Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridersme prijely z venku tak je spinavej jak prase…ale abys videla ze to funguje a kde mam ten kos ![]()
Tak to tu studuju a tobě opravdu ty háky jdou mimo
mě naráželi na konstrukci.
jdu to ještě jednou zkusit a vyfotim.
Ahoj, protože mám kočárek z druhé ruky, tak jsem se rozhodla kolečka přestříkat.Vypadá to dobře a barva drží.Koupila jsem stříbrnou barvu na umělou hmotu ve spreji, která mi přišla nejpodobnější.Praktické zkušenosti z ježdění zatím nemám, protože termín porodu mám za 14 dní.
Mikitaa - tak jsem to ted zkusila se sundaným sportákem a krásně to šlo.Když sem ho nandala,tak to prostě nedocvakne ![]()
Tobě to jde i se sportákem?Nebo ještě jezdíte v korbičce?
A nebo mám něco se skládáním
ale bez háků to zacvakává ![]()
Jé Andyy vyfoť nám to a kdybys měla foto původního stavu tak dej sem, ať se poučíme. Já mám sice kočárek nový a ještě jsme nevyjeli, ale nedělám si iluze, že ty plasty ježdění přežijí bez úhony, zvlášť každodenní zajíždění do úzkého výtahu.
Mikitaa tos mě vyděsila s tím, jak vypadá kočárek po příjezdu z venku
Já si pořád maluju, že s ním budu rovnou z lesa zajíždět do předsíně, kde teď nový čeká na zahájení provozu a stojí na bílém koberci ![]()
jo ja to skladam se sdelanym sportakem…ale myslim ze uz sem to nekolikrat slozila aji s tim vrskem, ale to ted nevim…jdu to vyzkouset
. my korbu nemeli tak nevim jak to jde s korbou ![]()
Mafina5 píše:
Mikitaa tos mě vyděsila s tím, jak vypadá kočárek po příjezdu z venkuJá si pořád maluju, že s ním budu rovnou z lesa zajíždět do předsíně, kde teď nový čeká na zahájení provozu a stojí na bílém koberci
to vypada jeste hooooodne dobre tak jak ted vypada…byva to mnoooohem horsi kdyz se projedes v lese nebo po rozblaceny polnacce
![]()
Mikitaa - tak už nevím,jdu to rozlámat ![]()
Andyy - taky prosím o foto,naše disky by to potřebovaly jak sůl.
Budu asi tedy muset na chodbu instalovat nějaký mycí koutek ![]()
Původně jsem koupila ojetou Mutsynu výhodně na polském aukru a říkala si, že bych se asi nebála ji nechávat na chodbě připoutanou zámkem na kolo ke stoupačce. Ale pak jsem ji prodala a koupila si novou a to bych asi nezvládla, kdyby mi ji nějaký snědší spoluobčan odvezl.
no to uz me mockrat napadlo..jestli se kradou kocarky…u nas se treba nesmi s kocarama do obchodu a maminy to nechavaji volne pred obchodem..to teda ja mam strach..navic mivam v kocaru furu veci ktery se mi vydelavat a tahat s sebou nechce..ale asi jeste nikomu kocar neukradli ze se neboji.
mafino: kamoska co bydli v byte ma v predsini igelit takovej silnejsi…neco jak ubrus igelitovej a na to to dycky da uschnout.
pate: covece tak to uz ti neporadim…a mas je dany uplne co nejvis ty haky? na ty strane kde je jakoby ten plast na zajizdeni rukojeti tak tam kdyz to o fous posunu dolu tak uz to taky nende…ale vic nevim jak ti pomoct
mas to asi rozbity
![]()
Mikitaa - ![]()
Je divný,že když sporták sundám,tak se to zacvakne,asi použiju větší sílu-bud to půjde nebo to rozbiju ![]()
Mafino - já pořídila takové to zelené, co se dává v nemocnicích do postele, aby se neznečistila matrace. Přilepila jsem to na koberec tam, kde parkuju kočár a je to supr. Igelit klouzal, krčil se a držel se v něm bordel. Tohle je supr furt naplé, setřu to vlhkým hadrem, neklouže to - moc se mi to osvědčilo…
Pate - ne že bych tě podceňovala, ale měla jsem podobný problém a nakonec to nebylo v hácích na košík, ale v hácích ze sedačky, kterou jsem tam měla blbě danou - máš háky ze sedačky správně zaháklé? ![]()
Tak jsem skočila do sklepa a nafotila telefonem.Foto před nástřikem bohužel nemám. Barva je od colorlaku.Nazvaná jako hobby sprej univerzální stříbrná.Stála do stovečky.Nastříkala jsem dvě vrstvy.
Ještě jedna.Telefon mi sice moc dobře nefotí,ale snad tam něco uvidíte.