Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTerezaJ píše:
a tady na kočárku
Děkuju, jsi hrozně hodná. Vypadá moc hezky! a s kočárkem uplne super!
Vypadá to super, nejdřív jsem jí vůbec nechtěla
ale když jsem ji viděla na kočárku neodolala jsem ![]()
TerezaJ píše:
Vypadá to super, nejdřív jsem jí vůbec nechtělaale když jsem ji viděla na kočárku neodolala jsem
Už jsem si nasla, kde ji maji… tak se tam zitra zajedu podivat. Jen mam problem, ze jsem jeste nevyzvedla kocarek (volali mi ve ctvrtek, ze uz prisel), tak to nechci uspechat ![]()
Holky, když kouknete na hlubokou korbu, která je prázdná, z boku, máte jí vodorovně, nebo trochu z kopce směrem k madlu??? Přijde mi, že je dost z kopce… ![]()
Bébka píše:
Holky, když kouknete na hlubokou korbu, která je prázdná, z boku, máte jí vodorovně, nebo trochu z kopce směrem k madlu??? Přijde mi, že je dost z kopce…
Já ji měla z kopce ale trošinku ,nevadilo mi to
Já ji mám taky směrem dolů a řekla bych, že dost. Malá když se tam vrtí, tak sjíždí dolů a někdy jí trčí ven i nohy z kočáru. Ještě mám dotaz: Nezkoušela jste některá stříkat kola barvou, aby se zamaskovaly škrábance?
Jupíííííííííííí, Libfin posílá novou boudičku!! Super komunikace!! Materiál Cargo u mne neměl štěstí … uvažuji že sedačku střelím a koupím si ten co jsme měli na hluboké College nebo tak nějak. Holky máte obkouknuté jaké jsou barvičky u vnitř
Mám nakoupené limetkové doplňky, tak ať se mi to moc nebije.
Leníku,Team a College jsou hodně podobné materiály.Nevím přesně ale kdysi tady někdo psal že College se víc leskne na sluníčku.
Jinak gratulace k reklamaci
![]()
Já mám barvu na sporťáku Team dark kaki a ve vnitř mám podšívku béžovou.Jinak nevím ![]()
Holky rozebírám autosedačku - je to hrozné jak prcek rychle vyrostl....... Je tu někdo kdo by chtěl adaptéry na MaxiCOSI?? Budu prodávat.....