Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
9.9.10 11:34
quinny píše:
pardon jsem hodila jiný odkaz než jsem původně chtěla
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… :wink:
12kg je holý nesmysl :zed:

Taky jsem si říkala, že to musí bejt mazec se s tim tahat, ale zase když jsou bezpečnostní, tak je tim ta váha odůvodněná…narazila jsem na to totiž dokonce dvakrát. Tak jsem si říkala, že teda to tak asi je, ale neviděla jsem je naživo :mrgreen: Těch 5,8 kilo už zní líp, i když na toho císaře s větším dítětem to asi taky nebude to pravý ořechový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.9.10 14:34
quinny píše:
lulje píše:
Zeptej se Steeva. Tuším, že tady proběhla i diskuze. Unás se prostě v korbě fakt převážet nesmí :nevim: Steeve by určitě odpověděl erudovaně ;)
steeva se zeptat klidně můžeme, to není problém, ale myslím, že když je prodává na svých stránkách s tímto popisem
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
tak je to jasné :palec:

Quinny, nemůžeš hned podle sebe soudit ostatní ;)

Steeve, děkujeme za upřesnění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.9.10 15:35
lulje píše:

nechápu :oops: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
9.9.10 19:33

holky prďte na nějaký jané,casualy apod…jsme mutsynářky:-))!
Zlomil se mi ten posr…karton v boudičce,takže ted při jakékoli manipulaci se sedátkem do polohy vleže nebo dosedu s tím bojuju! Kéž my si výrobce někdy přečetl tuto diskuzi a přestal vyrábět takové hovadiny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.9.10 19:44
Denulenka píše:
holky prďte na nějaký jané,casualy apod…jsme mutsynářky:-))!
Zlomil se mi ten posr…karton v boudičce,takže ted při jakékoli manipulaci se sedátkem do polohy vleže nebo dosedu s tím bojuju! Kéž my si výrobce někdy přečetl tuto diskuzi a přestal vyrábět takové hovadiny!
:potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.9.10 22:06
quinny píše:
lulje píše:

Musela jsem si prostě rýpnout ;) Nic ve zlém :hug: Já jen žes taktně naznačila, že Steeve bude propagovat JEN autosedačky, když je prodává ;)
Ale to je OT. Quinny, ty ještě MUTSY používáš? Mám tě nějak zaškatulkovanou tak, že máš asi stejně staré dítě jako já :think: Já už zase s MUTSY jezdím a miluju ho čím dál víc!!!! Tak nějak jsem se s ním sžila a neměnila bych :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.9.10 08:17
lulje píše:
quinny píše:
lulje píše:
Musela jsem si prostě rýpnout ;) Nic ve zlém :hug: Já jen žes taktně naznačila, že Steeve bude propagovat JEN autosedačky, když je prodává ;)
Ale to je OT. Quinny, ty ještě MUTSY používáš? Mám tě nějak zaškatulkovanou tak, že máš asi stejně staré dítě jako já :think: Já už zase s MUTSY jezdím a miluju ho čím dál víc!!!! Tak nějak jsem se s ním sžila a neměnila bych :huban:

Nic ve zlým, však diskutujeme :wink:

Já jsem to ale myslela spíš tak, že steeve je fakt odborník přes tohle, a tak by na svých stránkách nevyvěsil korbu a nepsal by u ní, že jde u nás použít na převážení v autě, kdyby to tak nebylo :palec:

Já už mám Mutsíka prodanýho, protože druhé u nás zatím v nedohlednu a nemáme kde skladovat :zed: takže teď vám tu do toho jenom krandám :lol: Tenhle kočár byl moje láska a třeba až to bude na pořadu dne výrobce nějaký chyby vychytá, hlavně u sporťáku, s korbou a podvozkem max spokojenost, i když i tam by nějaký náměty na zlepšení byli no ne :oops: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.9.10 08:53
quinny píše:
lulje píše:
quinny píše:
lulje píše:
Ale to je OT. Quinny, ty ještě MUTSY používáš? Mám tě nějak zaškatulkovanou tak, že máš asi stejně staré dítě jako já :think: Já už zase s MUTSY jezdím a miluju ho čím dál víc!!!! Tak nějak jsem se s ním sžila a neměnila bych :huban:

Nic ve zlým, však diskutujeme :wink:

Já jsem to ale myslela spíš tak, že steeve je fakt odborník přes tohle, a tak by na svých stránkách nevyvěsil korbu a nepsal by u ní, že jde u nás použít na převážení v autě, kdyby to tak nebylo :palec:

Já už mám Mutsíka prodanýho, protože druhé u nás zatím v nedohlednu a nemáme kde skladovat :zed: takže teď vám tu do toho jenom krandám :lol: Tenhle kočár byl moje láska a třeba až to bude na pořadu dne výrobce nějaký chyby vychytá, hlavně u sporťáku, s korbou a podvozkem max spokojenost, i když i tam by nějaký náměty na zlepšení byli no ne :oops: 8-)

Ad Steeve - myslela jsem o s ním tak, že to je mítní poradce a odborník přes sedačky, takže on by nám nejlíp asi mohl zodpovědět, zda jsou korbičky u nás povolené nebo ne. I když je přímo neprodává. A nezklamal. Odpověděl :palec:

Taky jsem myslela, že MUTSY budu muset prodat, až odvozíme malou ve sporťáku. A zatím jsme plynule přešli ze sporťáku opět k hluboké korbě :lol: Nečekaně a neplánovaně :oops: Tak jsem ráda, že bude kočár maximálně využitý. Teď ve druhém kole si ten kočárek užívám ještě víc a jsem do něj čím dál víc zamilovaná. Nejen co se funkčnosti, ale i vzhledu týče. Když vidím ty kočárky kolem… tak jsem prostě na ten svůj pyšná :oops: :lol:
I když jsme teda museli přikoupit P+T, ze kterého jsem taky unešená. Takže my dopoledne po nákupech atd. jezdíme s P+T a odpo na hřiště frčíme hrdě s MUTSY (a malá frčí na kole :lol: ).
Máš pravdu, že vychytat některé mouchy by to na MUTSYně chtělo, ale to by výrobce musel přijít na tuto diskuzi :lol:
OT - přoč u vás druhé mimi v nedohlednu? Nedaří se nebo nejsou finance? Nebo chcete jedináčka? Už jen kvůli ježdní s MUTSYnou bych do druhého šla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.9.10 09:59
lulje píše:
Ad Steeve - myslela jsem o s ním tak, že to je mítní poradce a odborník přes sedačky, takže on by nám nejlíp asi mohl zodpovědět, zda jsou korbičky u nás povolené nebo ne. I když je přímo neprodává. A nezklamal. Odpověděl :palec:Taky jsem myslela, že MUTSY budu muset prodat, až odvozíme malou ve sporťáku. A zatím jsme plynule přešli ze sporťáku opět k hluboké korbě :lol: Nečekaně a neplánovaně :oops: Tak jsem ráda, že bude kočár maximálně využitý. Teď ve druhém kole si ten kočárek užívám ještě víc a jsem do něj čím dál víc zamilovaná. Nejen co se funkčnosti, ale i vzhledu týče. Když vidím ty kočárky kolem… tak jsem prostě na ten svůj pyšná :oops: :lol:
I když jsme teda museli přikoupit P+T, ze kterého jsem taky unešená. Takže my dopoledne po nákupech atd. jezdíme s P+T a odpo na hřiště frčíme hrdě s MUTSY (a malá frčí na kole :lol: ).
Máš pravdu, že vychytat některé mouchy by to na MUTSYně chtělo, ale to by výrobce musel přijít na tuto diskuzi :lol:
OT - přoč u vás druhé mimi v nedohlednu? Nedaří se nebo nejsou finance? Nebo chcete jedináčka? Už jen kvůli ježdní s MUTSYnou bych do druhého šla :mrgreen:

ad steeve- on je právě i prodává ty korby, určitě tu od Romera a myslím i od PP, ale hledat se mi to nechce :wink:

Mutsy design- naprostý souhlas je bezkonkurenční :hug: už jen kvůli tomu bych ho pořídila znovu :palec:
Phill je taky krásnej i fce super ale Mutsy je láska :srdce:

pošleme odkaz do Holandu, že tu mají 185 stran námětů a zlepšováků :?: :mrgreen: :mrgreen:

OT- vždycky jsem chtěla trošku větší věkový odstup a náš živel mě v tom jen utvrdil :oops: a i profesně by pro mě bylo dobrý se na chvíli vrátit, ale znáš to jak vidím velmi dobře, člověk míní a život mění :think: :palec:
tak třeba i u nás to bude jinak, poslední dobou to kolem mě těhotní, tak jsem trochu nalomená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.9.10 14:35
quinny píše:
lulje píše:
Ad Steeve - myslela jsem o s ním tak, že to je mítní poradce a odborník přes sedačky, takže on by nám nejlíp asi mohl zodpovědět, zda jsou korbičky u nás povolené nebo ne. I když je přímo neprodává. A nezklamal. Odpověděl :palec:Taky jsem myslela, že MUTSY budu muset prodat, až odvozíme malou ve sporťáku. A zatím jsme plynule přešli ze sporťáku opět k hluboké korbě :lol: Nečekaně a neplánovaně :oops: Tak jsem ráda, že bude kočár maximálně využitý. Teď ve druhém kole si ten kočárek užívám ještě víc a jsem do něj čím dál víc zamilovaná. Nejen co se funkčnosti, ale i vzhledu týče. Když vidím ty kočárky kolem… tak jsem prostě na ten svůj pyšná :oops: :lol:
OT - přoč u vás druhé mimi v nedohlednu? Nedaří se nebo nejsou finance? Nebo chcete jedináčka? Už jen kvůli ježdní s MUTSYnou bych do druhého šla :mrgreen:

ad steeve- on je právě i prodává ty korby, určitě tu od Romera a myslím i od PP, ale hledat se mi to nechce :wink:

Mutsy design- naprostý souhlas je bezkonkurenční :hug: už jen kvůli tomu bych ho pořídila znovu :palec:
Phill je taky krásnej i fce super ale Mutsy je láska :srdce:

pošleme odkaz do Holandu, že tu mají 185 stran námětů a zlepšováků :?: :mrgreen: :mrgreen:

OT- vždycky jsem chtěla trošku větší věkový odstup a náš živel mě v tom jen utvrdil :oops: a i profesně by pro mě bylo dobrý se na chvíli vrátit, ale znáš to jak vidím velmi dobře, člověk míní a život mění :think: :palec:
tak třeba i u nás to bude jinak, poslední dobou to kolem mě těhotní, tak jsem trochu nalomená :dance:

ad Steeve - to jsem nevěděla :oops: :wink:

ad Phil and Teds - pro mě se pomalu začíná taky stávat velikou láskou - hned po MUTSYm :srdce: Úžasně se s ním jezdí a o praktičnosti ani nemluvím. Bez něj si to nedokážu představit :nevim:

ad zlepšováky - pořád čekám, kdo se toho chopí a do Holandu odkaz na tuto diskuzi pošle. Kdyby vychytali všechny mouchy, šla bych pak i do třetího dítěte - už kvůli tomu poježděníčku :mrgreen:

ad dítě - každý věkový rozestup má svá + i -. Nám se zadařilo mít děti přeně dva roky od sebe a hledám v tom jen +, jinak bych se zbláznila. Ty začátky teda fakt nic moc :lol: Docela záhul. Ale vždycky si řeknu, že co mají dělat maminy,které mají děti rok od sebe. To je teprve mazec! 8-o

Tak hlavně ať se vám pak zadaří, jak si přejete :hug: (Dívám se, že ty naše prťata jsou skoro stejně stará ;) )
 ad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
10.9.10 17:23

Quinny, můžu se zeptat za kolik jsi prodala???
Co je Phil a Teds sakra??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.9.10 17:50

No já měla původně Causlplay vyhlédnutý taky kvůli tomu převážení v autě, ptala jsem se na to dovozce a ten mě ujišťoval, že je možné v něm vozit, ale pak se tu o tom hodně psalo, že je to právě jedna z těch korbiček, které sice splňují normu, ale ne českou vyhlášku. Ale hlavně dál jsem to nijak nestudovala poté, co jsem korbičku viděla na vlastní oči. Vlastní dítě bych do toho neupoutala ani za nic. Opravdu si nemyslím, že by dítěti, kterému váží hlavička skoro třetinu váhy celého těla, mohlo jako zabezpečení stačit mít kolem hlavy ten molitanový pásek na suchý zip. A to nejen při nárazu, o kterém snad raději nikdo neuvažuje, ale třeba jen při prudším brždění, kterému se zkrátka někdy nelze vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.9.10 09:25

Tak hlavní je, jestli to vyhovuje vám. Já jak říkám, dítě bych do korbičky, která se vozí bokem ke směru jízdy, nedala. Je to jen kompromis výrobců, jak vyhovět rodičům, kteří z nějakého důvodu nechtějí mít i korbu i autosedačku. Pro mě je na první pohled jasné, proč jsou všechny autosedačky pro děti, které neumí udržet hlavičku, zády ke směru jízdy a tak bych prostě do takového kompromisu nešla. Asi bych tedy z korbiček vzala na milost maximálně něco jako Jané Matrix, které se také polohuje jako standardní autosedačka. Jak říkám, taky mě ta reklama ovlivnila a zvažovala jsem to, ale když jsem to viděla na vlastní oči, tak jsem od toho ustoupila a koupila klasickou autosedačku a korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.9.10 18:51

Holky, já furt nevím, jestli mám jít do sporťáku od MUTSY :nevim: S korbou jsem max. nespokojená (prostě mi ten náklon nějak nejde do oka a přijde mi jako když je kočár pochroumanej). Furt koukám do výloh a ta korba nakloněná ke mně se mi fakt začíná hodně nelíbit, nevím, co s tím :nevim: A už teď vím, že jsem měla jít do 4R, ne do UR :roll:

Tak nevím, jestli prodat a koupit něco úúúplně jinýho, ale zas bych ráda měla ten design od MUTSy :mrgreen:

Ach jo…to je šíííílený rozhodování :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.9.10 19:14

Bébko a jak jsi vlastně dopodla s tou další reklamací? Vyměnili ti to?
Já si říkám, jestli třeba ten náklon není spíš než korbou těma úchytama na podvozku. Zkontrolovali ti to? Právě abys pak neměla problémy i se sporťákem. Nechceš třeba zkusit na ten svůj podvozek nasadit nějakou jinou korbičku, než tu svou? Nezkoušela jsi to v prodejně? Kdybys byla někde z okolí, tak ti nabídnu, ať si přijedeš vyzkoušet tu mou. Abys měla jistotu, že problém je v korbě a ne v podvozku.
Ten kočárek je fakt bezkonkurenční, smůla, že jsi narazila na tak problémovej kus :-(
Ale snad ti ty problémy sporťák, tedy jestli se pro něj rozhodneš, nakonec vynahradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí