Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderpate: ten potah je luxusni ![]()
nestiham se tu divit kolik chlapu ma zajem o kocarky
![]()
leniku: jak mas tu clonu safety…na obrazcich to vypada ze je jak kdyby pres boudicku pridelana…ale to me nejde..mam ju jak kdyby naruby…takze sou tam pekny fuky dyz to pridelam (jako ze na tu strisku vubec nesedi
)…to je tak spravne? nebo ju mam pridelanou blbe
Mikitaa - řešila sem tu úplně to samé
taky mi přišlo,že to mám naruby než na obrázku,ale opravdu to jinak přidělat nejde ![]()
A taky jí musim mít jakoby malinko nakřivo,protože na bocích ty úchyty vycházejí přesně na kloub,tak to mám na jedné straně nad a na druhé pod tím kloubem.
Ale funkcí je super
jen to úplně nevypadá ![]()
pate81 píše:
Mikitaa - řešila sem tu úplně to samétaky mi přišlo,že to mám naruby než na obrázku,ale opravdu to jinak přidělat nejde
A taky jí musim mít jakoby malinko nakřivo,protože na bocích ty úchyty vycházejí přesně na kloub,tak to mám na jedné straně nad a na druhé pod tím kloubem.
Ale funkcí je superjen to úplně nevypadá
diiiky to me nenapadlo to dat takhle na krivo..ja to davala porad na obou stranach pod klouby a pak tam byla dira
![]()
ted uz jsem s funkcnosti taky spokojena ![]()
ale mohli to udelat naopak ze (jakoze ne naruby) ![]()
Ahoj holky,
prosím, jaké máte zkušenosti se sportovním doplňkem ke kočárku Mutsy? Co říkáte na velikost atd. Jak dlouho jste v něm vaše děťátko vozili, než Vám z něj vyrostlo? Děkuji a užívejte dnešního sluníčka!!! Kóóónečně! ![]()
kkoki - sporťák je v pohodě, Tomíkovi budou 2 roky, má 14kg a 92 cm, vejde se tam bez problémů - akorát v září mu ho ruším, protože přijde znovu na řadu opět hluboká korba
Díky, kostičko. Takže čekáte mimi, že měníte zase hlubokou korbu? Blahopřeji!!! ![]()
My jsme v korbičce odjezdily 8 měsíců. Záleží, jak je mimčo velké. Do sporťáku jsme šly na vánoce, takže jsme jezdily s beranem. Nedávala jsem malou do sporťáku kvůli prostoru, ale přišlo mi, že už by chtěla koukat, ale stejně jak jsme vyjely, tak usnula, tak mohla být v korbičce klidně i déle
Teď v roce má 74 cm ![]()
Holky, prosím vás, která máte sluneční stříšku. Nevíte jestli ta stříška udrží pláštěnku ,když vás přepadne v létě déšť
?
Moni já mám stříšku z MMB takovou betelnou a ta to vydží…ta teutonia nevím…
Holky, prodávám autosedačku MUTSY,krásně světle zelenou, že Moni:-) je polohovatelná až do úplného lehu, kdyby jste měl někdo zájem napiště SZ
Denulenko, prosím tě, je na tyhle sedačky taky nějaká isofixová základna do auta? Díky.
není, to je jen pro miminka:-) Lucce už je ted krátká, je to max do 8 měsíců řekla bych…
Maminky, začínám pomálu shánět sporťák v barvě team brown-pokud někdo bude prodávat, prosím ozvěte se mi. Děkuji ![]()
a ještě dotaz-nemáte tip na nějaký slabší letní-jarní fusak do sporťáčku v případě,že bude větrno ??? Nebo jak to máte vyřešené??? děkuji ![]()
Krásný den ![]()
Denulenko, já vím, že je jen pro miminka, myslela jsem jako je na Maxi Cosi cabrio isofixová základna, jestli je i na Mutsy sedačku, protože to poutání pásama je tedy síla
![]()
Danulenko ta autosedajda vypadá super ze by ještě jedno mimi?
. Je opravdu krásně zelenkavá, teď mě i trošinku mrzí, že jsem si nevzala i takovou barvičku sportovní sedačky
.
Příspěvek upraven 07.06.10 v 19:52