Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky mám úžasnou letní úpravu kočárku!!!!! ![]()
Denu- jen ze zvědavosti,taky budeme kupovat větší sedačku,jakous śi vybrala???
Jo a Leníku- já mám origoš fusak-ten je takový jarní řekla bych
koupím maxi cosi tobi, nemíním zas po nocích číst diskuze jako jsme to dělala s kočárama a pak stejně koupila ten NEj:-)), tak prostě koupím rovnou tu nej sedačku a prdím na to, za 5 dní se vdávám a mám úplně jiné trable:-))))
MONI!!!! za zenitem! no to jo! já bych brala druhé i třetí klidně i čtvrté,ale to bych musela mít uhlobarona,co mi koupí větší byt:-) druhé bude až bude domeček.
Ježiš Denu- moc gratuluju!!!!
A pak bude domeček ![]()
MC Tobi je taky ve výběru
![]()
Denu - gratuluju k svatbě ![]()
Enny - letní úprava je
ta letní stříška je super,jde nějak překlápět?
Autosedačku máme Maxi cosi Priori,je v ní od osmi měsíců,protože ve vajcu děsně řvala ![]()
Sice to sem uplne nepatri, ale ja prave resim ktere vajicko budu kupovat k mutsy… I kdyz mame auto z roku 2008, nema isofix
tak resim kterou sedacku maxi cosi… Jestli cabriofix nebo jiny typ.
Ahoj, potřebovala bych poradit se zimním fusakem do hluboké korby Mutsy Joey silver. Korbička je 30 cm široká, takže je většina fusaků hodně širších. Uvažuji o originálu od Mutsy, je asi nejužší na trhu, tak na tu zimu bych zvolila tento a do sporťáku už by mohl být i větší. Máte někdo s ním zkušenosti nebo jiné tipy? Díky moc, mějte se fajn. ![]()
Denu moc moc ti gratuluji a přejí mooooooooooooc štěstí a brzo teda ten domeček ![]()
Anielkha píše:
Sice to sem uplne nepatri, ale ja prave resim ktere vajicko budu kupovat k mutsy… I kdyz mame auto z roku 2008, nema isofixtak resim kterou sedacku maxi cosi… Jestli cabriofix nebo jiny typ.
Maxi Cosi Cabrio je skvělá volba a jestli v autě je nebo není isofix nehraje vůbec roli. Bez základny se poutá pásy jako každá jiná, řekla bych, že to tak dělá přes 90% lidí. Jinak pokud není izofix, tak se dá koupit základna easybase, ta nemá háky na izofix, připoutá se pásama a sedačka se jen nacvakává na základnu. Je to pohodlnější.
Jinak Tobi je taky skvělá, taky jsme měli a naprostá spokojenost ![]()
Terinka: Ja jsem prave nekde cetla nejaky testy, kde dopadla s pasy lip Citi (myslim, nejsem si jista), tak ted nejak nevim. Jeste budu hledat na netu, ale nebavi mne to. ![]()
Diky za tip na tu zakladnu, to jsem vubec netusila. ![]()
Kkkoki - do hluboké korby jsme měli fusak Mutsy Eskimo a byl super.Vešel se přesně do korby a byl krásně teplý,malá v něm byla jen v tepláčkách a mikče a bylo jí teplo,vúbec sme nepotřebovali kombinézu a to byla letos fakt zima.takže doporučuju ![]()
Moc děkuji za odpověď. Tak asi do něj půjdeme, taky se mi moc líbí. Díky za tip. Pěkný den. ![]()
Auto z roku 2008 ale určitě MUSÍ mít isofix- 100%!!!!!! ![]()
Jo,jo Pate- je úplně překlápěcí,skvělá,vyfotím i se síťkou,jak tam malá spinká ![]()
enny - to jsem si myslela taky a nema… overeno na strankach maxi cosi i vyrobce. (ano, vim, ze dle smernice EU musi mit auta vyrobena po roce 2004 isofix, ale realita je bohuzel jinde.)