Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTakhle nás fotil,když nám byly 4 dny
(Na mě se nekoukejte- na žádných fotkách natož na této
)
enny3 píše:
A plešatá
Nevadí, to vyroste!!! Adámek je taky téměř plešoun ![]()
Holky, holky, co ten fusak na zimu?? Emitex, Aesthetic, Lodger??? Jaký , který , čí??
![]()
Enny, krasne fotecky, moc vam to slusi
Bébka píše:
Holky, holky, co ten fusak na zimu?? Emitex, Aesthetic, Lodger??? Jaký , který , čí??![]()
Ja mam Lodger nakonec.
Ennyku, ber to tak že to má i své výhody, my vlasy máme ale malý si do nich vytře všechno kaši i banán.................
Fusak mám aesthetic, je fajn, ale vnitřek je samý žmolek, chci vyzkoušet zavinovací a nevím jestli Lodger Bunker nebo Emitex Coocon. Tady se neprodává ani jeden tak neumím srovnat.
Enny,nááááááááááádherné fotečky
![]()
Sluší vám to mooooooooc holky
![]()
enny3 píše:
A plešatá![]()
Neboj to doroste
To moje Viky je zase ZRZAVÁpri narození jsem mě šok
už jsem viděla že se ji budou všichni smát,jak to bylo u prvního syna.Mu trochu odstávali uši a děcka ve školce se mu posmívali tak,že tam nechtěl chodit a totálně se mu rozhodilo sebevědomí.Teď už má 10 a uši se mu spravily sami i bez operace.
Zato s Viky když někde příjdu tak je středem pozornostije to naše sluníčko
tak papa
LeníkDOMO píše:
taky přidávám fotku s dortem
Nádhera- ty jo vlasatej je pěkně- ale máš pravdu,asi není o co stát
![]()
Dort je super- dělala si sama??? ![]()
Gabrle- zrzavá je krásná,moc jí to sluší ![]()
LeníkDOMO píše:
Ennyku, ber to tak že to má i své výhody, my vlasy máme ale malý si do nich vytře všechno kaši i banán.................
Mladej si totiž dělá „vlasový masky“ - proto jich má víc ![]()
Já s fusakem ještě vyčkávám, až podle toho co se opravdu narodí, navíc možná jeden podědíme, tak až uvidím, jestli je použitelnej.
Heeej Leniku tak ten dort je masakrodiní!!!!!:-)))
jj Bébko letí to! já už přemýšlím,co s kočárem, jestli nechat nebo prodat:-)) a fusak mám lodger fialový s kytičkama a miluju ho!