Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTerezaJ píše:mikitaa píše:Chodili jsme ven každý den, od narození a v lednu byla pěkná zima, malý měl na sobě kombinézku a byl ve fusaku a zima mu rozhodně nebyla, tak nevim..Anielkha píše:tak nevim jestli neni jeste nejakej treti..pac ten co mam ja … to opravdu do zimy neni…a to jsem covek co dite moc neoblika aby se otuzilomikitaa píše:
klasicky je slaboucky..nosily sme zjara…je tak misto flisky. ekymo je na zimuTerezaJ píše:Cekame ho v rijnu takze na zimu… a ted vubec nevim…
Ahojky, nám se mimčo narodilo v lednu, máme ten klasický, vyhovoval nám a bylo v něm teploučko.![]()
jeste me napada ze taky zalezi kdy v zime chodite ven (nektery maminky chodi az kdyz je +10 s novorozencem)…my chodili v tuhych mrazech kazdy den od prvniho dne co byla doma - jsme prosincovy.
ahoj, přidávám se - měli jsme na zimu klasický fusak. když bylo pod nulou, tak jsem tam malý dala ještě „španělku“. jinak fusak je naprosto suprovej ![]()
ja sem porad presvedcena ze asi mluvime kazdy o jinym fusaku…ja na zimu mela taky berana…o tom eskymu jsem nevedela jeste. ale ten co je normalne ve vybave kocaru ten na zimu proste neni…je to jen slabej flis potazenej latkou v barve kocarku ![]()
Anielkho,tak ať jsi spokojená
![]()
Já mám obyč fusák ale zato hutný a teplý.
nechápu jak můžete v tom hicu řešit fusaky:-)))) holky, reklamovali jste některá koš podřený od koleček? Já to zkusím, přijde mi to na palici, že nemůžu točit kolama, když mám koš,aby se mi nepodřel, to je v nesouladu s vlastnostmi obou těchto nelevných věcí…
ENNY - tohle je diskuze nemůžeš házet špínu na Urbany, když máš sama 4 ridera:-)))) musíš být neutrální:-)) třeba já háky nesundávám z koše ani náhodou a kulím oči, že se to má…a moje kamarádka má 4ridera a po využití hlub.korby jej prodala, protože z těch malých kol byla nešťastná, že jak jela po štěrku apod. nebyla schopna to ukočírovat…mezináma já jsme v obchodě také neuměla s urbanem jezdit, ale já bych holkám, co kupují nový kočár doporučila jedno…vzít si do krámu 5 kilo mouky, PET lahve…cokoli..každý kočár jezdí jinak prázdný a jinak s dítětem
Denulenka píše:
nechápu jak můžete v tom hicu řešit fusaky:-)))) holky, reklamovali jste některá koš podřený od koleček? Já to zkusím, přijde mi to na palici, že nemůžu točit kolama, když mám koš,aby se mi nepodřel, to je v nesouladu s vlastnostmi obou těchto nelevných věcí…
Protoze nekdo treba jeste dite nema a resi vybavicku na zimu ![]()
Denulenka já to neřešila, neb mám 4rider a ten košík neprodírá
![]()
danulenka…v tom papiru u toho kose bylo vyslovne napsano ze prodreni od kolecek nejde reklamovat…tak nevim nevim jesli uspejes
Denulenka píše:
ENNY - tohle je diskuze nemůžeš házet špínu na Urbany, když máš sama 4 ridera:-)))) musíš být neutrální:-)) třeba já háky nesundávám z koše ani náhodou a kulím oči, že se to má…a moje kamarádka má 4ridera a po využití hlub.korby jej prodala, protože z těch malých kol byla nešťastná, že jak jela po štěrku apod. nebyla schopna to ukočírovat…mezináma já jsme v obchodě také neuměla s urbanem jezdit, ale já bych holkám, co kupují nový kočár doporučila jedno…vzít si do krámu 5 kilo mouky, PET lahve…cokoli..každý kočár jezdí jinak prázdný a jinak s dítětem
Promiň
Já neházela špínu- jen jsem si to přečetla v návodu na košík
Určitě ho reklamuj- snad ti to uznají ![]()
Denulenko já ten koš mám taky prodřenej no nijak mě to netěší ale už na to kašlu, bouda je děravá to už si když tak nechá opravit ten kdo ho zdědí. Naštěstí ho nebudu prodávat tak o problém méně.
Holky prosím Vás kdo má Mutsy 4 Rider pasuje na to korba od Urban Rider? Kámoška má 4 Rider a má neskutečně malou korbičku a mladej se tam už nevejde a to má teprv tři měsíce, tak mě prosila jestli jí půjčím. Děkuji za odpověď
Moninili, ta korba je na všechny Mutsy stejná, jen ta umělohmotná stříbrná vanička je jiná a ta je prý menší.
Enny já za tím házet špínu napsala asi 5 msajlíků to byl vtip!!! stejně jako s tím fusakem!
jinak já mám fusak od Lodger, fialový s kytičkama a jsem horzně spokojená, prakticky jsme ani v té největší kose nepotřebovali tu vnitřní vložku, stačil samotný fusak.
Tak to jste mně dostali s tím, že je to v návodu… ![]()
Denulenka píše:
Enny já za tím házet špínu napsala asi 5 msajlíků to byl vtip!!! stejně jako s tím fusakem!jinak já mám fusak od Lodger, fialový s kytičkama a jsem horzně spokojená, prakticky jsme ani v té největší kose nepotřebovali tu vnitřní vložku, stačil samotný fusak.
Tak to jste mně dostali s tím, že je to v návodu…
Já vím
- taky jsem si¨dělala srandu
já mám taky Lodger- stříbrný a je nádherný- ale ten tvůj je jěště krásnější
enny stříbrný???? ten jsme nikdy neviděla! ten by k mé champagne mutsyně byl velmi elegantní! škoda, řže nedělá mutsy nějaké golfky, museli jsme už koupit, protože do letadla tahat mutsynu fakt nechci, zaprvé ta tíha by nás stála pěkné peníze a pak přece jen je to kus kočáru a nerada bych, aby mi s tím naštvaný zaměstnanec někdy švihnul…