Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
31.8.10 12:39

Andyy, suprovka :palec: A nechceš nám ještě vyfotit obal toho spreje - jestli ho ještě máš? A jak se ti to tak hezky povedlo nastříkat a postříkat gumy? Ty jsi něčím zakryla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.8.10 12:46

Sprej jsem darovala, protože byl kolem 160ml a dost zbylo.Menší balení neměli. Spotřeba byla překvapivě malá.Kolečka jsem sundala,dobře oblepila klasickou průhlednou širokou páskou na papír a stříkala na balkoně, protože barva smrděla.Po zaschnutí již nesmrděla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
31.8.10 12:57

Lences háky jsou dobře na to sem koukala :nevim: zkusim to pak ještě silou

Andyy vypadá to super-nezalepilo ti to ty prostředky,kde se to mačká?a ještě co to máš to stříbrný na boku kočáru?to já nemám myslím takový ten trojůhelník.
a vůbec sem koukala,že ten podvozek je trošku jiný,z kterého je roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.8.10 13:24

Kolečka jsem stříkala jen zvenku.Přelepila pneumatiky.Středy mi to nezalepilo.Mačkají se stejně jako předtím při nandavání koleček.Snažila jsem se stříkat rychle,aby barva nestýkala.Druhá vrstva zakryla ty největší škrábance.Praxe v lese se ještě ukáže :-).Původní majitel tvrdil,že Mutsík je 6 let starý,používaný výjmečně na chalupě.Čísílko,ani typ jsem na něm nenašla.Přenechal mi ho za tisícovku v celém kompletu i orig.fusakem a orig.pláštěnkou(jen adaptéry chybí).Trojůhelníkem stahuji(fixuji)polohu,když nandám sporťák a nebo hlubokou korbu.Je to ještě ten typ,kdy sporťák jde nandat jen po směru jízdy.I když je starší,tak jsem z něho nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
31.8.10 13:40

Andyy - byl to tenhle spray? taky uvažuju o přestříkání - po dvou letech provozu by si kočárek zasloužil renovaci - jinak jsi koupila tedy dobře, dle penumatik je tvůj kočárek krásně zachovalý :palec:

http://www.drostra.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
31.8.10 13:43

Andyy-tý jo super kup :palec:

Jsem si říkala že by bylo víc typů.za ty peníze je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.8.10 13:49

Teda ty jsi šikula :potlesk: .To by měl být on.Nastříkala jsem si i čepičky ventilků.Přišlo mi to hezčí než s černými.Netluče to tak do očí.
Díky.Na druhý dítko mi přišel nový zbytečný.Narazila jsem na něj náhodou,po tom co mě tahle diskuse přesvědčila,že Mutsíci jsou to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
2.9.10 17:22

Ahoj holky,
tak já zas asi budu muset vyrazit do Babyparku a opět s tím samým - korbička se mi zase nějak nechutně naklání dolu. Nevím, čím to je, psala jsem i do Libfinu, poslala foto. :nevim: Když tam ještě dám koš a tašku na madlo, tak je šíleně z kopce, jak to je přidělaný jen na tý jedný noze!!!

Jsem z toho kočárku nějaká rozčarovaná, na to jak je pekelně drahej, tak furt něco :zed: Normálně si řikám, že jsem měla koupit úplně jinej kočárek,levnější. Je mi fakt líto těch peněz :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.9.10 18:18

No neblázni, to ti udělalo to samý i u vyměněnýho podvozku? Nestraš! Nevozíš malýmu pod nožičkama nějaký závaží? :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
2.9.10 18:46

Fakt nechápu, přijde mi, že se ta korbička tím ježděním a mírným pohupováním prostě vykloktá :nevim: Třeba to dělá jen Active Coffee, nebo já fakt nevím. Přece není možný, aby se to takhle vykloktalo :zed: Vozím tam 6ti kilovýho prcka, na madle mám tašku a občas mrsknu nákup do koše, ale žádný flašky :nevim: Jsem zvědavá, co mi na to řeknou :roll: S takovouhle ten kočár teda nechci!! Zdá se mi, že ty úchyty na podvozek jsou strašně vepředu a je to tudíž nevyvážený! Třeba je to špatná série. Musí to být tou korbičkou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
3.9.10 08:27

Bébko - taky mi šla korbička z kopce a co sem si tak všimla,když jsem potkala někoho s mutsinou tak to šlo z kopce všem s UR(u 4R sem si nevšimla)
bylo mi řečeno,že je to prý naschvál,kvůli zvýšené poloze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.9.10 09:49
pate81 píše:
Bébko - taky mi šla korbička z kopce a co sem si tak všimla,když jsem potkala někoho s mutsinou tak to šlo z kopce všem s UR(u 4R sem si nevšimla)
bylo mi řečeno,že je to prý naschvál,kvůli zvýšené poloze :nevim:

Jedu do Babyparku, jsem zvědavá, co mi řeknou. Ten náklon je fakt šílenej. Kdybych věděla, že je to schválně, tak to nechci ani náhodou. Vypadá to jako když je rozbitej, každej se mě na to ptá, jsem za debila :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
3.9.10 10:02

Bébko-je fakt,že mě se na to lidi taky ptali a dokud byla terka maličká,tak mi taky vadilo jak sklouzává dolů,ale jak byla trošku větší,tak už to bylo v pohodě.
Jsem zvědavá,co ti v Babyparku řeknou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.9.10 10:26

Pate a co jsi měla za korbičku? nemůže to být typem? mě se zdá že mi to na Team Ocean nijak neujíždí, ale je pravda, že to ještě není zatížené miminkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
3.9.10 11:05
Mafina5 píše:
Pate a co jsi měla za korbičku? nemůže to být typem? mě se zdá že mi to na Team Ocean nijak neujíždí, ale je pravda, že to ještě není zatížené miminkem :-)

Měla sem Team Red,ale viděla sem to právě i u jiných a bylo to vidět i bez mimča :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí