Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
11.8.10 14:54
mikitaa píše:
bebko: ja mela ty zataceci predni k UR pujceny kdyz sme jeli do prahy a byla jsem nadsena…nemas nejaky vadny spis? kamoska co je ma tak taky chvali…jo a ta packa pod kosem je blba…ale pritel mi tam udelal takovou zarazku ze dreva co tam dam a v pohode…a jakto ze kos je na nic?? ja sem z nej unesena pac nemusim vubec nic dalsiho tahat aji kdyz jdem treba na koupak :-)

A šlo ti s nima otáčet v pohodě jednou rukou? Mně se jakoby zaseknou, neotočej a v podstatě je tlačím bokem :zed: Nevím, jestli se to časem nějak neochodí :nevim: TO nandavání mi přijde taky takový mnějaký pofiderní a nevím, na co jsou tam takový ty packy s kusem umělý hmoty, to má jako shrnovat špínu z kol? Nebo na co to je?

Košík jsem myslela ten malej původní, ten je na h… Ten velkej je fajn, i když zase v zatáčkách dře do kol :zed:

No, na to, že je ten kočár tak drahej, tak tohle by mělo bejt vychytaný víc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.8.10 15:12

bebko: ty si ocividne tezce nespokojena…a ja su z nej uplne v sedmym nebi…tak vubec nevim co ti mam na to rict…kolecka jsem mela jen jeden den…byly skoro novy a normalne bez problemu jsem s nima jezdila nic nikde nedrhlo a zatacely lehce…packy nevim..tech sem si ani nevsimla…nacvakavani mi prislo taky v pohode :mrgreen: :mrgreen:
me zas prijde ten kocar maximalne vychytanej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.8.10 15:24
mikitaa píše:
bebko: ty si ocividne tezce nespokojena…a ja su z nej uplne v sedmym nebi…tak vubec nevim co ti mam na to rict…kolecka jsem mela jen jeden den…byly skoro novy a normalne bez problemu jsem s nima jezdila nic nikde nedrhlo a zatacely lehce…packy nevim..tech sem si ani nevsimla…nacvakavani mi prislo taky v pohode :mrgreen: :mrgreen:
me zas prijde ten kocar maximalne vychytanej :mrgreen:

Jo, mně taky přijde vychytanej, až na ty kolečka, košík, páčku na aretování nápravy a korbičku nakřivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nevím, asi mám nějaký vadný kus, bo co :zed: Ale jinak se mi líbí moc, to zase jako jo,jen těch vad na tom mym je zrovna nějak moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.8.10 15:33

Tak je ta korbička víc nakloněná, nebo se mi to jen zdá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.8.10 16:02

Tak mě se korbička taky trochu kýve po nasazení, já doufala, že to se má. Že to není chyba… Když se posadí, vy ji máte na pevno, že se ani nehne?

Bébko - zdá se nějaký nakloněný… Já s tou korbou taky trošku válčím. Naštěstí žádné funkční potíže, spíše ty estetické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.8.10 16:10
MirkaV píše:
Tak mě se korbička taky trochu kýve po nasazení, já doufala, že to se má. Že to není chyba… Když se posadí, vy ji máte na pevno, že se ani nehne?Bébko - zdá se nějaký nakloněný… Já s tou korbou taky trošku válčím. Naštěstí žádné funkční potíže, spíše ty estetické…

Korbička se trochu kývat má, to je OK. Ale mně jde spíš o to , že je moc z kopce a když tam ještě mrsknu tašku na madlo, tak je to ještě víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.8.10 16:46

jooo tak to neporadim…me ty kyvaci korby hrozne vadi…takze hlubokej sem mela jinej s upinanim vepredu i vzadu aby byla napevno :-) ale sportak je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.8.10 19:08

Bébko mě se tedy zdá, že to fakt máš nějak víc nakloněný. Koukni na mou fotku na straně diskuse 163. To mi tak nakloněný, jak to máš ty, nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.8.10 20:02

Tak jsem našla obrázek z dubna, jak jsme ho dovezli a nakloněný se mi nezdá…
 http://sphotos.ak.fbcdn.net/…650211_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.8.10 20:05

Holky posuňte si ty háky na košík výše, já je mám co nejvýš to šlo, na jedné straně mi úpon sjíždí ale podlepemí páskou tomu zabrání a košík o nápravu nedře.
Jak tu někdo psal že malý košík je na prd tak souhlasím a přidávám že pupička je úplně naprd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.8.10 20:10

My měli starší korbičku dole s hákama a byla mírně nakloněná, zkus do něj položit vodováhu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.8.10 21:36
LeníkDOMO píše:
My měli starší korbičku dole s hákama a byla mírně nakloněná, zkus do něj položit vodováhu a uvidíš.

Je to z kopce jako kráva!!! Myslíte , že je to na reklamaci??? No, zejtra jedu stejně na Čerňák, tak se stavím v Babyparku. Ale teda nevím, co budu dělat bez kočáru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.8.10 21:46

Jééé, Bébko, teď koukám, že jste o dva dny staší než naše Marianka :) Narodila se 9., vy jste 7., že? Podle metříku…

Mě by ještě zajímalo, zda kočár koupený v Babyparku v Brně, můžu reklamovat v Praze… Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.8.10 22:02
MirkaV píše:
Jééé, Bébko, teď koukám, že jste o dva dny staší než naše Marianka :) Narodila se 9., vy jste 7., že? Podle metříku…Mě by ještě zajímalo, zda kočár koupený v Babyparku v Brně, můžu reklamovat v Praze… Nevíte?

JJ, narodil se sedmýho :wink: Akorát Adámek měl o dvě kila míň :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To by vedle sebe vypadali, jako když jsou o měsíc od sebe a ne dva dny :mrgreen:
Já myslím, že by to neměl bejt problém, když je to stejná firma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.8.10 23:07

Však taky je nám pomalu korbička malá. Tipuji, že už má k 7 kilům. V 5 týdnech měla 5,83 kg. Já si tu hloubku ani moc neužiju… :roll: 8-)

Dá se vozit ve sporťáku i menší dítě? Já totiž ještě ten sporťák nemám. JSem si říkala, že si ho dokoupím později, abych si mohla vybrat barvu dle momentální nálady… A taky jsem nechtěla, aby nám tu zbytečně zabíral místo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí