Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky,
Jak perete boudu u sportáku?
Mám vnitřek bílej a malá je fakt čuně
.
Bojim se,že když to namočim ,rozpadne se mi ten papundekl,nebo co to tam vevnitř je ![]()
Já jsem si napustila plnou vanu vody, dala tam tekutý prášek, a boudu jsem „vydrhla“ jemným kartáčem, pak jsem ji dala usušit na plot, dala jsem pod ni deku a boudu jsem dala jakoby na půl, deskou dolů, ale mi přišlo že to ta deska je plastu.
Fakt?tak to to taky zkusím.
Leníku dík,sem se bála,aby se to nerozpadlo ![]()
Bébka píše:Gabrle píše:Slušná kopie
Holky vkládám odkaz,chci vědět co na to říkátehttp://www.mimibazar.cz/foto.php?…
![]()
![]()
![]()
No, a bohužel ne první a jediná
Ta autosedačka bude jistě hooodně bezpečná
. Jsem zvědavá, kdy ji zase stáhnou z prodeje
jako již několik polských šmejdů.
Jo, přesně jak tady někdo psal - je to jak adidasky od Vietnamce
No, jsem zědavá na ohlasy. ![]()
mikitaa píše:
a ten depemo sem nasla za 6500 tisice s obojim http://detskezbozi.com/…fx-akce.htmlto kdybych kdysi vedela tak bych do toho mozna aji sla![]()
A nevíte někdo, jestli je to s Mutsy kompatibilní? Máme sporťák, na druhé budeme určitě kupovat kvalitní autosedačku, ale kdyby na to šla nacvaknout „neorigoš“ hluboká korba, možná bych o tom uvažovala… Jestli se tedy vůbec dá koupit samostatně ![]()
Slyšela jsem, že s Babysmile to je kompatibilní, ale ti mají ty trubky strašně tenké, takže se to láme.
Ahoj, tak přikládám fotku „SuperMUTSY“, když je v korbičce dítě
Za chvíli ho budu vozit na stojáka
![]()
A ty malý kolečka jsou taky na h…, při couvání dobrý, to se otočej v pohodě, ale jak to chci rozjet dopředu, tak se občas kousnou a nechtěj se otočit. Přijde mi, že má to těžiště opravdu hodně u tý rukojeti, proto tak nahnutá korbička a možná proto se ty malý kolečka tak blbě točej
![]()
Nedej bóže, abych se trochu víc opřela do rukojeti, hned přední kolečka vyletěj do vzduchu.
Asi by to spravilo lepší vyvážení kočárku ![]()
Pomalu ale jistě mám k tomu drahýmu špásu odpor ![]()
Tak to je mazec!!!Pošli to do Libfinu. To není možné, vypadá to že to dělá podvozek.
Ty čudlíky se zacvaknou v pohodě.
Tohle je půjčenej podvozek z Babyparku, ten můj originál i s korbičkou (už druhá sada) mají ještě v reklamaci. Tu první sadu mi vyměnili hned v Babyparku. Takže to asi teď u tohohle podvozku bude tím, že je hodně ojetej. Ale já kvůli tomu reklamovala i ten můj novej podvozek, tak nevím, nevím, aby, jestli mi to vrátěj, se to taky takhle nevykloktalo ![]()
Když s tou korbičkou zatřesu, tak se strašně viklá nahoru a dolu, to mi přijde mnohem víc, než u toho novýho podvozku.
Už jim to trvá asi tři tejdny, tak jsem zvědavá, jak se to vyřeší. Pomalu začínám přemejšlet, jakej jinej kočárek koupím ![]()
Ty jo Bébko, já tě furt podezírala, že jen tak prudíš jako zkušená „reklamistka“, která reklamuje kde co, ale tohle je fakt mazec! Takže se uklidni, protože tohle je evidentně vada toho kusu, to prostě není normální!!! Musej ti to vyměnit a už by si sakra měli dát bacha, aby ti náhodou nědali další kus, který udělá totéž. Kdo ví, jestli ti to nevyměnili jen na oko a nedali ti ten samý kus v domění, že jen prudíš a jim se to zdá OK. Jsi si jistá, že ti to vyměnili?
Jinak fakt nechápu, já mám kočárek normálně rovnej! Zaplať PánBůh!
A jakou maj lhůtu na tu reklamaci? už by ti to měli vrátit, ne? Stát se to mě, tak už dávno vyhrožuju černejma ovcema. Na to oni slyšej, protože ta ostuda jim za to nestojí!
Mafina5 píše:
Ty jo Bébko, já tě furt podezírala, že jen tak prudíš jako zkušená „reklamistka“, která reklamuje kde co, ale tohle je fakt mazec! Takže se uklidni, protože tohle je evidentně vada toho kusu, to prostě není normální!!! Musej ti to vyměnit a už by si sakra měli dát bacha, aby ti náhodou nědali další kus, který udělá totéž. Kdo ví, jestli ti to nevyměnili jen na oko a nedali ti ten samý kus v domění, že jen prudíš a jim se to zdá OK. Jsi si jistá, že ti to vyměnili?
Jinak fakt nechápu, já mám kočárek normálně rovnej! Zaplať PánBůh!
A jakou maj lhůtu na tu reklamaci? už by ti to měli vrátit, ne? Stát se to mě, tak už dávno vyhrožuju černejma ovcema. Na to oni slyšej, protože ta ostuda jim za to nestojí!
Maj 30 dní, to je ze zákona, tuším… ![]()
První kočárek mi fakt vyměnili kus za kus přímo na prodejně, byla jsem u toho. Tam to vypadalo docela rovně, ale asi za 14 dní to zase „spadlo“ do šílenýho náklonu, tak jsem tam jela a nechala tam celej kočár, že to pošlou na reklamaci. Půjčili mi tenhle podvozek (ten půjčují, když tam svůj necháš na reklamaci) a já si z Mimibazaru koupila tuhle modrou korbu, abysme měli v čem jezdit.
Nevím, ale přijde mi to fakt trapný, aby takhle drahej kočár vypadal
![]()
Jen nechápu, že jsem teda zrovna já měla dva vadný kusy plus ještě tenhle půjčenej
To mi hlava nebere, že ostatní s tím problém nemaj.
to je teda silene nahnuty…to snad neni ani mozny…bych mela strach ze mi to cely spadne
![]()
na reklamaci jsou ze zakona tri tydny mam ten pocit takze by meli maknout
Tak mě neděs, Bébko! Já začnu jezdit doufám tak do 14 dnů, tak snad ten můj modrej zázrak vydrží!
Jinak jak jsi psala, že stejně brzo jdete do sporťáku, tak toho bych se na tvém místě tak nebála. Myslím, že ten se ani nenaklánět nemůže - nejsou tam takové přesahy jako u té korbičky, takže ho nic nepřevažuje na jednu nebo na druhou stranu.
Já vím, ale jestli je to vada podvozku, tak takový vadný zboží teda nechci mít ani pod sporťákem ![]()
S… mě, že místo abych si ježdění venku užívala, tak ven ani s tímhle hnusem jet nechci a akorát mě to prudí, když se na to podívám někde ve výloze
![]()