Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderGabrle píše:
Holky vkládám odkaz,chci vědět co na to říkátehttp://www.mimibazar.cz/foto.php?…
no co..polska mutsyna ne ![]()
Gabrle píše:
Holky vkládám odkaz,chci vědět co na to říkátehttp://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Slušná kopie
![]()
mně teda s tou křivou boudou ještě napadla jedna věc, zkus do ní dát prostě 4kg, třeba PETky…nesrovná se to???všechny fotky,co jsme ti sem dávaly,byly s dětma v korbách, třeba proto byly narovno,protože ja jsem to dnes studovala v babyparku a ty kočáry tam prostě byly křivé!!!byly totiž prázdné…
jo a pokud jde o toho nákupčího ve dnech marianne…mluví ze mně závist,ale ta říká:že ti není hanba, tak ušetřit na kočáru a ještě chtít oškudlit výbavu, pěkně si nakupte, koš i tašku i pláštěnku a slunečník a funseat a stříšku a skate… ![]()
POlský se jmenoval MIKRUS,myslím že to je novinka
ale jak píšeš Bebko,slušná kopie
Denulenka píše:
mně teda s tou křivou boudou ještě napadla jedna věc, zkus do ní dát prostě 4kg, třeba PETky…nesrovná se to???všechny fotky,co jsme ti sem dávaly,byly s dětma v korbách, třeba proto byly narovno,protože ja jsem to dnes studovala v babyparku a ty kočáry tam prostě byly křivé!!!byly totiž prázdné…
jo a pokud jde o toho nákupčího ve dnech marianne…mluví ze mně závist,ale ta říká:že ti není hanba, tak ušetřit na kočáru a ještě chtít oškudlit výbavu, pěkně si nakupte, koš i tašku i pláštěnku a slunečník a funseat a stříšku a skate…
S dítětem je to ještě nahnutější
Řikám, sjel mi do nožiček
![]()
Kamarádka se mi smála, co to jako mám za zlomenej kočár
![]()
A když jsem jí řekla, kolik stál, tak odvětila, že by to za ty prachy nekoupila, ani kdyby jí k tomu dali druhej zdarma ![]()
Příspěvek upraven 18.09.10 v 10:14
Tak já tuhle kopii viděla i naživo. Mají ji v Malvíku. Zdál se mi dost vachrlatý. Na druhou stranu tam mají taky Depemo FX, což je opravdu dokonalá kopie a to už je jiná. To je opravdu pěkně udělané a dokonce skládat to jde jednodušeji než originál, má to zachované výhodné funkce, jako třeba táhla na skládání podvozku i s hlubokou korbou, které na nových ročnících u originálu již zkrátka nejsou apod. Ale asi to nebude tak kvalitní samozřejmě a navíc ta cena není ani nijak výrazně nižší - stojí 11 tisíc za dvojkombinaci.
holky…ja abych rekla pravdu..tak se mi na tech obrazcich ty kopie skoro libi vic jak original… ![]()
a ten depemo sem nasla za 6500 tisice s obojim http://detskezbozi.com/…fx-akce.html
to kdybych kdysi vedela tak bych do toho mozna aji sla
![]()
Tak na té napodobenině se mi moc líbí, že se korbička nosí za madlo ve stříšce. U Mutsy mě neskutečně sejřily ty popruhy, které jsem jednak musela vyhrabat, takže jsem malou rušila při spánku, pak jsem je musela připevnit, což jsem je vždy hodila na ní a pak jsem musela hledat těžiště, abych pásy uchopila tak, abych jí nevyklopila. To je fakt u tak drahého kočáru dost nevychytané. Tenhle jsem neviděla naživo, ale tohle mě zaujalo na fotce.
Ještě pro Mafi, myslím si, že je lepší kombinace navrch tmavá barva, vevnitř světla, protože na té tmavé není nic vidět a zvenku se přeci jenom ten kočár špiní víc, hlavně třeba sporťák, máš na tom nožičky atd. a ta tmavá vevnitř často hodně šisuje, protože to je obyč bavlněný hadr., takže za mě jednozněčně vevnitř světlá, zvenku tmavší. Já jsem tedy na tmavé barvy ujetá odjakživa, takže u mě to bylo jasné ![]()
No nic, zas to musím zathnout!:-) holky, to nemůžete myslet vážně! já jsme třeba fakt nasr…že takový šmejd je …to máte jak s ťamanskýma adidaskama, taky jsou kolikrát hezčí a barevnější a kdesicosi, než originál…a koupíte si je??? neeee! pak s tím kočárem bude jezdit každá socka tady v Brně na Cejlu ![]()
danu: kdyz ja su taky socka
na novej sem nemela..tak sem kupovala jetej za pet…a kdybych vedela o tomto tak ho proste beru
ale adidasky od zlutych pratel nekupuju ![]()
Bébka: Já vím, že Tě to asi moc neuklidní, ale my jsme měli ze začátku taky korbičku hodně nakřivo a malá sjížděla do nohou. Dnes ve 4 měsících nikam nesjíždí a už rozhodně tak nakřivo není. Vyrovnalo se to už dřív, tak možná na té váze dítěte něco bude. ![]()
Ufff…
No ta autosedacka urcite prosla testy
ja jsem Mutsy vybirala i proto ze na nej pujde Maxi Cosi… a to nevim, jestli by na tohle sly adaptery ![]()
AdélaF. píše:
Bébka: Já vím, že Tě to asi moc neuklidní, ale my jsme měli ze začátku taky korbičku hodně nakřivo a malá sjížděla do nohou. Dnes ve 4 měsících nikam nesjíždí a už rozhodně tak nakřivo není. Vyrovnalo se to už dřív, tak možná na té váze dítěte něco bude.
No, jo, ale u takhle drahýho kočáru bych čekala, že to budou mít vychytaný a né že budu muset čekat, až povyroste a ono se to třeba vyrovná
![]()
Kdyby měly ty napodobeniny rovně korbičku, tak bych do nich šla radši!!! ![]()
ahoj, poraďte prosím čím čistíte své Mutsynky? Jde mi teda především o cargo
látky, mám flek na boudičce a ne a ne dolů
![]()