Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
20.6.10 19:44

Čištění vnitřku boudy

Ahoj holky. Mám dotaz. :nevim: Už jste některá zkoušela čistit vnitřek boudičky? Pokud ano, jak jste ho čistily? Mám bílý vnitřek a už je od častého skládání a rozkládání boudičky do auta pěkně ušmudlaný. Dík za rady a nápady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.6.10 21:36

Připojuju se k Ajce.Taky nevím jek nvyčistit.Jak je tam ta deska tak taky nevím jak na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.6.10 18:20

Pate, myslíš vyčištění matračky? No tak to taky nevim. :think: Já ji obalila slabou dečkou a bylo. Ale co s tou boudou, to fakt nevim :nevim: Je to dost vidět a nechci se stydět za špinavý kočár. Snad se najde chytrá hlava s chytrým nápadem :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.6.10 21:20

Já mám taky bílý vnitřek boudy a jelikož ji chci prodat, musela jsem taky pořešit čištění. Sundat bohužel nešla, tak jsem zakoupila čistič na čalounění, postříkala tam co to bylo špinavé a pak setřela vlhkou hadýrkou. Nechala uschnout, ještě jednou přetřela a k mému údivu je to čisté a hlavně bez map, ze kterých jsem měla strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
21.6.10 22:13

ajko myslím taky boudu,ale u sportáku,je tam vevnitř takovej jakoby karton nebo co :nevim: tak se bojim,že to rozmáčim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
22.6.10 09:32

PATE, už chápu tu desku :dance: Já teda zatím řeším hlubokou korbu.
LENCES, tvůj nápad zní dobře, asi ho vyzkouším. Mám doma Vanish ve spreji na koberce a čalounění, tak snad ty mapy nenadělá. Vyzkouším, uvidím, napíšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.6.10 19:30

ahojky holky!chci ty zkusene pozadat o nejake info ohlede podvozku 3 rider a korbicku joey silver!nekde jsme cetla ze ten podvozek uz se nevyrabi ale zkousela sjme ho v brne v jednom obchode a pripadal me ok.Jeste jeslti mate nejaky dobry e-schop kde se Mutsyk prodava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
23.6.10 12:50

Ajko, já to čistila OXY MAGIC od Dr. Beckmann - univerzální odstraňovač skvrn na tkaniny, čalounění a kuchyňské plochy. Tak napiš, jak to šlo s Vanishem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.6.10 14:34

ahoj holky neda se nekde sehnat novy madlo ke sportaku??nebo aspon potah? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
23.6.10 14:41
mikitaa píše:
ahoj holky neda se nekde sehnat novy madlo ke sportaku??nebo aspon potah? diky

Ahoj, já mám od téhle paní vložku do mutsíka, ale dělá i potahy na pásy a obaly na madla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.6.10 18:33

Jak jsem slíbila, píšu zkušenosti s čištěním boudičky Vanishem. Popravdě - nic moc. Skvrny sice zmizely, ale připadá mi, že se jakoby rozplynuly v menší mapy. Prý když na to nikoho neupozorním, tak si toho nikdo nevšimne, ale já to prostě vidím. Takže co nejdřív skočím koupit OXY MAGIC a doufám, že už to bude dokonalý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.6.10 20:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
24.6.10 21:16

To je divný ne?Já teda tenhle kočár miluju a nedám na něj dopustit :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
24.6.10 22:44

Hele nechci zrovna já s mýma zkušenostma s reklamacema do toho nějak rýpat,ale divný to je- nepíše typ,obchod… :nevim: Bych skoro řekla,že někdo chce poškodit Mutsy- a propois- Mutsy trojkombinace za 20 000 se mi taky nezdá- ale možná nemám pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.6.10 07:49

Psala tam že to koupila v Babyparku, já si myslím že to do Libfinu vůbec nedošlo, jestli to teda reklamovala tak to někdo chtěl opravit „na kolenou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí