Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
25.8.10 16:20

Šampaň barva

Máte některá? Myslím, že to tady někde padlo. Jak to vidíte na zimu na sporťák, dá se to vyčistit? Je to pěkná barva??? Není moc „bílá“? Dík :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.8.10 16:21

Fusak na zimu

Vím, že se to tady řešilo několikrát, ale ráda bych znala tipy od vás, co už máte zimu ve sporťáku (korbě) s fusakem za sebou. Jaký máte??? Emitex je dobrej??? Dík za tip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.8.10 16:58

Bébko, my měli Active Champagne v užším výběru na hlubokou korbičku. Je to moc pěkná barva - v podstatě je to taková zlatá. Mě jen na těch Active kočárcích vadí, že je na nich veliká cedule, kde je vyšit rok výroby. Trochu se bojím, že to dost sníží cenu při následném prodeji. Protože, když bych si sama kupovala kočárek z druhé ruky, taky bych nechtěla, aby na boudičce byl obrovský nápis, že je rok nebo dokonce dva roky stará :-(
Takže jsme jako hluboký nakonec zvolili Team Ocean a sporťák teprve uvidíme na jaře. Ve hře je Team Brown, ale ještě pořád zvažujeme tu Champagne nebo Coffe, nebo pokud bude na jaře v nové kolekci něco, co bude stát za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.10 22:02

Ahoj holky,dlouho jsem tady nebyla,jak se vede??? :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
25.8.10 22:26

Bébko já mám šampaň,není bílá!! je opravdu zlatá, při detailním pohledu zlato-černá zrna. Jééé to mi vůbec nedošlo, že to je rok výroby,ale to je snad úplná blbost ne? nebo tedy alepoň pro užitnou vlastnost a pohodlí dítěte mi je jedno z jaké kolekce je vzor.Hlubokou korbu jsem měla kolekci 2008 a nikdy jsem s ní neměla takové trable, jako holky, co tu píší s kolekcemi 2010:-)ale to není předmět zájmu.Barva je super,malá mi furt olizuje to madlo, ale nejde to vidět:-)))Nevím, co znamená dá se to vyčistit, ale povrch je takový ten drsný, ne hladký a vyčistit se zatím to maldo vždycky dalo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.10 22:28

Champagne je nádherná :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.8.10 22:31
Denulenka píše:
Bébko já mám šampaň,není bílá!! je opravdu zlatá, při detailním pohledu zlato-černá zrna. Jééé to mi vůbec nedošlo, že to je rok výroby,ale to je snad úplná blbost ne? nebo tedy alepoň pro užitnou vlastnost a pohodlí dítěte mi je jedno z jaké kolekce je vzor.Hlubokou korbu jsem měla kolekci 2008 a nikdy jsem s ní neměla takové trable, jako holky, co tu píší s kolekcemi 2010:-)ale to není předmět zájmu.Barva je super,malá mi furt olizuje to madlo, ale nejde to vidět:-)))Nevím, co znamená dá se to vyčistit, ale povrch je takový ten drsný, ne hladký a vyčistit se zatím to maldo vždycky dalo:-)

Já jsem si myslela, že jsi to ty, kdo měl tu šampaňskou :wink: A holčička má už 10 měsíců :mrgreen: To to letí!!! 8-o Já když jsem prvně nakoukla do téhle diskuse, tak jsem byla ještě těhotná a té tvé cácorce bylo pár měsíců :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.8.10 22:33

Enny, hezká profil. fotečka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.10 22:53

:mavam: Bébko díky :oops: To je z roku dcery- z fotografovánív ateliéru.No původně jsem to ani nikam nechtěla dávat.. :oops: Díky,jsi zlato :hug: Co Adámek a ty- jak je??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.8.10 22:56
enny3 píše: :mavam: Bébko díky :oops: To je z roku dcery- z fotografovánív ateliéru.No původně jsem to ani nikam nechtěla dávat.. :oops: Díky,jsi zlato :hug: Co Adámek a ty- jak je??? :dance:

Ale jo,dík :hug: Už je to menší uřvánek , zato je velkej chovanec :roll: :mrgreen: To šestinedělí byl fakt záhul jako kráva, už je to naštěstí lepší!!! Sosá pěkně, takže z toho ubožátka je pěkně vyžraný prasátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.10 22:58
Bébka píše:
enny3 píše: :mavam: Bébko díky :oops: To je z roku dcery- z fotografovánív ateliéru.No původně jsem to ani nikam nechtěla dávat.. :oops: Díky,jsi zlato :hug: Co Adámek a ty- jak je??? :dance:
Ale jo,dík :hug: Už je to menší uřvánek , zato je velkej chovanec :roll: :mrgreen: To šestinedělí byl fakt záhul jako kráva, už je to naštěstí lepší!!! Sosá pěkně, takže z toho ubožátka je pěkně vyžraný prasátko :mrgreen:

Tak to ráda slyším- co chtít víc než malé prasátečko :huban: Šeštidenělí je hnus- měli by ho zakázat :-?
A co Mutsíček- jak drandíte? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.8.10 23:02

Byla jsem měnit korbu i podvozek, bylo to jaksi nějaké celé křivé, ale mám ho celý nový :dance:
Někdy teda v obchodě se nevejdu nebo najedu do regálu, až se malej lekne :mrgreen: , ale jinak ven je to super, těším se na zimu, až to prubnu někde ve sněhu :palec: …teď ještě vybrat ten sporťák a fusák do něj a zima může přijít… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.8.10 23:26

Ahojky.
Krásná fotečka Enny!!! Taky se musíme jít někam nafotit.................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.10 23:26

Ješiš Maria- to jsou věci- tak hlavně,že už jezdí dobře,no :-?
Pro dnešek dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.10 23:30

:hug: Lení díky :oops: Můj táta je fotograf :-P Jinsk bych se asi nedokopala,no :roll: Ale díky moc,jste zlatíčka :kytka:
Ještě jedna s dortem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4