Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridertak hodně síly do honu na golfky,jsem zvědavá pro jaké se rozhodneš,dej určitě vědět ![]()
No to je strašný- už teď se děsím,musím se učit ,ale bez kočárku to prostě nejde- nikam nedojdeme ![]()
No jaký máš ty?
Holky děkuju za gratulace k Adámkovi ![]()
Porod horší, než jsem čekala, asi jsem si to představovala jako něco krásnýho, já bláhová ![]()
Přetrpěla jsem v noci v porodnici kontrakce a ráno už jsem neměla sílu ho vytlačit, málem jsme šli na císaře. I když je to prďola, měl 2450g a 48cm, byla to fuška a dr. říkala, že většího bych přirozeně nedala. Hlavně, že to dobře dopadlo a mám ho ![]()
Bébka píše:
Holky děkuju za gratulace k Adámkovi
Porod horší, než jsem čekala, asi jsem si to představovala jako něco krásnýho, já bláhová
Přetrpěla jsem v noci v porodnici kontrakce a ráno už jsem neměla sílu ho vytlačit, málem jsme šli na císaře. I když je to prďola, měl 2450g a 48cm, byla to fuška a dr. říkala, že většího bych přirozeně nedala. Hlavně, že to dobře dopadlo a mám ho
Tak to vypadá přesně jak můj porod- i velikost miminka- hlavně,že si to zvládla
![]()
Bébko hlavně že jste oba v pořádku.Užívej si miminka,děsně brzo vyroste.úplně ti závidím,já už ho mít nebudu ![]()
Enny já mám tenhle http://www.e-cipisek.cz/…cekombinace/
Já chtěla jen něco co nejlehčího,když jedu sockou a na malé pojížďky,takže není ani polohovací,ale mě šlo o ty kila a tenhle váží 5 kg
Jinak pořád vede Mutsík ![]()
Mám chvíli čas, tak tady je pár…
Předevčírem na první procházce
Bébko to je brouček ![]()
A tobě to moc sluší,vůbec na tobě není poznat,že si právě porodila ![]()
Přesně tak-nádhera- mimi i maminka
A kočárek taky ![]()
A jak se cítíš ![]()
enny3 píše:
Přesně tak-nádhera- mimi i maminkaA kočárek taky
A jak se cítíš
Fyzicky jsem ok, až na ty stehy, ty teda furt nějak pálí a táhnou - jak dlouho vám to trvalo, než vypadaly???
No, a jinak klasicky jako každá nová maminka - zdá se mi, že krom kojení a plen nezvládám už vůbec nic jinýho
Snad to brzo zesynchonizuju a bude líp ![]()
Bebko,mooooc gratuluji
Adámek je nádherný
Kašli na pořádek a vychutnávej si s malým každou minutku.Strašně to letí ![]()
Nedávno jsem taky rodila a už bude mít skoro 1,5 let ![]()
Mimochodem můj porod na chlup stejný jak ten první a to je rozdíl 9 let. Oba nechtěli projít přes tu branku tak po mě doktoři skákali nastřídačku.Chudák Viky jak jsem viděla tu její hlavičku (doslova šiška) tak málem bylo po mě.Ale do hodinky už ji měla normál.
Jo a Bebko vypadáš fáááát moc dobře.
Enny, s kočárkem je to fááákt masakr.Snad ti to opraví rychle.třeba budeš s golfkama spokojená a Mutsy prodáš
Vypada super super ![]()
Já taky chtěla na léto golfky a zkusila jsem jich milion ale zdály se mi všechny HRČKY
jak levné tak drahé.Holt jsem rozmazlená MUTSÍKEM ![]()
Blahopřeju k miminku,krásnej broučínek,a kočárek super,tady u nás jezdí dva,jeden jsem teď nedávno okukovala,červenej,vypadaj fakt zajímavě bez ty tyče dole ![]()