Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky jám mám Lodger a je super- ale to už jsem psala asi 1000×
,promiňte ![]()
Denu,malá je taky krásná
- za chvilku budete mít taky rok
,co- to to letí,si za ani se nenadějeme a už půjdou do školy
![]()
Denulenka píše:
Heeej Leniku tak ten dort je masakrodiní!!!!!:-)))
jj Bébko letí to! já už přemýšlím,co s kočárem, jestli nechat nebo prodat:-)) a fusak mám lodger fialový s kytičkama a miluju ho!
JJ, vím ,našla jsem tvé fotky tady v galerii i s kočíkem, vypadá to suprově ![]()
Já asi půjdu do toho emitexového, výrobnu máme skoro za rohem, na netu je za 1370, od Lodgeru se mi líbí, ale zelený je za 2300, budem ho mít jednu zimu tak se mi ani víc nechce moc dát............
http://www.emitex.cz/k-cocoon.php
Bébka píše:
Holky, holky, co ten fusak na zimu?? Emitex, Aesthetic, Lodger??? Jaký , který , čí??![]()
No nikdo tady zatím nelíčil zkušenosti s origoš fusakem Mutsy, ale já si ho teda nemůžu vynachválit. Použila jsem ho do hluboké korby na mírnou zimu, kdy jsem mimi zabalila do zavinovačky do autosedačky od Emitexu, zapla do origoš fusaku Mutsy a do -3 jsem v poho drandila a mimi bylo krásně v teploučku. Na větší mrazy jsem pořídila fusak s outlastem od Dity Tábor a mám ho vyzkoušený do -10, kdy malá byla krásně teploučká - spíš jsem měla strach o to, aby se nenadýchala mrazu, bo jsme zatměli s kočárem na prochajdě
No a k tomu origoši Mutsy. Nejvíc nepostradatelný byl pro mě při přechodu z korby do sporťáku, protože mám letní miminko. Nánožník je opravdu jen na nohy a do kočáru fouká, ale když použijete origoš fusak a ještě je stejné barvě jako kočár - náááádhera. Krásně sedí, mimi je v teple a nánožníkem to jen doladíte. Byla jsem s ním tak spokojená, že jsem si pořídila větší - Fusak do golfek Mutsy Spider - je delší a dá se dole rozepnout, aby mohlo dítko vystrčit špinavé botičky…
A ještě jedna výhoda. Naducaný prodloužitelný fusak typu Emitex, nebo i ten z Dity co jsem zakoupila a co Vám vydrží do 3 let dítěte - je podle mě použitelný jen na prtě. Miminko se nehýbe a potřebuje být v teple, kdeždo chodící dítka těžko udržíte jen v kočáře, tudíž je víc navlíkáte a počítáte s tím, že se vyválí ve sněhu nebo alespoň budou pochodovat s vámi venku. Proto si myslím, že neprofouknutelný, nepromokavý, a ne tak naducaný fusak je daleko lepší, než super teplý fusak do mrazů.
Lences já taky litovala, když jsem prodávala kočárek, který jsem koupila ojetý na polském Aukru i s fusakem a dávala ho pryč. Litovala jsem hlavně kvůli tomu fusaku. Líbil se mi tedy moc. I když se mi zdálo, že na tom sporťáku neseděl úplně ideálně, ale možná se mi to jen zdálo. Nakonec jsem koupila kočárek nový a na fusak nezbylo
Ale do hlubokého lůžka mám od sousedky půjčený ušitý fusak plněný střiženou ovčí vlnou a koupenou mám ještě Emitexovou zavinovačku do autosedačky, tak myslím, že s tím bohatě vystačíme letošní zimu a příští rok se uvidí.
Jinak Leníku ten Cocoon vypadá úžasně. Chápu dobře, že je to ještě teplejší a asi taky o trochu větší zavinovačka do autosedačky? Vidělas tu jejich (Emitexovou)?
Ježiš Lences odkud jsi??? vy snad musíte bydlet na Sněžce,do zavinovačky emitex a pak ještě do fusaku?
ja teda měla co dělat,abych dítě v zimě vůbec oblékla, ona prostě nesnáší oblečení…takže u nás je ten Lodger ideální v tom,že je danej v kočáru a já jej přes ni nenáááápadně potichoučku přehodím a zamotám…a to byla mimino, ted si teda máknu jednou tolik
Bébko! díky ![]()
Ze Sněžky nee, ale z hor kde je pořádná zima a neustále vyfukuje:))) Jo, ale Lodger je teplý. Psala jsem, že mám ještě fusak z Dity, kdy jsem malou vozila v - 10 a to už jsem jí fakt do zavinovačky nebalila
Origoš fusak na Mutsynu je v podstatě látka na kočár + hrubý fleece a mezitím něco málo. Navíc mám Emitexovou zavinovačku ten starší typ co se dělal jen jeden druh - ne tak tlustý jako zimní, ne tak tenký jako letní ![]()
A MÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI Z NAKUPEM AUTOSEDAČKY V PLZNI V OBCHODĚ?
Danulenko,ty ho už chceš prodat?? Ty jo moje málá má teď 19 měs. a plánuji že s ním ještě odjezdím tuhle zimu a na jaře bych ho prodala.Nedovedu si přectavit jiný kočár který by zvládl tu haldu sněhu jak byla letos.Ale třeba to bude letos jiné.Každopádně se na zimu netěšímDenulenka píše:
Heeej Leniku tak ten dort je masakrodiní!!!!!:-)))
jj Bébko letí to! já už přemýšlím,co s kočárem, jestli nechat nebo prodat:-)) a fusak mám lodger fialový s kytičkama a miluju ho!
MirkaV píše:
Tak promazáno a vše funguje jak máMazal manžel před vyjetím, tak si to musím více hlídat…
Prosím, opravdu nikdo nemáte provedení korby s gumovými pruhy na zadní straně lůžka? Zdajemate taky křivě. Dovozce mi npasal, že mohu standartně reklamovat a oni posoudí. V současné době nemohu být bez kočárku
a to zda mají i další korbičky tento „problém“ jsem se nedozvěděla…
Musím snad psát na ofiko výrobce?![]()
Já to mám na korbičce takto…
Štve mě, že ta boudička se nedá narovnat a je pořád pomačkaná..
ty gumy jsem moc neřešila, nejdřív jsem dostala korbičku a byla flekatá, vypadalo to jako zamatlaná od lepidla, ale na místě mi jí hned vyměnili..