Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
21.9.10 13:38

Ja teda taky jeste nejezdim, ale to prece neni mozny… ja to takhle nakloneny v zadnym pripade nemam…

a to jsi mela pokazde stejny typ korbicky? Nebo ruzne? (Myslim barvu a cargo/active/team?)

• Citovat
  • Upravit
Any11
21.9.10 13:39
Anielkha píše:
Ja teda taky jeste nejezdim, ale to prece neni mozny… ja to takhle nakloneny v zadnym pripade nemam…a to jsi mela pokazde stejny typ korbicky? Nebo ruzne? (Myslim barvu a cargo/active/team?)

Tim chci rict, ze je to strasne moc a chapu te, ze ti to vadi… taky jsem si zezacatku rikala, ze treba ten kocarek pretezujes nebo tak neco. Rozhodne bych to nechtela.

• Citovat
  • Upravit
5527
21.9.10 13:40

Vidím, že Adámek má 3 a půl měsíce - to už bych se na to vykašlala - za pár dnů pjde do sporťáku a budeš mít po starostech. Teda pokud nechceš kočár schovávat pro další dítě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.9.10 14:10
lulje píše:
Vidím, že Adámek má 3 a půl měsíce - to už bych se na to vykašlala - za pár dnů pjde do sporťáku a budeš mít po starostech. Teda pokud nechceš kočár schovávat pro další dítě. :think:

No to jsem chtěla… :think: :think:
A jde mi i o to, abych to mohla ještě prodat.

Příspěvek upraven 21.09.10 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.9.10 14:12
Anielkha píše:
Anielkha píše:
Ja teda taky jeste nejezdim, ale to prece neni mozny… ja to takhle nakloneny v zadnym pripade nemam…a to jsi mela pokazde stejny typ korbicky? Nebo ruzne? (Myslim barvu a cargo/active/team?)
Tim chci rict, ze je to strasne moc a chapu te, ze ti to vadi… taky jsem si zezacatku rikala, ze treba ten kocarek pretezujes nebo tak neco. Rozhodne bych to nechtela.

Takhle je tam jen 6ti kilový dítě a dvě deky, myslím,že se o přetěžování nedá vůbec mluvit. Vždyť se tam ani nic jinýho nevejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.9.10 14:15
Anielkha píše:

Tohle je Team, nějakej statší a ty dvě předešlý byly Active.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
21.9.10 14:19
Bébka píše:
lulje píše:
Vidím, že Adámek má 3 a půl měsíce - to už bych se na to vykašlala - za pár dnů pjde do sporťáku a budeš mít po starostech. Teda pokud nechceš kočár schovávat pro další dítě. :think:

To chápu. To je jasný. :think: No, tak nezbývá než vydržet reklamovat pořád dokola. Ale je to divný :nevim: Já ho mám taky mírně nakloněný, ale ne tak moc jako ty. Mně se to teda zdálo být hodně praktické u mimina, že neleží úplně rovně, ale mírně nakloněné. Znov jsem se dneska dívala jak moc ho máme nakloněný my. Tolik, jako ty, teda rozhodně ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
21.9.10 14:19
Bébka píše:
lulje píše:

To chápu. To je jasný. :think: No, tak nezbývá než vydržet reklamovat pořád dokola. Ale je to divný :nevim: Já ho mám taky mírně nakloněný, ale ne tak moc jako ty. Mně se to teda zdálo být hodně praktické u mimina, že neleží úplně rovně, ale mírně nakloněné. Znov jsem se dneska dívala jak moc ho máme nakloněný my. Tolik, jako ty, teda rozhodně ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.9.10 14:20
Bébka píše:
Anielkha píše:
Anielkha píše:
Takhle je tam jen 6ti kilový dítě a dvě deky, myslím,že se o přetěžování nedá vůbec mluvit. Vždyť se tam ani nic jinýho nevejde :nevim:

Na ty jedny fotce jsi tam mela narvany kos a tasku… tak jsem trochu pochybovala… ale ted vidim, ze nepravem… ufff, tohle ti musi uznat.

• Citovat
  • Upravit
5352
21.9.10 14:22

Tak tak, taky se mi zdá ten přirozený náklon, co máme my všichni ostatní, pro dítě praktický. A asi to byl také záměr výrobce. Ale to co má Bébka je evidentně něco jiného. Jen je divné, že narazila na dva nebo dokonce tři stejné problémy po sobě, když je zde nikdo jiný neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.9.10 15:48
Anielkha píše:
Bébka píše:
Anielkha píše:
Anielkha píše:
Takhle je tam jen 6ti kilový dítě a dvě deky, myslím,že se o přetěžování nedá vůbec mluvit. Vždyť se tam ani nic jinýho nevejde :nevim:
Na ty jedny fotce jsi tam mela narvany kos a tasku… tak jsem trochu pochybovala… ale ted vidim, ze nepravem… ufff, tohle ti musi uznat.

Tašku taky vozíme všechny, já tam mám jen věci na mimino a peněženku, není nijak těžká a koš mám občas na nákup, ale jen malý, nic těžkého tam netahám, takže i když je tam koš a taška, tak by to dělat nemělo. No a když se to kloní takhle jen s miminem, tak teda fakt šmejd šmejdskej :cert:

Ale u tohohle podvozku bych řekla, že je to tím, že je hodně používanej. Ale u těch nových, co jsem měla, teda netuším, čím to může bejt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.9.10 16:33

Bébka
mě z tý fotky teda jasně vychází že je to těma úchytama na podvozku. Bych vzala do krámu chlapa a prdla na to vodováhu, to musí být alespoň malinko rovný, tohle je tedy náklon naprosto šílenej :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.9.10 16:35

a ještě si teda neodpustím, že snad kolekce 08 byla nejlepší, i to sklápění tý korby,
evidentně soudruzi v Holandsku vychytali co nebylo potřeba a zaměřili se evidentně špatným směrem. že já si ten kočár nenechala, co vymyslí za pár let :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
21.9.10 17:19

Bébko, vůbec se ti nedivím, že už začínáš mít odpor ke kočáru. Jak jsem koukla teď na tu fotku, tak je to fakt síla a určitě to není ani zdravé pro mimčo. Jen ti napíšu, že podle zákona, pokud se vada projeví ve lhůtě do 6 měsíců od zakoupení výrobku, považuje se za vadu výrobní a máš právo na výměnu výrobku, nebo na vrácení peněz a to si můžeš vybrat sama, co z toho chceš, takže já být tebou, tak chci prachy, protože tohle je fakt opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
22.9.10 18:16

Bébko…do toho bych dítě nedala! to je o hubu! a musím říct, že já bych si vzala spacák pod paži, šla do toho krámu a byla tam tak dlouho, dokud by mi nedali jiný nový kočár nebo prachy na ruku.Takhle jsme reklamovali postel u Jelínka, furt se mrcasily, tak ´jsme vzala spacák, ustala si u nich, protože na té jejich posteli u nás doma se spát nedalo díky vrzání a ke konci pracovní doby jsem dostala 13000,– na ruku a druhý den si pro postel dojeli.Jestli chceš, sednu do auta a přijedu ti asistovat, ale udělám tam takové haló, že už tě tam víckrát nepustí..neva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí