Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
15.9.10 21:24
enny3 píše:
To je taky fakt
Já reklamuju úplně všechno taky- my jsme se asi hledaly až se našly :hug:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.9.10 21:25

Koukám - Benešov - my jsme chtěli kupovat pozemek v Poříčí, to bysme byly sousedky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.9.10 21:53

To jo holka- kupte pozemek a budem kočárkovat,ne? :palec: :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.9.10 18:46

Bébko :) Mimino nereklamuj, co sis udělala, to máš :D Jinak tedy smůla smůlovatá…

Holky, takže Mutsy sporťák ok? Někde jsem četla, že bývá malý pro vysoké děti.

Malá měla teď ve 3m 67cm… Kila snad raději ani nepíšu… Korbička je nám už natěstno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
16.9.10 20:08
MirkaV píše:
Bébko :) Mimino nereklamuj, co sis udělala, to máš :D Jinak tedy smůla smůlovatá…

Holky, takže Mutsy sporťák ok? Někde jsem četla, že bývá malý pro vysoké děti.

Malá měla teď ve 3m 67cm… Kila snad raději ani nepíšu… Korbička je nám už natěstno. :think:

Ty máš taky letošní červňátko??? :srdce:
Ale já zvládla porodit jen necelý 2,5kg, tys měla cvalíka,co?? :palec: Kdy, myslíš, že půjde do sporťáku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.9.10 21:04

Bébko, jj, bavily jsme se už o tom :D Majulka je 9.6. :wink: a cvalda byla (4320g, nyní 7800g)
Do sporťáku půjde brzy :D Jen jak doukoupím nánožník a fusak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.9.10 21:12

Myslím, že na délku sporťáku nikdy žádné stížnosti narozdíl od jiných kočárků nebyly. Podle délky ložné plochy jsem taky Mutsy vybírala jako jeden z největších. Pokud vím, obávaly se některé holky spíš, jestli není úzký, ale ani to se mi nezdá a myslím, že nikdo problémy neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
16.9.10 21:19
MirkaV píše:
Bébko, jj, bavily jsme se už o tom :D Majulka je 9.6. :wink: a cvalda byla (4320g, nyní 7800g)
Do sporťáku půjde brzy :D Jen jak doukoupím nánožník a fusak…

Aha, já hlava děravá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aska
17.9.10 09:55

Kolekce Musty 2004

Ahoj,potřebuji poradit dostala jsem od kamárádky Mutsíka starší kolekci,hluboká korba je na rámu a sportovní sedačka jen po směru jízdy,podvotek je free rider,nenátačecí,chtěla jsem se zeptat zda nevíte zda by šli i na tento podvozek nacvaklnout přídavná otáčecí kola mutsy a jak čistíte hlubokou korbu-boudu a korbu,mám strach aby tam nezůstali fleky,díky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
aska
17.9.10 09:58

a ještě je k tomu i pytel mutsy,je možno ho používat v zimě

• Citovat
  • Upravit
5352
17.9.10 10:09

Na ten vnitřek tu holky doporučovaly nějaký sajrajt s divným názvem oxi…něco v tom bylo. Nějaký čisti¨č na jemné tkaniny ve spreji. Nebylo to nic známéno z reklamy. Pokud jde o Vanish, tak po něm tu někomu zůstaly mapy. Možná, že bys to zpětně našla v diskusi, když si zadáš právě ten Vanish.
Jinak z venku stačí setřít hadříkem. Látka z venku by se neměla zcela promočit, aby případné různé barvy nezatekly do sebe.
Origoš fusak určitě lze používat v zimě, i když některým maminkám se zdá tenký. To asi záleží na tom, jak se to bude tobě zdát. A taky těžko říct, jak ten z roku 2004 vypadá, z jakého je materiálu. Ten kočárek se samozřejmě měnil i materiály…
Pokud jde o přídavná kolečka - na tvém místě bych zkusila s kočárkem (nebo aspoň podvozkem) zajet někam, kde je mají a zkusit to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.9.10 11:15

maf, koukám, ty už to máš za pár!! :-D Těšíš se??? Kam jdeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.9.10 12:16

Maf - díky :srdce: Ty máš tedy nastudováno :D
Se šířkou nečekám problémy… Děti jsou pak vyžlata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.9.10 19:00

Bébko, tak za pár už to je a trochu mě to děsí. Pořád ještě nemám uklizeno a teprve zítra přivezu postýlku. A taky tašku do porodnice jsem se snažila nabalit co nejmenší a nakonec se mi tam ani všechno nevejde, tak to ještě předělám :-)
Ale snad všechno to do pondělka stihnu, to mám první termín podle menstruace. A od té doby chci jen ležet, odpočívat, naspávat dopředu a čekat :-) Zatím furt šůruju, protože jsme malovali předsíň, což je docela velká místnost, montovali novej nábytek. Dnes jsme třeba skoro celý odpoledne strávili reklamací části botníku v Ikea, protože po rozbalení doma měl rozbitý zrdcadlo. Takže jsem si taky užila reklamaci.Jinak já narozdíl od tebe toho moc nereklamuju :-))) Ale musím ocenit Ikeu za úžasný přístup při reklamaci, vše běželo jak na drátkách, žádný problémy, žádný přístup jako že, co chceme a tak, ještě se omlouvali, že pro ten díl budeme muset do skladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
17.9.10 21:22

Holky vkládám odkaz,chci vědět co na to říkáte :wink:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...