Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridersoptiku: me treba bohate staci ten nakupni kos veliky…tasku jsem koupila ale nakonec je ve skrini a nemam co do ni dat ![]()
Bébka píše:enny3 píše:Čím myslíš, že to je??? Měla jsem 3 vadný kusy, je to náhoda???Bébka píše:
Holky, jsme byli na vítání občánků, krom tedy té nahnuté korby jsme tam měli zaručeně designově nejhezčí kočárekSamý barevný Poláci
Yes,yes,yes,yes,yes![]()
Nahnutá je teda děsně![]()
![]()
Nevím, jak to bude s tou reklamací, nedokážu si představit, co mi na tohle můžou říct, jestli to uznaj, nebo řeknou, že to je normální![]()
![]()
Je mi trapný s těma nahnutejma korbama jezdit![]()
![]()
![]()
![]()
Zlato
,já nevím,já bych asi vyměnila UR za 4 R- na tom to nikdo nahnutý nemá- prostě,když se ti to stane po 3 tak ať ti dají 4R podvozek a nebo když nebudou chtít,tak ať vrátí peníze a kup 4R- když už máš všechny dopňky na Mutsy a tak- držím palce
![]()
To je blbost, typem podvozku to není. To uchycení je přece na 4R i UR úplně stejný. Podle mě to musí být vadný kus (nebo v tvém případě kusy). Ale je to divný.
Jo a ptala ses na to sama v Libfinu? Co že jako to má znamenat? Nebos to nechala až, jak ti vyříděj tu reklamaci?
Mafina5 píše:
Jo a ptala ses na to sama v Libfinu? Co že jako to má znamenat? Nebos to nechala až, jak ti vyříděj tu reklamaci?
Jasně, poslala jsem jim maila i s fotkama a napsali, ať to reklamuju přes prodejce. Ale nenapsali, jestli je to oprávněná reklamace , nebo mi to vrátěj ![]()
Taky si myslím, že by to nemělo být typem podvozku, když je to uchycený stejně. Ale nejde mi do hlavy, že tři různý kusy korb i podvozků a dělá to furt stejně
Navíc dvě sady byly nové a jedna starší … ![]()
Mafina5 píše:
A nevozíš ty v nožičkách tý korbičky nějaký závaží ?
![]()
Ledaže ty jeho plenkový nálože by to takhle převážily
![]()
Bébka píše:Mafina5 píše:
A nevozíš ty v nožičkách tý korbičky nějaký závaží ?![]()
![]()
Ledaže ty jeho plenkový nálože by to takhle převážily![]()
![]()
![]()
Holky, kdyby vrátili peníze, v což nedoufám, tak asi půjdu do MC Mura, ta čtyřkolka je docela hezká ![]()
Co se týká mimina, tak už jsme reklamovali ten kočár, dvě postýlky a projektor na postýlku…nějak se nevede
Snad to mimino nepůjdeme reklamovat
![]()
Bébka píše:
Holky, kdyby vrátili peníze, v což nedoufám, tak asi půjdu do MC Mura, ta čtyřkolka je docela hezkáCo se týká mimina, tak už jsme reklamovali ten kočár, dvě postýlky a projektor na postýlku…nějak se nevede
![]()
![]()
![]()
U ty Mury jsem slysela kritiku na strisku, ze to vubec neni na zimu… procti tady diskuze
aspon u kolekce 2010.
Mne se taky libila. (A je tezka.)
Pozor! Do MC Mura, bych asi se sporťákem nešla. Jsou dost stížnosti na velikost tý sedačky - je prý krátká. Navíc to téčko, je sice hezké, ale musíš mít speciální fusak a nánožník. Boudička je moc letní a když je kočár v ležící poloze, tak tam moc profukuje. Hodně holek to po hluboké korbě prodává. Tak abys nakonec nebyla víc nespokojená. Já ho měla v užším výběru, tak proto o něm něco vím.
Bébka píše:
Holky, kdyby vrátili peníze, v což nedoufám, tak asi půjdu do MC Mura, ta čtyřkolka je docela hezkáCo se týká mimina, tak už jsme reklamovali ten kočár, dvě postýlky a projektor na postýlku…nějak se nevede
![]()
![]()
![]()
Ježiš,ty jseš jak já- taky furt něco reklamuju ![]()
Kdyby ti nechtěli vrátit peníze,tak se ozvi- jsem studující právník ![]()
A MC Mura je taky super- já mám autosedačku MC- barvu Botanic Luxury- ta je nádherná, neutrální- je i na kočárku- tak ti ji kdyžtak vyfotím ![]()
enny3 píše:Bébka píše:Ježiš,ty jseš jak já- taky furt něco reklamuju
![]()
![]()
![]()
Kdyby ti nechtěli vrátit peníze,tak se ozvi- jsem studující právník
A MC Mura je taky super- já mám autosedačku MC- barvu Botanic Luxury- ta je nádherná, neutrální- je i na kočárku- tak ti ji kdyžtak vyfotím
Ooooo, děkuji za nabídku služeb! ![]()
Přijde mi, že reklamuju snad všechno, co koupím - skříň , lavici na balkon, televizi a teď ty věci pro Adámka
![]()
Já mám taky autosedačku MC Fossil Brown. Ta MC Mura by se mi taky líbila hnědá, ale když tady zase čtu, co holky namítaj proti sporťáku, tak to snad přetrpím s tou nahnutou korbou a budu se těšit na sporťák Mutsíkovej!!!
To je taky fakt
Já reklamuju úplně všechno taky- my jsme se asi hledaly až se našly ![]()