Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMIkito a co se ti konkrétně na té stříšce nelíbylO??
Já jsem z ní doslova nadšená,příjemná změna.Viky super kryje,jak v leže tak v sedu.A hlavně je vzdušná.Mám i clonu a ta Viky vadila pořád na ní šahala a dávala ji pryč.Prostě asi pořádně neviděla.
Gábi- já jsem taky nadšená- jako vypadá to divně,když se to vyndá z krabice,ale teď na ní nedám dopustit!!!! ![]()
Holky,mě ten potah s motýlkama děsně vyšisoval ![]()
Tam kde Tera něco vylila nebo vyslintla to mám flekatý,vyšisovaný do fialova a nejde s tim nic dělat.Takže musim sundat a vyhodit
![]()
Pate,to je mi líto
ale můžu tě uklidnit mě se taky trošku vyšisovala ta červená látka.Ale mám už koupenou jinou.Myslím že bude lepší než obyč.plátno.
Tak uvidím jak dlouho vydrží tohle ![]()
gabrle…tezko popsat..prislo mi to takovy nanicovaty…poradne to neslo sklapet..mela sem z toho pocit ze to musim rozlomit…a ty draty za ktery to drzi
no proste mi to kazilo ten krasnej mutsykovej design
clonu mam taky…a kdyz je teplo tak jezdime ted bez boudicky jen se slunecnikem a to mi prijde hezci…si nemuzu pomoct ale proste kdyz sem to vyndala z krabice tak se mi to hned nelibilo
![]()
kostickaa píše:
moochera - stoupni si k boudičce ze zadu a vezmi za ty dva černé plastové klouby a zatáhni směrem k sobě…líp to asi nemusím vysvětlit - je to klasický princip jako u všech starších kočárků
jé dík, já to rvala směrem od sebe, no prostě na druhou stranu
Holky, která máte UR, jak lehce vám jde zašlápnout a odšlápnout tu aretovací páčku na otáčení nápravy. Přijde mi, že to jde nějak lehce a když mám něco v tom košíku dole a trochu se to šoupne k tý páčce, tak se sama zaklapne dolu. Asi to popisuju jako debílo, ale snad to chápete
Dík.
Bébko gratuluju k Adámkovi
Doufám že porod byl hezký a jste oba zdraví ![]()
Aretovací páčka se mi taky zacvakává,třeba když mám naložený přídavný košík.Fakt o to stačí jen zavadit ![]()
Bébko moc gratuluji!!!!!!!!!!!Už jsem si říkala jestli si neporodila- jaký byl porod
![]()
Holky no představte si,že mi dneska rozbili
kočárek na výletě mašinkama na zámek- no chápete to- manžel se to pokoušel spravit,ale nejde mu to tak to posílám do Libfinu a pak to dám té firmě k úhradě
![]()
Ale ten idiot od toho vláčku ho tam dal na rukojeť,než jsem ho stačila složit,jen jsem vyndavala věci a malou a on ho tam hodil,jsem měla záchavat a on,že se nic nestane,tak se stalo- je pokřivená celá konstrukce,málem jsem nedojela domů- naštěstí je ppojištěný i to cvičení,se kterým jsem tam byla- takže peníze budou!
To je v.l
Tak hlavně že to zaplatí.
A čím budete jezdit?v tom Libfinu je to min na měsíc.Mě by jeblo ![]()
No můj muž řekl,že mám objednat krosnu
Asi upad- ve vedrech budu tahat krosnu- takže vybírám golfky- stejně bych je musela koupit- v autě i ve vlaku je to s Mutsíkem fakt horor- jinak je to zlatíčko- já jsem z toho dostala strašnou migrénu- a ještě se musím učit
To je fakt den ![]()