Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
17.8.10 12:10

do liebfinu radej volej…ja kdyz tam jednou psala tak meli cas na odpoved az za 14 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.8.10 11:41

Vím, že se to tu už řešilo tisíckrát, ale neporadíte, jakou tašku na Mutsy? Mám hlubokou korbičku v barvě Team Ocean a sporťák teprve budu kupovat na jaře, zřejmě Team Brown, nebo Active Coffee, nebo Active Champagne, nebo nějakou zajímavou novou, pokud bude - v každém případě neutrální barvu. Bojím se, že můj oblíbený Team Ocean by na sporťáku nevydržel moc dlouho čistý :-) Ale jistě zatím nevím, kterou barvu sporťáku na jaře zvolíme. Tak bych chtěla nějakou tašku, která se bude hodit jak k Ocean tak k některé ze zmíněných variant na sporťák. Říkala jsem si, že tyrkysová barva Ocean by se třeba ke Coffe nebo Brown hodila moc, ale to bych musela pořídit originál tašku Team Ocean a ta mě nějak neoslovila a navíc za ty prachy… Většina tašek se mi zdá moc humpolácká, líbí se mi spíš něco jako univerzální vak na kočárek od Emitexu viz. http://www.emitex.cz/…-kocarek.php , ale barevně se to zrovna moc nehodí. Nemáte některá zkušenosti s nějakou elegantní taškou na podobnou barevnou kombinaci kočárků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
18.8.10 12:05

Já si tašku na madlo nepořizovala, místo toho mám nákupní koš a do něj hodím cokoliv z tašek, co mám doma. Teda spíš něco tmavšího.

• Citovat
  • Upravit
5352
18.8.10 12:10

No koš jsem taky zvyžovala. Všichni zde na něj pějí chvály. Jenže tisícovku za něj dát, se mi zdá přece jen moc. Ale třeba se najde někdo z rodiny, kdo ho přinese do kouta. Už jsem se před pár příbuznejma zmínila, že po něm toužím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.8.10 19:36

Já koupila koš na MMB, jako nový za 700 i s poštovným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.8.10 19:41

ja koupila tasku i kos…a tasku sem na kocar vlastne jeste nedala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.8.10 12:30

Já má mtašku Graco. Už mám druhou. U té první se mi po roce používání vytrhal vnitřek, který byl igelitová. Tahle je novější typ a je vevnitř taky látková a dá se prát v pračce. Krásně se dá přidělat na rukojeť kočárku. Mám kočárek Team Brown. K tomu Oceánu nevím, jestli by šla. Možná by byla k tomu moc tmavá.
 http://www.mam-shop.cz/…pegasus.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.8.10 13:27

Díky za tipy. Asi s tím počkám, až se ukáže praxí, co nakonec budu potřebovat. Po košíku se dívám na různých bazarech i v polsku, ale zatím nic za rozumnou cenu. Ale taky raději počkám, třeba ho někdo přiveze takříkajíc do kouta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.8.10 22:09

Tak já naplním košík i tašku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.8.10 09:44

Holky,
mě klepne… Pro změnu mi blbne brzda :evil: Se asi Mutsy mi mstí za to, že jsem pochybovala o jeho precizním šití…
Nevíte, co by to mohlo být? Už začínám být z toho kočáru zoufalá :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.8.10 10:29

Jak Ti blbne?
Zkus to pořádně vysprchovat hadicí a pak ať to mažel pořádně namaže, mi občas zůstane „viset“ ale já ji mám obalenou „bordelem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.8.10 11:15

caues…zrovna na brzde se tam nema moc co pokazit…se vsech kocaru co sem mela tak ma mutsy tu brzdu proste fakt vychytanou (pritom uplne obycejnou jak se delavaly driv)…myslim ze jak pise lenka..mas tam nekde bordel…nebo se ti to treba nekde zmacelo a zacina reznout…je treba o to pecovat a pravidelne mazat…i kloub i brzdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.8.10 12:04

Jj, vyjíždí, ale nezasekne… Asi je to bordelem, protože to začalo po dešti. Tak zkusím pořádně vyčistit a znovu promazat…

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.8.10 12:18
MirkaV píše:
Jj, vyjíždí, ale nezasekne… Asi je to bordelem, protože to začalo po dešti. Tak zkusím pořádně vyčistit a znovu promazat…Díky

TAky mi to dělalo přesně jak popisuješ.Manža vyčistil a namazal a bylo to OK.Mám UR a jak mi vyčistil a namazal aretaci,tak jsem jezdila jak na začátku (jak ožralá) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.8.10 17:23

Holky s tím mazáním… Co všechno mažete? V návodu je snad jen vazelínou středy kol a teflonovým sprejem třeba WDčkem ten velký kloub.
Brzdy taky? Kam? A kam přesně stříkáte ten sprej do kloubu? Jo a utahujete něco?
Jo a namazali jste nový kočárek předtím, než jste vyjeli poprvé? přece jen už se mi to taky blíží :-)
Díky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4