Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
17.9.10 21:56
Gabrle píše:
Holky vkládám odkaz,chci vědět co na to říkáte :wink:http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

no co..polska mutsyna ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.9.10 22:08
Gabrle píše:
Holky vkládám odkaz,chci vědět co na to říkáte :wink:http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Slušná kopie :think: :think: :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
17.9.10 22:10

mně teda s tou křivou boudou ještě napadla jedna věc, zkus do ní dát prostě 4kg, třeba PETky…nesrovná se to???všechny fotky,co jsme ti sem dávaly,byly s dětma v korbách, třeba proto byly narovno,protože ja jsem to dnes studovala v babyparku a ty kočáry tam prostě byly křivé!!!byly totiž prázdné…
jo a pokud jde o toho nákupčího ve dnech marianne…mluví ze mně závist,ale ta říká:že ti není hanba, tak ušetřit na kočáru a ještě chtít oškudlit výbavu, pěkně si nakupte, koš i tašku i pláštěnku a slunečník a funseat a stříšku a skate… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
17.9.10 22:10

POlský se jmenoval MIKRUS,myslím že to je novinka :think: ale jak píšeš Bebko,slušná kopie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.9.10 00:12
Denulenka píše:
mně teda s tou křivou boudou ještě napadla jedna věc, zkus do ní dát prostě 4kg, třeba PETky…nesrovná se to???všechny fotky,co jsme ti sem dávaly,byly s dětma v korbách, třeba proto byly narovno,protože ja jsem to dnes studovala v babyparku a ty kočáry tam prostě byly křivé!!!byly totiž prázdné…
jo a pokud jde o toho nákupčího ve dnech marianne…mluví ze mně závist,ale ta říká:že ti není hanba, tak ušetřit na kočáru a ještě chtít oškudlit výbavu, pěkně si nakupte, koš i tašku i pláštěnku a slunečník a funseat a stříšku a skate… :huban:

S dítětem je to ještě nahnutější :zed: Řikám, sjel mi do nožiček :think: :think: :think:
Kamarádka se mi smála, co to jako mám za zlomenej kočár :mrgreen: :roll:
A když jsem jí řekla, kolik stál, tak odvětila, že by to za ty prachy nekoupila, ani kdyby jí k tomu dali druhej zdarma :-(

Příspěvek upraven 18.09.10 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.9.10 09:16

Tak já tuhle kopii viděla i naživo. Mají ji v Malvíku. Zdál se mi dost vachrlatý. Na druhou stranu tam mají taky Depemo FX, což je opravdu dokonalá kopie a to už je jiná. To je opravdu pěkně udělané a dokonce skládat to jde jednodušeji než originál, má to zachované výhodné funkce, jako třeba táhla na skládání podvozku i s hlubokou korbou, které na nových ročnících u originálu již zkrátka nejsou apod. Ale asi to nebude tak kvalitní samozřejmě a navíc ta cena není ani nijak výrazně nižší - stojí 11 tisíc za dvojkombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.9.10 12:03

holky…ja abych rekla pravdu..tak se mi na tech obrazcich ty kopie skoro libi vic jak original… :mrgreen:

a ten depemo sem nasla za 6500 tisice s obojim http://detskezbozi.com/…fx-akce.html

to kdybych kdysi vedela tak bych do toho mozna aji sla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.9.10 12:24

Tak na té napodobenině se mi moc líbí, že se korbička nosí za madlo ve stříšce. U Mutsy mě neskutečně sejřily ty popruhy, které jsem jednak musela vyhrabat, takže jsem malou rušila při spánku, pak jsem je musela připevnit, což jsem je vždy hodila na ní a pak jsem musela hledat těžiště, abych pásy uchopila tak, abych jí nevyklopila. To je fakt u tak drahého kočáru dost nevychytané. Tenhle jsem neviděla naživo, ale tohle mě zaujalo na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.9.10 12:26

Ještě pro Mafi, myslím si, že je lepší kombinace navrch tmavá barva, vevnitř světla, protože na té tmavé není nic vidět a zvenku se přeci jenom ten kočár špiní víc, hlavně třeba sporťák, máš na tom nožičky atd. a ta tmavá vevnitř často hodně šisuje, protože to je obyč bavlněný hadr., takže za mě jednozněčně vevnitř světlá, zvenku tmavší. Já jsem tedy na tmavé barvy ujetá odjakživa, takže u mě to bylo jasné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
18.9.10 13:05

No nic, zas to musím zathnout!:-) holky, to nemůžete myslet vážně! já jsme třeba fakt nasr…že takový šmejd je …to máte jak s ťamanskýma adidaskama, taky jsou kolikrát hezčí a barevnější a kdesicosi, než originál…a koupíte si je??? neeee! pak s tím kočárem bude jezdit každá socka tady v Brně na Cejlu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.9.10 13:14

danu: kdyz ja su taky socka :mrgreen: :mrgreen: na novej sem nemela..tak sem kupovala jetej za pet…a kdybych vedela o tomto tak ho proste beru :lol: ale adidasky od zlutych pratel nekupuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.9.10 14:10

Bébka: Já vím, že Tě to asi moc neuklidní, ale my jsme měli ze začátku taky korbičku hodně nakřivo a malá sjížděla do nohou. Dnes ve 4 měsících nikam nesjíždí a už rozhodně tak nakřivo není. Vyrovnalo se to už dřív, tak možná na té váze dítěte něco bude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.9.10 16:30

Ufff…

No ta autosedacka urcite prosla testy ;) ja jsem Mutsy vybirala i proto ze na nej pujde Maxi Cosi… a to nevim, jestli by na tohle sly adaptery ;)

• Citovat
  • Upravit
17984
18.9.10 18:46
AdélaF. píše:
Bébka: Já vím, že Tě to asi moc neuklidní, ale my jsme měli ze začátku taky korbičku hodně nakřivo a malá sjížděla do nohou. Dnes ve 4 měsících nikam nesjíždí a už rozhodně tak nakřivo není. Vyrovnalo se to už dřív, tak možná na té váze dítěte něco bude. :lol:

No, jo, ale u takhle drahýho kočáru bych čekala, že to budou mít vychytaný a né že budu muset čekat, až povyroste a ono se to třeba vyrovná :cert: :cert: :cert:

Kdyby měly ty napodobeniny rovně korbičku, tak bych do nich šla radši!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.9.10 22:51

ahoj, poraďte prosím čím čistíte své Mutsynky? Jde mi teda především o cargo :roll: látky, mám flek na boudičce a ne a ne dolů :cry: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí