Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
8.6.10 16:02

Ani, MAXI Cosi City určitě ne, nemůže dopadnout lépe, ona totiž nemá pořádné boční výztuhy, to je levný paskvil, který nedopadá nejlépe. Cabroi je hodně ověřená, ta dopadá velmi dobře každý rok.

Jinak pořád se švagrovou řešíme, co za podvozek, nemůžem to rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.6.10 21:00

taky mam auto 4 roky stary bez isofixu, pritel ma dvoulety a taky bez…takze je to fakt bezny ze nemaji. poutam pasama MC cabrio..a ja ani nikoho neznam kdo by poutal vajco s isofixem z meho okoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.6.10 21:00

eny: jo a ta vlozka s opicou je uuuuuzasna :palec: :palec: kdo to spachal??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
8.6.10 21:24

Jeziš Miky bylo to tadyněkde v diskusi,já nemám čas to hledat,ale je to z MMB!!!!-Počkat už to mám Lenka Arnoldová!!! :mrgreen: Úžasný-mám ještě s modrou :huban:
Ty jo to mě s tím isofixem ale :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: naštvali :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
9.6.10 07:41

Enny - díky :huban: stříšku moc ráda okouknu,funseat mi neprošel,ale ta stříška by mohla,v boudičce je malá jak v pařníku,nechápu,že tam neudělali nějaký odvětrávání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.6.10 09:58

Holky tak jsem včera v tom pařáku konečně vyjela se sluneční stříškou a jak jsem říkala manželovi je opravdu k nezaplacení. Dnes ráno sice moc nepomohla, sluníčko je ještě moc nízko, ale odpoledne, jak každý den jezdíme je opravdu suprová. Malej je do půl pasu schovanej a to sedí a je opřenej bradou o madlo :pankac: :pankac: .Vřele doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
9.6.10 18:30

Přesně tak!!!Je super,větrá,ta normální je pogumovaná-to by se spařila :-? Jo a pro Denulenku-pasuje na ní i ta síťka Bumbleride :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
9.6.10 21:00

Mám dotaz,kde si ošahám mutsyka v Brně? je tu nějaká Brňačka?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
14.6.10 16:32

ahoj holky: :mavam:

chtěla bych Vás poprosit o pár rad......Dříve se mi líbil Mutsy 3rider ale nelíbi se položení sportovní sedačky abych viděla na mimi
tak jsem si vybrala Mutsy Transporter je úžasnej - nemáte někdo zkušenost? a nevíte jestli jde otočit sportovní sedačka pro i proti směru ? díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.6.10 10:26

Mutsy Transporter holky prosím Vás nevíte jak veliká je hluboká korbička k tomuto kočárku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
15.6.10 11:43

Holky,myslím že tu Transporter nikdo nemá :nevim: všichni tu jedou v UR nebo 4R.Ale korba je asi uni na všechny podvozky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.6.10 12:56
po delší době zdravím Mutsykářky :mavam: :mavam:
Marketa14 píše:
ahoj holky: :mavam:chtěla bych Vás poprosit o pár rad......Dříve se mi líbil Mutsy 3rider ale nelíbi se položení sportovní sedačky abych viděla na mimi
tak jsem si vybrala Mutsy Transporter je úžasnej - nemáte někdo zkušenost? a nevíte jestli jde otočit sportovní sedačka pro i proti směru ? díky moc :kytka:

Market, 3 rider už se vůbec nevyrábí, míval problémy s těžištěm, což se tady i řešilo tak 2 roky zpátky :wink: ale chápu, že jsi to nečetla celé :lol:
Moc nechápu co se ti ale nelíbí u položení sportovního doplňku, jde to víc než u většiny jiných kočárků :oops:
Transporter, zkušenost nemám…ale přispěju ti svojí troškuo do mlýna…na malé mimi které přechází z korby do sporťáku bych ho nechtěla…hodně mi připomíná styl x-landeru. Pro mě hlavní nevýhody…nelze otočit mimi směrem k tobě a navíc ani nejdou polohovat nožičky nahoru :roll: to může nebýt na škodu tak u 18měsíčního prcka, ale ne u 6-7měsíčního mimi, které přechází do sporťáku, mnohdy i dříve
odkaz od oficiálního dovozce je tady
http://mutsy.libfin.cz/transporter.php
Jinak Transporter mi přijde, že má hodně malý výběr barev, takové neutrální všechny. Což samozřejmě nemusí být na škodu.
Ještě existuje Mutsy Slider, tam jde ta sedačka otáčet po i proti směru jízdy, ale polohování je taková ta naklápěcí židle
http://www.mutsy.nl/…ider/options
snad jsem trochu pomohla, i když to asi není úplně to, co jsi chtěla slyšet :think:

Monili píše:
Mutsy Transporter holky prosím Vás nevíte jak veliká je hluboká korbička k tomuto kočárku??
změřenou ji nemám, ale přijde mi velikostně jako u x-landeru takže rozhodně menší než klasická Mutsy, takže spíš malá než veliká :zed:
pate81 píše:
Holky,myslím že tu Transporter nikdo nemá :nevim: všichni tu jedou v UR nebo 4R.Ale korba je asi uni na všechny podvozky ne?

Pate nee, korba klasická Mutsy deluxe, kterou máš asi na mysli, pasuje pouze na UR a 4rider,
na Transporter je korba jiná, a na Slider, což je další podobný 4rideru je ještě jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
15.6.10 15:57

quinny: nene super :mrgreen: je to přesně cojsem chtěla slyšet - jen sjem se špatně vymáčkla :think: to je přesně co mi vadí, že si miminko nemůžu otočit k sobě a na ty nožičky že to nejde zvednout. :-(

Tak děkuji moc :kytka: mám jasno jdu do 4 rideru :mavam: idkyž mám tedy ještě čas ale nadá mi to už vybírat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.6.10 16:55

Market- skvělá volba- máme a je supééééér :palec: :potlesk: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.6.10 21:29

ahoj…tak uz mam enny taky opicu do kocaru..a je super…jen jsem si objednala tu slunecni strisku a zase ji s velkou slavou poslala zpet pac se mi to vubec nelibi :nevim: vypada to jak dyby to udelali soudruzi vietnamci a chcou za to litr. ale jinak teda uz su nadsen (mam kocar, kos, slunecnik, clonu, opicu, plastenku…no paraaada)…musim vam hodit foto jak se dostanu k fotaku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí