Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
25.6.10 07:58

Ježiš tak to jsem četla nepozorně :oops: :oops: :oops: :oops:
No to je strašný- je pravda,že mě jako na tom jídelním - hracím pultíku byla jako taková hrana- kousek plastu z výroby- bylo to ostré,tak jsem tam stím jela- a oni mi to vyškrabolvali nožíkem na prodejně a pak tu malilinkatou tečku zabarvila lihovkou- už ani nevím,kde to bylo :think: Ale docela jsem koukala-to je teda něco.takoý přístup- dneska zrovna dělám zkoušku z občanskýho práva-ČOI na ně,k soudu s nima!!!!!!!!!! :pocitac:
No a ja se tam zrovna chci jet podívat na golfy Bugaboo Bee plus- který nikde jinde nemají :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
25.6.10 08:17

Holky,taky jsem z toho PAF :think: já mám podvozek z druhé ruky UR a je jak nový (až na disky ) Každopádně je mi té pani moooc líto :-( nevím co dodat :-(
ENNY držím pěsti, štěstíííííí :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
25.6.10 21:26

Jestli je to všechno s reklamací Mutsíka na tý stránce „moje těhotenství“ pravda, tak to je fakt síla. Ale něco mi tam přece jen nesedí: Ta Monika píše, že viděla v černých ovcích reklamačku na Mutsíka /z toho co píše to mělo být 24. 6./. Jenže ani v tento den, ani X týdnů nazpátek jsem v černých ovcích nic takovýho neviděla. A to jsem prošla ještě archiv černých ovcí, protože mě to dost zajímalo. Tak kde je problém :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.6.10 21:46

Holky přes reklamace jsem tady já :-P :lol: :-? V černých ovcích nebyl Mutsíček :huban: ,ale Casualplay S 4- taky s prasklou konstrukcí :pocitac: Ale stejně to je hnus- si asi fakt ty výrobci neuvědomujou,že v tom vozíme DĚTI!!!!!!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
25.6.10 22:57

Ajko,taky jsem ho dneska hledala v archívu černých ovcích :-D a taky nic nenašla a zdálo se mi to divné :-) Co jsem viděla byl jen ten Casualplay S 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
26.6.10 12:25

Tu reklamačku Casualplay S-4 jsem taky viděla, ale po reklamaci Mutsíka ani památky - naštěstí!!!! :lol: Já prostě nedám na Mutsy dopustit, i když má nějaký mouchy, jako všechny kočárky, tak je SUPER, co vy na to, maminy??? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
26.6.10 12:30

Holky, nevíte některá, jestli hluboký korbičky modely 2010 /kolekce TEAM/ mají na nánožnících /krytech kočárků/ zipy s úložným prostorem? Starší kolekce College je mají, dávám tam pláštěnu, tak mě zajímá, jestli je to stejný. Dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
26.6.10 12:35

Ajko starší kolekce Team je maj taky,jak je to u 2010 nevím,ale řekla bych že to bude stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.6.10 12:49

Ježiš já myslím,že jo- viděla jsem je v Babyparku-myslím,že to tam bylo :nevim:
Mutsíčka miluju- nic jsem nereklamovala! :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.6.10 19:33

ahojky holky!tak jsme si vcera koupila mutsika 3rider s korbou joey silver tak doufam ze mimi az se narodi bude po me a v poho s etam vleze :-).Zkousela jsme i ten podvozek UR ale stou trikolkou se me jezdilo lepe tak doufam ze bude ok.ted uz jen vybrat autosedacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
26.6.10 19:40

brau vítám tě mezi nás,nadšené mutsýkářky :mrgreen:

Autosedačku určitě Maxi cosi cabrio,je nejlepší :palec:

At se ti tu líbí a s Mutsýkem super jezdí :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.6.10 20:12

Jednoznačně MC Cabriofix,pokud to půjde,tak i se základnou!!!!!!!!!!! :palec:
Joey Silver je nádherná- nejkrásnější korbička :huban: :palec: :potlesk: Fotečka by nebyla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
26.6.10 20:22

Ahoj, né že bych chtěla dělat reklamu, ale budeme prodávat MC cabriofix s isofixovou základnou, pláštěnkou, fusakem a letním potahem vše origoš a samo že adaptéry na mutsyka. Je 2,5roku stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.6.10 13:14

Tedy ten odkaz je dost drsný. Navíc v Babyparku jsou strašně fajn a ochotné prodavačky. Mám tam koupený kočár, golfáče a teď jsme kupovali i autosedajdu a jsem spokojená. Mutsyka jsem jednou reklamovala a je pravda, že se mi vrátil zpět neopravený s dopisem, že prý se závada neprojevila, tak jsem jim to poslala znovu s tím, že to považuji za reklamaci oprávněnou a ještě ke všemu opakovanou a pán mi volal, omluvil se mi a odstranili závadu a od té doby ok, ale že by se zlomil kočárek, to mi přijde fakt divoký. :nevim:

Holky, já taky prodávám autosedajdu Maxi Cosi Cabriofix, mám jí tu na bazárku, takže kdybyste některá toužila po super sametovém potahu Velvet Morning, tak mrkněte :wink:
 https://www.emimino.cz/…orning-2481/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
27.6.10 13:18

Kolozubko a co s tí tvým bylo???
Já mám taky Babypark moc ráda :huban:
Můžu se ještě ot zeptat,co máš za golfky a sedačku???Taky vybírám… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit