Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
15.6.10 21:33

Miky to toho máme tak stejně :mrgreen:
Jakou máš opičku :huban:
Dej fotečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.6.10 23:23

MIkito a co se ti konkrétně na té stříšce nelíbylO??
Já jsem z ní doslova nadšená,příjemná změna.Viky super kryje,jak v leže tak v sedu.A hlavně je vzdušná.Mám i clonu a ta Viky vadila pořád na ní šahala a dávala ji pryč.Prostě asi pořádně neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.6.10 23:45

Gábi- já jsem taky nadšená- jako vypadá to divně,když se to vyndá z krabice,ale teď na ní nedám dopustit!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.6.10 23:53
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
16.6.10 07:25

Holky,mě ten potah s motýlkama děsně vyšisoval :cert:
Tam kde Tera něco vylila nebo vyslintla to mám flekatý,vyšisovaný do fialova a nejde s tim nic dělat.Takže musim sundat a vyhodit :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
16.6.10 10:19

Pate,to je mi líto :-( ale můžu tě uklidnit mě se taky trošku vyšisovala ta červená látka.Ale mám už koupenou jinou.Myslím že bude lepší než obyč.plátno.
Tak uvidím jak dlouho vydrží tohle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.6.10 12:10

gabrle…tezko popsat..prislo mi to takovy nanicovaty…poradne to neslo sklapet..mela sem z toho pocit ze to musim rozlomit…a ty draty za ktery to drzi :roll: no proste mi to kazilo ten krasnej mutsykovej design :lol: :lol: clonu mam taky…a kdyz je teplo tak jezdime ted bez boudicky jen se slunecnikem a to mi prijde hezci…si nemuzu pomoct ale proste kdyz sem to vyndala z krabice tak se mi to hned nelibilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooochera
16.6.10 17:07
kostickaa píše:
moochera - stoupni si k boudičce ze zadu a vezmi za ty dva černé plastové klouby a zatáhni směrem k sobě…líp to asi nemusím vysvětlit - je to klasický princip jako u všech starších kočárků :wink:

jé dík, já to rvala směrem od sebe, no prostě na druhou stranu

• Citovat
  • Upravit
17984
16.6.10 17:43

Holky, která máte UR, jak lehce vám jde zašlápnout a odšlápnout tu aretovací páčku na otáčení nápravy. Přijde mi, že to jde nějak lehce a když mám něco v tom košíku dole a trochu se to šoupne k tý páčce, tak se sama zaklapne dolu. Asi to popisuju jako debílo, ale snad to chápete :mrgreen: Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
16.6.10 17:56

Bébko gratuluju k Adámkovi :srdce: Doufám že porod byl hezký a jste oba zdraví :hug:

Aretovací páčka se mi taky zacvakává,třeba když mám naložený přídavný košík.Fakt o to stačí jen zavadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
16.6.10 18:43

Bébko moc gratuluji!!!!!!!!!!!Už jsem si říkala jestli si neporodila- jaký byl porod :palec: :potlesk: :kytka: :andel: :hug:
Holky no představte si,že mi dneska rozbili :pocitac: :pocitac: :pocitac: kočárek na výletě mašinkama na zámek- no chápete to- manžel se to pokoušel spravit,ale nejde mu to tak to posílám do Libfinu a pak to dám té firmě k úhradě :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
16.6.10 19:20

Enny to je pech :pocitac: co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
16.6.10 19:42

Ale ten idiot od toho vláčku ho tam dal na rukojeť,než jsem ho stačila složit,jen jsem vyndavala věci a malou a on ho tam hodil,jsem měla záchavat a on,že se nic nestane,tak se stalo- je pokřivená celá konstrukce,málem jsem nedojela domů- naštěstí je ppojištěný i to cvičení,se kterým jsem tam byla- takže peníze budou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
16.6.10 19:51

To je v.l :cert: Tak hlavně že to zaplatí.
A čím budete jezdit?v tom Libfinu je to min na měsíc.Mě by jeblo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
16.6.10 20:08

No můj muž řekl,že mám objednat krosnu :evil: Asi upad- ve vedrech budu tahat krosnu- takže vybírám golfky- stejně bych je musela koupit- v autě i ve vlaku je to s Mutsíkem fakt horor- jinak je to zlatíčko- já jsem z toho dostala strašnou migrénu- a ještě se musím učit :cert: To je fakt den :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí