Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
7.6.10 19:53

Já už jsem za zenitem, ale ty určitě, tak dvě? Ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
7.6.10 20:08

Holky mám úžasnou letní úpravu kočárku!!!!! :huban:
Denu- jen ze zvědavosti,taky budeme kupovat větší sedačku,jakous śi vybrala???
Jo a Leníku- já mám origoš fusak-ten je takový jarní řekla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
7.6.10 20:12

Druhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.6.10 22:19

koupím maxi cosi tobi, nemíním zas po nocích číst diskuze jako jsme to dělala s kočárama a pak stejně koupila ten NEj:-)), tak prostě koupím rovnou tu nej sedačku a prdím na to, za 5 dní se vdávám a mám úplně jiné trable:-))))
MONI!!!! za zenitem! no to jo! já bych brala druhé i třetí klidně i čtvrté,ale to bych musela mít uhlobarona,co mi koupí větší byt:-) druhé bude až bude domeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
8.6.10 07:09

Ježiš Denu- moc gratuluju!!!! :potlesk: :kytka: :palec: :huban: :srdce: :dance: A pak bude domeček :mrgreen:
MC Tobi je taky ve výběru :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
8.6.10 07:53

Denu - gratuluju k svatbě :huban:

Enny - letní úprava je :palec: ta letní stříška je super,jde nějak překlápět?

Autosedačku máme Maxi cosi Priori,je v ní od osmi měsíců,protože ve vajcu děsně řvala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.6.10 08:57

Sice to sem uplne nepatri, ale ja prave resim ktere vajicko budu kupovat k mutsy… I kdyz mame auto z roku 2008, nema isofix :( tak resim kterou sedacku maxi cosi… Jestli cabriofix nebo jiny typ.

• Citovat
  • Upravit
kkkoki
8.6.10 09:18

Fusak do hlubokého kočárku Mutsy

Ahoj, potřebovala bych poradit se zimním fusakem do hluboké korby Mutsy Joey silver. Korbička je 30 cm široká, takže je většina fusaků hodně širších. Uvažuji o originálu od Mutsy, je asi nejužší na trhu, tak na tu zimu bych zvolila tento a do sporťáku už by mohl být i větší. Máte někdo s ním zkušenosti nebo jiné tipy? Díky moc, mějte se fajn. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
76
8.6.10 09:48

Denu moc moc ti gratuluji a přejí mooooooooooooc štěstí a brzo teda ten domeček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.6.10 10:25
Anielkha píše:
Sice to sem uplne nepatri, ale ja prave resim ktere vajicko budu kupovat k mutsy… I kdyz mame auto z roku 2008, nema isofix :( tak resim kterou sedacku maxi cosi… Jestli cabriofix nebo jiny typ.

Maxi Cosi Cabrio je skvělá volba a jestli v autě je nebo není isofix nehraje vůbec roli. Bez základny se poutá pásy jako každá jiná, řekla bych, že to tak dělá přes 90% lidí. Jinak pokud není izofix, tak se dá koupit základna easybase, ta nemá háky na izofix, připoutá se pásama a sedačka se jen nacvakává na základnu. Je to pohodlnější.
Jinak Tobi je taky skvělá, taky jsme měli a naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.6.10 11:15

Terinka: Ja jsem prave nekde cetla nejaky testy, kde dopadla s pasy lip Citi (myslim, nejsem si jista), tak ted nejak nevim. Jeste budu hledat na netu, ale nebavi mne to. ;)

Diky za tip na tu zakladnu, to jsem vubec netusila. ;)

• Citovat
  • Upravit
3112
8.6.10 11:53

Kkkoki - do hluboké korby jsme měli fusak Mutsy Eskimo a byl super.Vešel se přesně do korby a byl krásně teplý,malá v něm byla jen v tepláčkách a mikče a bylo jí teplo,vúbec sme nepotřebovali kombinézu a to byla letos fakt zima.takže doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkoki
8.6.10 11:58

Moc děkuji za odpověď. Tak asi do něj půjdeme, taky se mi moc líbí. Díky za tip. Pěkný den. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13672
8.6.10 12:39

Auto z roku 2008 ale určitě MUSÍ mít isofix- 100%!!!!!! :mavam:
Jo,jo Pate- je úplně překlápěcí,skvělá,vyfotím i se síťkou,jak tam malá spinká :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.6.10 13:38

enny - to jsem si myslela taky a nema… overeno na strankach maxi cosi i vyrobce. (ano, vim, ze dle smernice EU musi mit auta vyrobena po roce 2004 isofix, ale realita je bohuzel jinde.)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4