Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
11.8.10 11:41
mooch píše:
Myslim tyhle kolečka, bez toho vyplétanýho středu. Bohužel je dělaj jen na 4 Ridera a né na Urbana :cert:
(fotka z http://baby.source.cc/?…)

ty ale asi nepujdou tak jednoduse sundat jako u normalnich ne? jak se zmackne jen ten stred… ne?

mikitaa píše:
marketo:jo na urbana se prodavaji otocny dopredu…treba do obchodnaku apod. stoji to myslim kolem 700,– mrkni po netu…vycvaknes ty co tam mas a nacvaknes maly otocny :wink: kloub si musis zacvaknout..bo kdyby se ti tocil kloub a jeste kolecka tak by to bylo uz dost divoky :mrgreen:

ty jooo tak to je super! ;)

• Citovat
  • Upravit
719
11.8.10 11:42
mikitaa píše:
LeníkDOMO píše:
Mooch:
má od každého něco, geny se nezapřou, manžel je přes počítače a já zdr. sestra a mladej šel dneska na psa se šroubovákem :nevim:
:lol: :lol: :lol: a jak to dopadlo? vylecil/opravil ho?? :lol: :lol:
¨
Psa jsem zachránila, vlastně oba, malý začíná chodit, tak by mohl šroubovák skončit zabodnutný v oku........
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
11.8.10 12:01

Ty malý přídavný na Urbana jsou ještě menší, než ty přední u 4 Ridera. Taky o nich uvažuju.
Jak se sundavaj ty designový si nepamatuju, ale šlo to jednoduše. Byli jsme totiž zrovna v krámě, kdy tam přijela nějaká paní s 4Riderem s těmahle kolečkama a něco jí tam nefungovalo, tak jí s tim rovnou pomohli. No a my si všimli těch koleček, tak je šel hned manžel s prodavačkou vyzkoušet na Urbana co tam měli, jenže pasovaly jen ty zadní, protože ty jsou s brzdou a jsou stejný. Ale přední velký bez brzdy se bohužel nevyráběj. Už jsem koukala i na zahraniční servery, ale nikde jsem je neobjevila. Chjo :-(

• Citovat
  • Upravit
2578
11.8.10 12:10

Miki: jé tak to je fakt hustý :kytka:

tak to se mi můj výběr uplně vyřešil :pankac: bydlíme na vesnici - tak jsem na zimu chtěla urban rider ale na leto 4rider. Takže ted koupím urban a budu sním krosit přes zimu a pak jen dokoupím ty kolečka :palec: :dance:

No holky ještě že tu jste :kytka: díky moc :potlesk:
a fotku s těma malýma kolečka nemáte náhodou někdo :think: že se mrkla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
11.8.10 12:30

leda takovou - je to až to úplně dole
http://www.groovystyle.co.uk/…essories.htm

• Citovat
  • Upravit
mooch
11.8.10 12:33

ještě jsem je našla na kočíku
http://www.globalbaby.co.nz/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
5352
11.8.10 12:34

Marketa14: jo, jo, malý přídavný kolečka, který nacvakneš místo předních a máš z toho 4Ridera :-) Samozřejmě zaaretuješ zadní nápravu. Já to nemám a zatím o tom ani neuvažuji. Ještě totiž nejezdím. Uvidím až v září začneme jezdit, jak často budeme s kočárkem bloumat po obchodech a zda bych to tedy využila. Ale zatím nejspíš ne. Nemám totiž autosedačku kompatibilní s kočárkem. Takže možná až se sporťákem.

mooch: To jsou standardní kolečka na 4Rider, dělají se tak snad od té doby, co je tento podvozek na trhu. Alespoň já nevím o tom, že by kdy byla jiná. 4Rider se dělá jestli si dobře vybavuji tak od roku 2006 nebo 2007. Samozřejmě jde o jiný podvozek, nekompatibilní s Urbanriderem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
11.8.10 12:37

Mafino, my jsme totiž vždycky potkali 4Ridera s těma vyplétanýma (podobnýma jako má Urban), tak jsme byli překvapení. Ony ty zadní kolečka jsou u obou stejný, tak jsem myslela, že by mohli dělat i přední ve stejným designu na Urbana. No holt né.

