Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
28.5.10 10:49

pate: ten potah je luxusni :palec:

nestiham se tu divit kolik chlapu ma zajem o kocarky :think: :lol: :lol:

leniku: jak mas tu clonu safety…na obrazcich to vypada ze je jak kdyby pres boudicku pridelana…ale to me nejde..mam ju jak kdyby naruby…takze sou tam pekny fuky dyz to pridelam (jako ze na tu strisku vubec nesedi :think: )…to je tak spravne? nebo ju mam pridelanou blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
28.5.10 11:09

Mikitaa - řešila sem tu úplně to samé :-D taky mi přišlo,že to mám naruby než na obrázku,ale opravdu to jinak přidělat nejde :-(
A taky jí musim mít jakoby malinko nakřivo,protože na bocích ty úchyty vycházejí přesně na kloub,tak to mám na jedné straně nad a na druhé pod tím kloubem.
Ale funkcí je super :palec: jen to úplně nevypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.5.10 12:24
pate81 píše:
Mikitaa - řešila sem tu úplně to samé :-D taky mi přišlo,že to mám naruby než na obrázku,ale opravdu to jinak přidělat nejde :-(
A taky jí musim mít jakoby malinko nakřivo,protože na bocích ty úchyty vycházejí přesně na kloub,tak to mám na jedné straně nad a na druhé pod tím kloubem.
Ale funkcí je super :palec: jen to úplně nevypadá :nevim:

diiiky to me nenapadlo to dat takhle na krivo..ja to davala porad na obou stranach pod klouby a pak tam byla dira :palec: :palec:
ted uz jsem s funkcnosti taky spokojena :-)
ale mohli to udelat naopak ze (jakoze ne naruby) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkoki
28.5.10 13:35

Sportovní doplněk-Mutsy

Ahoj holky,
prosím, jaké máte zkušenosti se sportovním doplňkem ke kočárku Mutsy? Co říkáte na velikost atd. Jak dlouho jste v něm vaše děťátko vozili, než Vám z něj vyrostlo? Děkuji a užívejte dnešního sluníčka!!! Kóóónečně! :dance:

• Citovat
  • Upravit
6051
28.5.10 20:36

kkoki - sporťák je v pohodě, Tomíkovi budou 2 roky, má 14kg a 92 cm, vejde se tam bez problémů - akorát v září mu ho ruším, protože přijde znovu na řadu opět hluboká korba

• do roka v kočárku i spinkal…ted už v něm jen sedí :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kkkokí
29.5.10 09:27

Díky, kostičko. Takže čekáte mimi, že měníte zase hlubokou korbu? Blahopřeji!!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
12272
31.5.10 12:38

My jsme v korbičce odjezdily 8 měsíců. Záleží, jak je mimčo velké. Do sporťáku jsme šly na vánoce, takže jsme jezdily s beranem. Nedávala jsem malou do sporťáku kvůli prostoru, ale přišlo mi, že už by chtěla koukat, ale stejně jak jsme vyjely, tak usnula, tak mohla být v korbičce klidně i déle :lol: Teď v roce má 74 cm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.6.10 09:14

Sluneční stříška

Holky, prosím vás, která máte sluneční stříšku. Nevíte jestli ta stříška udrží pláštěnku ,když vás přepadne v létě déšť :nevim: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.6.10 14:59

Moni já mám stříšku z MMB takovou betelnou a ta to vydží…ta teutonia nevím…
Holky, prodávám autosedačku MUTSY,krásně světle zelenou, že Moni:-) je polohovatelná až do úplného lehu, kdyby jste měl někdo zájem napiště SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.6.10 15:09

Denulenko, prosím tě, je na tyhle sedačky taky nějaká isofixová základna do auta? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.6.10 16:07

není, to je jen pro miminka:-) Lucce už je ted krátká, je to max do 8 měsíců řekla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
7.6.10 16:16

Maminky, začínám pomálu shánět sporťák v barvě team brown-pokud někdo bude prodávat, prosím ozvěte se mi. Děkuji :kytka:

a ještě dotaz-nemáte tip na nějaký slabší letní-jarní fusak do sporťáčku v případě,že bude větrno ??? Nebo jak to máte vyřešené??? děkuji :kytka:

Krásný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.6.10 19:06

Denulenko, já vím, že je jen pro miminka, myslela jsem jako je na Maxi Cosi cabrio isofixová základna, jestli je i na Mutsy sedačku, protože to poutání pásama je tedy síla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.6.10 19:47

Danulenko ta autosedajda vypadá super ze by ještě jedno mimi? :palec: :think:. Je opravdu krásně zelenkavá, teď mě i trošinku mrzí, že jsem si nevzala i takovou barvičku sportovní sedačky :cry: .

Příspěvek upraven 07.06.10 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.6.10 19:52

Moniiiii, myslíš já nebo ty?????? :-))
Ne fakt základna není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek