Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
12.7.10 21:48
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
14.7.10 12:13

Mutsy 4rider

Zdravím všechny maminy,

čekám prvního potomka a tak jsem se také začala potýkat s výběrem kočárku… oslovil mě mutsy - zejména diskuse na těchto stránkách - za kterou vám všem děkuji. Chtěla bych poprosit o několik rad - zvažuji, jestli koupit nový, nebo jetý. Bydlím na vesnici a tak se nemusím dalece prezentovat a peníze budou potřeba jinde… Zároveň jsem se chtěla zeptat na zkušenosti s typem 4rider - jak zvládají ta menší kolečka terén? Dneska mi v práci jedna paní vehementně vyprávěla, že je úplně k ničemu, že ho sousedka má, do terénu se bojí aby se nerozlámal a bude ho prodávat…
Budu vděčná za názory a zkušenosti, jak se zdá, vybrat ten pravý kočárek není jednoduchý…

Díky, Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.7.10 13:42

Ahoj já bydlím na malém městě,denně jezdím do terénu,v druhé ruce psa..4 rider je výborný,snadno ovladatelný i v terénu,je skvělý- mimochodem- taky miluju ty kecy,že je něco děsného- když to vůbec neznají :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
14.7.10 14:02

Děkuju za odpověď - já si kladu otázku, jestli si paní nepopletla kočárky… Včera jsem si byla s mutsy pojezdit a „osahat“ si ho v obchodě a fakt se mi zdá skvělý. Potřebuju aby byl skladný, ne moc těžký, kolečka nafukovací a zvládl terén. Nejdřív jsem si myslela na urbana, ale po manipulační jízdě po obchodě mě nadchl 4rider…
Takže jsi spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.7.10 14:06

Jo to jsem- Urbanajsem neuměla v obchodě řídit ani náhodou a je těžší a při skládání musíš sundavat háky od toho velkého nákupního koše,což u 4 rideru nemusíš!!!!Ale holky co maj Urbana jsou taky spokojený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.7.10 14:31

Hmm, ja budu objednávat urbana, mne se s nim v obchode jezdilo lip nez s 4r ;)

a hlavne ve snehu budou jen dve stopy (jak jsou kola za sebou) a ne čtyři.. takže menší dřina :)

• Citovat
  • Upravit
3727
14.7.10 16:05

Budu tedy doufat, že v zimě budou cestáři prohrnovat :-) Fakt je, že každému padne do ruky něco jiného. Já se jedu zítra podívat na inzerovaný rok starý 4rider za dobrou cenu, doufám, že bude v pěkném stavu a odvezu si ho domů. Enny moc děkuju za postřehy :-) Pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.7.10 16:31

a ja haky na urbanovi nesundavam kdyz ho skladam a jde to :) ani me nenapadlo to nejako resit ze by to prekazelo…tak nevim :dance:
jinak ten urban me chvilu trval nez sem se s nim naucila..ale uz bych nemenila ani za nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.7.10 16:57

Jo Miky,to je supr,já jen že v návodu na Mutsy koš psaly,že se u UR musí vždy háky sundavat-ale z praxe to nevím- a vidíš a jde to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.7.10 18:28
enny3 píše:
Jo Miky,to je supr,já jen že v návodu na Mutsy koš psaly,že se u UR musí vždy háky sundavat-ale z praxe to nevím- a vidíš a jde to!

no jo..to sou ty co ctou navody :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
14.7.10 19:57

Enny,gratuluji k opravě kočárku :-) a zdá se mi že jsi to měla opravené celkem rychle :palec:

Jjarko,já mám urbana z druhé ruky,a z mé strany Doporučuji :palec: :palec: :palec: MOnentálně jsem na dovolené v Krkonoších,takže zátěžový test proveden na 100 %
A taky skládam kočár s hákama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.7.10 19:59

Taky háky nesundávám,vleze se to tam v pohodě, návod snad ani nemám.
Poslala jsem boudičku k reklamaci tak jsem zvědavá jak dopadneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
14.7.10 20:06

Gabrle děkuju - když prošly Krkonoše, projde všechno :-D Leník: co reklamuješ u boudičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.7.10 20:25

holky já to jsem to zapoměla,ono tomu nic nebylo- jen vypadlý šroubek- proto to bylo zkroucené- ale dali nový a je to!!!!!!!!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.7.10 20:58

Po půl roce užívání se mi látka na bocích zmačkala a vlákna polámala a začalo se to trhat, jsem zvědavá co mi na to řeknou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí