Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
15.9.10 11:10

soptiku: me treba bohate staci ten nakupni kos veliky…tasku jsem koupila ale nakonec je ve skrini a nemam co do ni dat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.9.10 13:33
Bébka píše:
enny3 píše:
Bébka píše:
Holky, jsme byli na vítání občánků, krom tedy té nahnuté korby jsme tam měli zaručeně designově nejhezčí kočárek :pankac: Samý barevný Poláci 8-o
:pankac:
Yes,yes,yes,yes,yes :mrgreen: :pankac:
Nahnutá je teda děsně :zed:
Čím myslíš, že to je??? Měla jsem 3 vadný kusy, je to náhoda??? :nevim: :nevim: :nevim:
Nevím, jak to bude s tou reklamací, nedokážu si představit, co mi na tohle můžou říct, jestli to uznaj, nebo řeknou, že to je normální :think: :think: :think:
Je mi trapný s těma nahnutejma korbama jezdit :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :roll:

Zlato :hug: ,já nevím,já bych asi vyměnila UR za 4 R- na tom to nikdo nahnutý nemá- prostě,když se ti to stane po 3 tak ať ti dají 4R podvozek a nebo když nebudou chtít,tak ať vrátí peníze a kup 4R- když už máš všechny dopňky na Mutsy a tak- držím palce :pankac: :mavam: :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.9.10 13:36

To je blbost, typem podvozku to není. To uchycení je přece na 4R i UR úplně stejný. Podle mě to musí být vadný kus (nebo v tvém případě kusy). Ale je to divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.9.10 13:37

Jo a ptala ses na to sama v Libfinu? Co že jako to má znamenat? Nebos to nechala až, jak ti vyříděj tu reklamaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.9.10 14:01
Mafina5 píše:
Jo a ptala ses na to sama v Libfinu? Co že jako to má znamenat? Nebos to nechala až, jak ti vyříděj tu reklamaci?

Jasně, poslala jsem jim maila i s fotkama a napsali, ať to reklamuju přes prodejce. Ale nenapsali, jestli je to oprávněná reklamace , nebo mi to vrátěj :nevim:

Taky si myslím, že by to nemělo být typem podvozku, když je to uchycený stejně. Ale nejde mi do hlavy, že tři různý kusy korb i podvozků a dělá to furt stejně :zed: :zed: :zed: Navíc dvě sady byly nové a jedna starší … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.9.10 14:02

A nevozíš ty v nožičkách tý korbičky nějaký závaží ? :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.9.10 14:17
Mafina5 píše:
A nevozíš ty v nožičkách tý korbičky nějaký závaží ? :-)))

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ledaže ty jeho plenkový nálože by to takhle převážily :think: :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.9.10 16:39
Bébka píše:
Mafina5 píše:
A nevozíš ty v nožičkách tý korbičky nějaký závaží ? :-)))
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ledaže ty jeho plenkový nálože by to takhle převážily :think: :think: :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: nebo ma velky nohy :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.9.10 20:40

To bude tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.9.10 20:46

Holky, kdyby vrátili peníze, v což nedoufám, tak asi půjdu do MC Mura, ta čtyřkolka je docela hezká :think:

Co se týká mimina, tak už jsme reklamovali ten kočár, dvě postýlky a projektor na postýlku…nějak se nevede :-( Snad to mimino nepůjdeme reklamovat :think: :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.9.10 20:49
Bébka píše:
Holky, kdyby vrátili peníze, v což nedoufám, tak asi půjdu do MC Mura, ta čtyřkolka je docela hezká :think:Co se týká mimina, tak už jsme reklamovali ten kočár, dvě postýlky a projektor na postýlku…nějak se nevede :-( Snad to mimino nepůjdeme reklamovat :think: :think: :think: :mrgreen:

U ty Mury jsem slysela kritiku na strisku, ze to vubec neni na zimu… procti tady diskuze ;) aspon u kolekce 2010.

Mne se taky libila. (A je tezka.)

• Citovat
  • Upravit
5352
15.9.10 20:52

Pozor! Do MC Mura, bych asi se sporťákem nešla. Jsou dost stížnosti na velikost tý sedačky - je prý krátká. Navíc to téčko, je sice hezké, ale musíš mít speciální fusak a nánožník. Boudička je moc letní a když je kočár v ležící poloze, tak tam moc profukuje. Hodně holek to po hluboké korbě prodává. Tak abys nakonec nebyla víc nespokojená. Já ho měla v užším výběru, tak proto o něm něco vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.9.10 20:52
Bébka píše:
Holky, kdyby vrátili peníze, v což nedoufám, tak asi půjdu do MC Mura, ta čtyřkolka je docela hezká :think:Co se týká mimina, tak už jsme reklamovali ten kočár, dvě postýlky a projektor na postýlku…nějak se nevede :-( Snad to mimino nepůjdeme reklamovat :think: :think: :think: :mrgreen:

Ježiš,ty jseš jak já- taky furt něco reklamuju :hug:
Kdyby ti nechtěli vrátit peníze,tak se ozvi- jsem studující právník :pankac:
A MC Mura je taky super- já mám autosedačku MC- barvu Botanic Luxury- ta je nádherná, neutrální- je i na kočárku- tak ti ji kdyžtak vyfotím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.9.10 21:05
enny3 píše:
Bébka píše:
Ježiš,ty jseš jak já- taky furt něco reklamuju :hug:
Kdyby ti nechtěli vrátit peníze,tak se ozvi- jsem studující právník :pankac:
A MC Mura je taky super- já mám autosedačku MC- barvu Botanic Luxury- ta je nádherná, neutrální- je i na kočárku- tak ti ji kdyžtak vyfotím :mavam:

Ooooo, děkuji za nabídku služeb! :palec:
Přijde mi, že reklamuju snad všechno, co koupím - skříň , lavici na balkon, televizi a teď ty věci pro Adámka :zed: :roll:
Já mám taky autosedačku MC Fossil Brown. Ta MC Mura by se mi taky líbila hnědá, ale když tady zase čtu, co holky namítaj proti sporťáku, tak to snad přetrpím s tou nahnutou korbou a budu se těšit na sporťák Mutsíkovej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.9.10 21:07

To je taky fakt
Já reklamuju úplně všechno taky- my jsme se asi hledaly až se našly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...