla v hodonine…dojela jsem..dala jsem jim kocar…oni mi pujcili nahradni at se jdu na hodinku projet ze jak to bude tak mi zavolaji. jeste mi ho cely namazali a poutahovali co bylo povolene… spokojenost maximalni ![]()
jo kdyztak to tam jde aji poslat…kdyby si mela zajem
Holky jaké máte barvy sporťáků?? Domluvili jsme se s manželem že koupíme jiný a ten po reklamaci střelíme…
Mikitaa díky maža už to zvladnul sám.Jen mě překvapilo,že si to měla na počkání.
Takhle jo ![]()
Je fakt,že výměna nýtů trvala 20 minut,tak nechápu,proč by to nemohli udělat hned,když bych to tam přivezla ![]()
![]()
mam tmavo cervenou..myslim ze tomu rikaji collage red..nevim jestli to pisu dobre. ale moje vysnena byla lime ![]()
jo a jeste mi poraddte co delate s tema popraskanyma okynkama v boudicce…uz sem o to terezku nekolikrat skrabla
..tak sem premyslela ze bych to proste vystrihla..jen aby tam pak nefoukalo
nebo ze bych tam neco nasila sama?
no necham si poradit ..
Mikitaa mě to čalouník vyměnil za síťku a vůbec není poznat,že to není origo.dobře přez to vidím a aspoň to trochu větrá
Leníku, my máme team green (je to skoro to samé jako college green) - moc hezká barvička
S tím okýnkem, jak už jsem psala - pokud je kočár v záruce, tak je dobré vyžádat si od Libfinu souhlas na opravu svépomocí, kdyby jsi náhodou ten kočárek ještě reklamovala, aby nemohli říct, že jsi ho svými zásahy zničila. Jinak už jsem se ptala a našít síťku prý není problém a dle mého je to supr řešení za tu otřesnou slídu.
Holky,slída mi ještě nepraskla,tak doufám,že to tak zůstane!!!! ![]()
Barvu mám Team Ocean,ale mě se nejvíc líbí Lime,College Red,College Green aTeam Cream!
![]()
Mi se taky líbí green a limetka, zajímavá je ta fialová, ale kdo ví jak vypadá ve skutečnosti…
No já ji viděla- a je fakt fialová
- taková křiklavá holčičí- s černou vevnitř- nevím.mě se líbila na obrázku,ale na živo vůbec ![]()