Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNa tu pomačkanou boudičku si dej pozor. Holky tu dřív psaly, že ten materiál cargo se hodně láme v místech, kde se boudička skládá a když to máš takto pomačkané už na nové boudičce, tak aby ti to taky nepopraskalo. Viděla jsem spoustu boudiček typu cargo a různých bazarech, kde ty praskliny byly vidět. Proto jsem si taky raději koupila Team.
Ahoj holky.
Prosím kdo máte UR a velký nákupní koš,jdee vám kočár s hákama složit až do zacvaknutí?Kde ty háky máte?posunula sem je snad všude a prostě mi to nejde.
Už sem to tu jednou řešila a někdo mi psal že mu to jde,tak nevím jestli jsem tak nemožná ![]()
pate81 píše:
Ahoj holky.Prosím kdo máte UR a velký nákupní koš,jdee vám kočár s hákama složit až do zacvaknutí?Kde ty háky máte?posunula sem je snad všude a prostě mi to nejde.
Už sem to tu jednou řešila a někdo mi psal že mu to jde,tak nevím jestli jsem tak nemožná
at ho mam kdekoliv tak to jde a nic neprekazi nikde ![]()
ne já ted ještě prodávat nechci, až tak za půl roku,ale co jsme se dívala na ceny na MMB, tak se na to asi vyprdnu a kočár si nechám,protože za 7000 ho fakt prodávat nebudu!!!
Já měla také tuto korbičku,co se tak krčí,ale coffee a takhle moc to teda vidět nešlo…to je blbé, gumy byly nalepené rovně…ale to bych asi nechala plůt, to je fuk…zbytečně si kvůli tomu přidělávat starosti s reklamací někam to posílata být bez kočáru??? zvaž to
Holky, máte někdo zkušenosti s výměnou toho malého standardního košíku na urbanu? Na novém podvozku mám ten bílý (měkký), na původním jsem měla ten černý a zdá se mi, že byl tisíckrát lepší. Zatím tedy nejezdím, ale myslím, že cokoli těžšího dám do toho bílého košíku, tak mi bude zacvakávat aretaci, jak si tu někdo ztěžoval…
Někdo se tu v minulosti zmiňoval o nějaké domácí úpravě - manžel snad vyrobil nějaké dřívko, které zabraňovalo pruhnutí toho košíku a zacvaknutí aretace. Jaké? Kam ho umístit?
A někdo mám pocit přišel ke staršímu černému košíku v rámci reklamace. To byla reklamace přímo na košík, nebo v rámci nějaké jiné reklamace na něco na podvozku?
A nekupoval jste někdo ten starší černý košík? Nevíte, kolik stojí a zda ho vůbec lze koupit?
mikitaa píše:pate81 píše:at ho mam kdekoliv tak to jde a nic neprekazi nikde
Ahoj holky.Prosím kdo máte UR a velký nákupní koš,jdee vám kočár s hákama složit až do zacvaknutí?Kde ty háky máte?posunula sem je snad všude a prostě mi to nejde.
Už sem to tu jednou řešila a někdo mi psal že mu to jde,tak nevím jestli jsem tak nemožná
A jde ti to až do zacvaknutí pojistky?Mě to složit jde,ale ne až k pojistce,tak když kočár zvednu,tak se rozkládá.Jezdím denně autem a už sem si kvůli tomu několikrát přirazila prsty,tak radši koš vůbec nevozím ![]()
pate81 píše:mikitaa píše:A jde ti to až do zacvaknutí pojistky?Mě to složit jde,ale ne až k pojistce,tak když kočár zvednu,tak se rozkládá.Jezdím denně autem a už sem si kvůli tomu několikrát přirazila prsty,tak radši koš vůbec nevozímpate81 píše:at ho mam kdekoliv tak to jde a nic neprekazi nikde
skladam ho taky denne…a fakt pokazdy se slozi uplne az se zacvakne pojistka…nic specialniho s tim nedelam..jde to tak odzacatku at jsou ty haky kdekoliv ![]()
mikitaa píše:pate81 píše:skladam ho taky denne…a fakt pokazdy se slozi uplne az se zacvakne pojistka…nic specialniho s tim nedelam..jde to tak odzacatku at jsou ty haky kdekolivmikitaa píše:A jde ti to až do zacvaknutí pojistky?Mě to složit jde,ale ne až k pojistce,tak když kočár zvednu,tak se rozkládá.Jezdím denně autem a už sem si kvůli tomu několikrát přirazila prsty,tak radši koš vůbec nevozímpate81 píše:at ho mam kdekoliv tak to jde a nic neprekazi nikde
Tak to sem asi vážně nemehlo ![]()
Jdu to zkoušet,snad to nepolámu.
Mafino, ten malej košík dokoupit jde, ten černý mají v babyparku, tuším, že stál okolo 600,– protože si pamatuju, jak jsem se tomu divila, že za takovýho prcka, chtěj takový love
Hm, tak to je fakt docela dost. Tak uvidíme, jak se ten bílý v provozu osvědčí.
Díky za info.
pate81 píše:mikitaa píše:Tak to sem asi vážně nemehlopate81 píše:skladam ho taky denne…a fakt pokazdy se slozi uplne az se zacvakne pojistka…nic specialniho s tim nedelam..jde to tak odzacatku at jsou ty haky kdekolivmikitaa píše:A jde ti to až do zacvaknutí pojistky?Mě to složit jde,ale ne až k pojistce,tak když kočár zvednu,tak se rozkládá.Jezdím denně autem a už sem si kvůli tomu několikrát přirazila prsty,tak radši koš vůbec nevozímpate81 píše:at ho mam kdekoliv tak to jde a nic neprekazi nikde
Jdu to zkoušet,snad to nepolámu.
já už teda Mutsyka nemám, ale když jsem ještě měla tak s těmi háky na košík přesně jak píšeš mi nezaklapla pojistka, ale stačilo ji rukou maličko pomoct a bylo vyřešeno ![]()
a nemate treba nejakej ten lepsi podvozek? ze by byl jinaci?
Cau
tak jsem to včera zkoušela a prostě nezacvakne,bojim se že bych zlomila ty háky.Lepší podvozek určitě nemáme,vozí už druhé dítě ![]()
Ještě to zkusím docvaknout pojistku rukou jak radí Quinny a jinak už nevím,se asi půjdu pro svou neschopnost zahrabat ![]()