Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermafi: ja mam starsi takze s novym neporadim…kloub striknu ze vsech stran vsude kde to jen jde
WDckem brzdu mazu taky vsude kde vycuhuje z plastu taky wdckem…mazanim nikdy nic nepokazis…kolecka vazelinou kdyz uz tam zadna neni… ![]()
Taky díky, WDčka mám doma hafo a vazelinu taky, tak jdu na to ![]()
Jo a pokud jde o podvozek, myslím, že nový nebo starší - není rozdíl. Pokud vím tak proti starším verzím jsou změny na korbičkách (nově chybí táhla na uvolnění jedné západky z podvozku, nově také nelze jednoduše kliknutím sundat boudičku) a na sporťáku (relativně nově je nastavitelná hloubka sedu), ale podvozek urbanrider je asi pořád stejný. Tak doufám, že je to tím, že se osvědčil a nebylo třeba nic měnit. Snad se mi to potvrdí při provozu. Už se moc těším!
Ještě mě napadlo, zda to WDčko je ideální. My s ním na kole nemáme moc dobré zkušenosti. Je to takový lapač prachu. Hrozně se na to vše chytá. když jsem to nastříkala na umyté kolo, po první vyjížďce to bylo úplně černé. Tak abych si na kočárku domů nevozila zbytečný bordel. Přece jen budu Mutsynu nechávat raději v předsíni v bytě.
Jestli by nebylo lepší zkusit něco, s čím máme lepší zkušenosti právě z toho kola. My nakonec s koly skončily u vrcholného silikonového oleje od pana Nacházela a byli jsme s tím maximálně spokojeni. Ale nevím s tím silikonem…?
zavolej do Libfinu a zeptej se, ale myslím že to WDčko doporučují oni
mafi: mrkni do navodu kdyz mas novej…myslim ze je primo zakazany pouzivat silikonovy…wdcko mi doporucili primo v servisu ![]()
OK, tak moc díky za rady a vezmu tedy to WDčko na milost
Aspoň ho spotřebuju.
Maminky, prosím Vás, nebudete některý prodávat mutsy podvozek 4 rider s nafukovacími koly? Je mi jedno jestli kožená či pěnová rukojeť. Nejlépe jen podvozek, či podvozek s korbou či autosedačkou. Pokud by byla sportovní sedačka černá či hnědá, tak i klidně tu. Prosím, nabídněte. Měla jsem urbana a byla moc spokojená, teď bych chtěla vyzkoušet přední otočná kola na rduhé mimčo.
Díky, Marťa
MATYG píše:
Maminky, prosím Vás, nebudete některý prodávat mutsy podvozek 4 rider s nafukovacími koly? Je mi jedno jestli kožená či pěnová rukojeť. Nejlépe jen podvozek, či podvozek s korbou či autosedačkou. Pokud by byla sportovní sedačka černá či hnědá, tak i klidně tu. Prosím, nabídněte. Měla jsem urbana a byla moc spokojená, teď bych chtěla vyzkoušet přední otočná kola na rduhé mimčo.Díky, Marťa
¨Matyg,zkus pohLedat na MIMIBAZARU tady máš odkaz
Gabrle píše:MATYG píše:
Maminky, prosím Vás, nebudete některý prodávat mutsy podvozek 4 rider s nafukovacími koly? Je mi jedno jestli kožená či pěnová rukojeť. Nejlépe jen podvozek, či podvozek s korbou či autosedačkou. Pokud by byla sportovní sedačka černá či hnědá, tak i klidně tu. Prosím, nabídněte. Měla jsem urbana a byla moc spokojená, teď bych chtěla vyzkoušet přední otočná kola na rduhé mimčo.Díky, Marťa
¨Matyg,zkus pohLedat na MIMIBAZARU tady máš odkaz
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php
Děkuji, již jsem hledala a našla. Příští týden kočárek budu mít, tak teď postupně vybavovat, přeci jen, máme ještě moře času ![]()
Taky jsem to tak dělala,podvozek,adaptery,autosedačka,korbička ach jo že bych se dala do třetího ![]()
Jo jo, já u první dcerky vybavovala 4krát, proto jsem zvolila mutsynu a už mne nikdo o žádném jiném kočárku nepřesvědčí
Už chci jen jeden
MATYG budu prodávat černošedou sedačku maxi cosi i s adaptéry na mutsy.Je k sedačce i fusak.Pokud by jsi měla zájem tak písni můj mail petrasvozil@seznam.cz
Tak promazáno a vše funguje jak má
Mazal manžel před vyjetím, tak si to musím více hlídat… ![]()
Prosím, opravdu nikdo nemáte provedení korby s gumovými pruhy na zadní straně lůžka? Zdajemate taky křivě. Dovozce mi npasal, že mohu standartně reklamovat a oni posoudí. V současné době nemohu být bez kočárku
a to zda mají i další korbičky tento „problém“ jsem se nedozvěděla…
Musím snad psát na ofiko výrobce?
![]()