Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj holky. Mám dotaz.
Už jste některá zkoušela čistit vnitřek boudičky? Pokud ano, jak jste ho čistily? Mám bílý vnitřek a už je od častého skládání a rozkládání boudičky do auta pěkně ušmudlaný. Dík za rady a nápady ![]()
Připojuju se k Ajce.Taky nevím jek nvyčistit.Jak je tam ta deska tak taky nevím jak na to ![]()
Pate, myslíš vyčištění matračky? No tak to taky nevim.
Já ji obalila slabou dečkou a bylo. Ale co s tou boudou, to fakt nevim
Je to dost vidět a nechci se stydět za špinavý kočár. Snad se najde chytrá hlava s chytrým nápadem
![]()
Já mám taky bílý vnitřek boudy a jelikož ji chci prodat, musela jsem taky pořešit čištění. Sundat bohužel nešla, tak jsem zakoupila čistič na čalounění, postříkala tam co to bylo špinavé a pak setřela vlhkou hadýrkou. Nechala uschnout, ještě jednou přetřela a k mému údivu je to čisté a hlavně bez map, ze kterých jsem měla strach.
ajko myslím taky boudu,ale u sportáku,je tam vevnitř takovej jakoby karton nebo co
tak se bojim,že to rozmáčim
PATE, už chápu tu desku
Já teda zatím řeším hlubokou korbu.
LENCES, tvůj nápad zní dobře, asi ho vyzkouším. Mám doma Vanish ve spreji na koberce a čalounění, tak snad ty mapy nenadělá. Vyzkouším, uvidím, napíšu ![]()
ahojky holky!chci ty zkusene pozadat o nejake info ohlede podvozku 3 rider a korbicku joey silver!nekde jsme cetla ze ten podvozek uz se nevyrabi ale zkousela sjme ho v brne v jednom obchode a pripadal me ok.Jeste jeslti mate nejaky dobry e-schop kde se Mutsyk prodava
Ajko, já to čistila OXY MAGIC od Dr. Beckmann - univerzální odstraňovač skvrn na tkaniny, čalounění a kuchyňské plochy. Tak napiš, jak to šlo s Vanishem. ![]()
ahoj holky neda se nekde sehnat novy madlo ke sportaku??nebo aspon potah? diky
mikitaa píše:
ahoj holky neda se nekde sehnat novy madlo ke sportaku??nebo aspon potah? diky
Ahoj, já mám od téhle paní vložku do mutsíka, ale dělá i potahy na pásy a obaly na madla.
Jak jsem slíbila, píšu zkušenosti s čištěním boudičky Vanishem. Popravdě - nic moc. Skvrny sice zmizely, ale připadá mi, že se jakoby rozplynuly v menší mapy. Prý když na to nikoho neupozorním, tak si toho nikdo nevšimne, ale já to prostě vidím. Takže co nejdřív skočím koupit OXY MAGIC a doufám, že už to bude dokonalý ![]()
To je divný ne?Já teda tenhle kočár miluju a nedám na něj dopustit ![]()
Hele nechci zrovna já s mýma zkušenostma s reklamacema do toho nějak rýpat,ale divný to je- nepíše typ,obchod…
Bych skoro řekla,že někdo chce poškodit Mutsy- a propois- Mutsy trojkombinace za 20 000 se mi taky nezdá- ale možná nemám pravdu ![]()
Psala tam že to koupila v Babyparku, já si myslím že to do Libfinu vůbec nedošlo, jestli to teda reklamovala tak to někdo chtěl opravit „na kolenou“