Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
A co obráceně- růžový(nebo nějaký jiný) s tm. modrýmmi motýlky ![]()
enny - to zní docela dobře
ještě podumám ![]()
holky když budete mít ještě nějaký nápady,perte je do mě ![]()
jééé ten potah s motýlky je krásný - opravdu moc pěknej
![]()
jinak ty sourozenecké kočárky neřeší tu základní věc - nechce se mi opouštět mutsy a kupovat druhý kočárek ![]()
Ahoj Kostičko, Ty máš kočárek Mutsy? Byla bych moc ráda za názor na hlubokou korbičku, jestli jste používali? Moc díky, pěkný den!
korbičku jsme měli, používali jsme ji 4 a půl měsíce, pak byl ve spor´táku - dala jsem mu tam matraci z hlubokáče, nánožník…sporťák jsem otočila čelem k sobě…ze začátku jsem z toho byla špatná, ale nakonec to bylo zcela bez problémů…Hluboká korba je malá, široká je dost, ale na délku se tam běžně velké mimi moc dlouho nevejde - to mají ale všechny kočárky stejné - velké korbičky mají snad jen některé ty polské… ![]()
Moc díky za odpověď. Kočárek už máme doma a miminko čekáme v říjnu, takže budme jezdit přes zimu ve fusaku. Korbička je široká 30 cm a s fusaken samozřejmě ještě užší. Doufám, že taky vydržíme aspoň ty 4 měsíce a pak hurá do sporťáku. Možná mám teď zkreslené představy a zdá se mě hodně malá nebo spíš úzká a bude to třeba v pohodě. Máme typ Mutsy Joey silver.
kkkoki - m,alá je v červenci a vlezla se do korby s fusakem do března,takže s říjňátkem to bude v pohodě.
Ale je fakt,že tu holky psaly,že ta Joey je kapku menší,ale to asi nebude o moc,tak by si problém mít neměla ![]()
Díky, jsem klidnější. Uvidíme, jak bude miminko velké a snad to bude v pohodě! Pěkný den všem!!! ![]()
Ahoj, může mi někdo polopatě vysvětlit, jak mám sklopit stříšku u sportovní korbičky? Se bojim, že to nějak zlomim. Koupili jsme celý set a potřebovala bych ho složit, aby zabral co nejméně místa. Dik
moochera - stoupni si k boudičce ze zadu a vezmi za ty dva černé plastové klouby a zatáhni směrem k sobě…líp to asi nemusím vysvětlit - je to klasický princip jako u všech starších kočárků ![]()
kkkoki - já měla miminko koncem srpna a přesně na silvestra jsem ho přendavala do sporťáku… takže opravdu jen 4 a půl měsíce -měla jsem college green a vím že joye je ještě o kousek menší…je tedy fakt, že náš klouček byl větší dítko, ale sousedka která má stejně starého kluka a byl spíš menší taky v tu dobu „přesedala“
problém opravdu není šířka, ale délka - měla jsem fusek od emitexu - ten není nějaký extra nadýchaný - ale třeba nějaký ten straší typ s beránkem by se tam snad ani nevešel…
Prostě radši počítej s tím, že si hlubokou korbičku moc neužijete - ale jak jsem psala neboj se toho, ve sporťáku se bude miminku líbit stejně…
ekám teď zářijové mimi, tak na tom budu stejně jako ty
Příspěvek upraven 25.05.10 v 12:12
Holky fakt ste byli v korbě jen 4 měsíce?
Tera je taky veliká a s fusakem Mutsy Eskymo který je dost tlustý tam vydržela skoro 8 měsíců,tak nechápu jak je to možný ![]()
pate81 - a to neměla zkroucené nožičky? Tomík je měl jako žába, kolínka úplně skrčená - podle mě tedy žádný pohodlíčko…
ve 4 měsících měl 70cm a 7,5kg - opravdu slovo velký používám ve smyslu vysoký - nikoliv buclík …a vzhledem k tomu, že hluboká korba má vnitřní rozměr 73cm, tak se tam prostě nemohl delší dobu vozit
kostickaa píše:
pate81 - a to neměla zkroucené nožičky? Tomík je měl jako žába, kolínka úplně skrčená - podle mě tedy žádný pohodlíčko…
ve 4 měsících měl 70cm a 7,5kg - opravdu slovo velký používám ve smyslu vysoký - nikoliv buclík …a vzhledem k tomu, že hluboká korba má vnitřní rozměr 73cm, tak se tam prostě nemohl delší dobu vozit
70 cm- tak je fakt strašně dlouhý- my to nebudeme mít ani v roce!!!
![]()
HOlky, můžu se optat, jak jste spokojený s používáním podvozku Urbanrideru v terénu?? Kolega mě straší, že to má moc nízko koš a v terénu s tím budu dřít. Pořád se nemůžu rozhodnout jestli Mutsy nebo Speedi od Quinny ![]()
Kosticko - Terka měla v těch osmi měsících 68 cm tak proto se tam vešla celkem pohodlně.Máš fakt malýho obříka ![]()
anonymní - podvozek vůbec nedrhne
s tímhle kočárem projedeš všechno ![]()