• Citovat
  • Upravit
5352
11.8.10 12:56

Fakt jsi někdy viděla 4Ridera s vyplýtanýma kolama? Nepleteš si to s 3Riderem? Ten má vyplýtaný kolečka, ale u 4Ridera jsem to fakt jaktěživo neviděla. A my ho původně chtěli, protože se mi zdál elegantnější než Urban, ale projel by mi do výtahu jen tak tak a tak jsme raději šli do Urbana, který má centimetr vůli na každé straně. Tak proto jsem se dřív dost zajímala o 4Rider a původně jsem ho chtěla z druhé ruky. Prohlídla jsem snad milion inzerátů na polském Aukru a vždy měl tento typ koleček, nikdy vyplýtaný. Když koukneš na začátek této diskuse, tak se v ní dá dohledat, kdy se 4Rider objevil na trhu, fakt to bylo někdy v roce 2006. Ze začátku měl problémy se cvakáním předních koleček. Ale už v té době je měl s tou jednou tyčkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.8.10 13:05
TerezaJ píše:
rozšířená, vnitřek.

Jinak moc dekuju, tasku uz mam doma ;))))

• Citovat
  • Upravit
2578
11.8.10 13:19

Mafi: jojo vyrábí se s těmi vyplétanými - já ho viděla na inzerátech na MMB jen ale ty kolečka nejsou nafukovací :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.8.10 13:45

Přední kolečka UR

Ahoj holky,
koukám, že řešíte u UR ty nasazovací přední malý kolečka. Já je mám a zrovna uvažuju, jestli je nemám vrátit :zed: Včera jsem s nima vyrazila do obchoĎáku a pěkně blbě se s nima zatáčí. Oni se totiž vůbec blbě točej, spíš jsem ten kočár hrnula před sebou a kolečka chvílema klouzaly než aby se točily :pocitac: :pocitac: :pocitac: Dokonce v jedný zatáčce mi jedno upadlo :mrgreen: Nevím, jestli to nechce trochu ojet, ale byla jsem z toho na palici :zed: :zed: :zed:
Máte je někdo???

Vůbec jsem s tím kočárem nějaká nespokojená. Korbička je šíleně nahnutá dolu, to jdu zítra nějak řešit do Babyparku. A pak se mi taky nelíbí, že ta páčka, kterou se aretuje zadní náprava, jde strašně lehce dolu a ten mini debilní košík, kterej je úplně na nic, tak mi to tam sám aretuje. Jakoby se dotýká té páčky a když v něm něco vezu nebo jedu přes hrboly a ten okraj košíku se hne, tak to hned zatlačí na tu páčku a náprava se zaaretuje :zed: :zed: :zed:

Nevím, nevím, jestli jsem vybrala dobře. Byla jsem z něho nadšená, ale teď??? :think: :nevim:

Máte také někdo takové problémy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.8.10 13:59

Máš ho dobře daný? Mi teda nevadil. já jezdím jen s velkým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.8.10 14:00

moof, Marketa14: Jo vy myslíte podvozek Lightweight. Ale to není předchůdce těchto nafukovacích koleček, o kterých teď mluvíme. Vždy se dělala verze s nafukovacíma dříve pod názvem Spokewheels a teď Single Spoke a Lightweight na plastech. To mě vůbec nenapadlo, že tohle myslíte a je pravda, že to je úplně jiná kategorie komfortu jízdy, o které jsem nikdy ani neuvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.8.10 14:14

bebko: ja mela ty zataceci predni k UR pujceny kdyz sme jeli do prahy a byla jsem nadsena…nemas nejaky vadny spis? kamoska co je ma tak taky chvali…

jo a ta packa pod kosem je blba…ale pritel mi tam udelal takovou zarazku ze dreva co tam dam a v pohode…a jakto ze kos je na nic?? ja sem z nej unesena pac nemusim vubec nic dalsiho tahat aji kdyz jdem treba na koupak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí