Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
13.9.10 20:59

Po delší době pročítám a snad už raději přestanu :D

Mám už doma sporťák - team brown. Tak mi prosím napište, že to bude OK… :think: :-)

Korbu černou mám zatím doma, používáme. Pak ji zkusím skrz ty křivé pásky vyreklamovat. co mi na to řeknou… Prodejce chtěl vyměnit, ale neměl bezvadný kus a dodavatel prý ať reklamuji a oni posoudí :wink:

Bébko - tedy ty máš pech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.9.10 11:01

mam cargo champagne a nic se mi zatím neláme a s materiálem jsem moc spokojená…holky, pochopte, že mi tady strašíme schválně! nechceme, aby bylo mutsy na každým rohu jako casual a jiné hrůzy!!!chceme ho mít jen my!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.9.10 11:04
Denulenka píše:
mam cargo champagne a nic se mi zatím neláme a s materiálem jsem moc spokojená…holky, pochopte, že mi tady strašíme schválně! nechceme, aby bylo mutsy na každým rohu jako casual a jiné hrůzy!!!chceme ho mít jen my!!! :dance:
:potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.9.10 14:53

Danulenko a to máš letošní kolekci? Protože v letošní je activ champage.
http://mutsy.libfin.cz/urbanrider.php
Já měla antracit, vypadá úplně stejně jako grey akorát vnitřek byl sv. šedý a teď je modrý.
A teď se mi líbí team light grey.

Příspěvek upraven 14.09.10 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.9.10 15:19

Team light grey jsem viděla minulý týden v Babyparku na Zličíne. Moc pěkná barvička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.9.10 16:42

Holky, jsme byli na vítání občánků, krom tedy té nahnuté korby jsme tam měli zaručeně designově nejhezčí kočárek :pankac: Samý barevný Poláci 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.9.10 20:28
Bébka píše:
Holky, jsme byli na vítání občánků, krom tedy té nahnuté korby jsme tam měli zaručeně designově nejhezčí kočárek :pankac: Samý barevný Poláci 8-o
:pankac:
Yes,yes,yes,yes,yes :mrgreen: :pankac:
Nahnutá je teda děsně :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.9.10 21:08
enny3 píše:
Bébka píše:
Holky, jsme byli na vítání občánků, krom tedy té nahnuté korby jsme tam měli zaručeně designově nejhezčí kočárek :pankac: Samý barevný Poláci 8-o
:pankac:
Yes,yes,yes,yes,yes :mrgreen: :pankac:
Nahnutá je teda děsně :zed:

Čím myslíš, že to je??? Měla jsem 3 vadný kusy, je to náhoda??? :nevim: :nevim: :nevim:
Nevím, jak to bude s tou reklamací, nedokážu si představit, co mi na tohle můžou říct, jestli to uznaj, nebo řeknou, že to je normální :think: :think: :think:
Je mi trapný s těma nahnutejma korbama jezdit :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.9.10 23:16

Ahoj.
Tak se pridavam do vasich rad :-) nahodou jsem narazil na slevovy kupon marienne a uz mam ve spajzce urban rider next + hlubokou korbicku cargo grey celkem za 9600 kc.Jeste potrebuji plastenku a prebalovaci tasku cargo grey,nevite kde maji nejlepsi ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.9.10 08:50
soptikx píše:
Ahoj.
Tak se pridavam do vasich rad :-) nahodou jsem narazil na slevovy kupon marienne a uz mam ve spajzce urban rider next + hlubokou korbicku cargo grey celkem za 9600 kc.Jeste potrebuji plastenku a prebalovaci tasku cargo grey,nevite kde maji nejlepsi ceny?

Spis, kde tu tasku cargo grey sezenes, skoro nikde ji nemeli ;) Sehnala jsem ji v baby parku. :) na objednani… treba ted budes mit vetsi stesti na vic obchodu :)

Jinak mam uplne stejnou kombinaci. ;) Plastenku jsem na hlubokou korbu koupila univerzalni.

(Jinak ti tu cenu uplne zavidim, dali jsme o dost vic)

• Citovat
  • Upravit
17
15.9.10 10:00

ja to kupoval v babyparku ve Zlicine. Ten slevovy kupon jsem objevil ciste nahodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.9.10 10:02

tasku uz taky nemeli takze shanim dal :)
jeste se chci zeptat,ten velky nakupni kosik muzu pouzivat i u hluboke korby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.9.10 10:05
soptikx píše:
jeste se chci zeptat,ten velky nakupni kosik muzu pouzivat i u hluboke korby?

http://www.babypark.cz/…-taska-mutsy

Tady v nabidce je… ale objednavali mi ji, trvalo to asi tyden.

• Citovat
  • Upravit
17
15.9.10 10:27

tjn ja vim,ale na netu jsem ji nasel okolo 1200 a skladem tak objednam asi tam.Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
15.9.10 10:31
soptikx píše:
jeste se chci zeptat,ten velky nakupni kosik muzu pouzivat i u hluboke korby?

ta taška je úplně na prd. stráášlivě belká. já v ní stěhuju věci, když jedeme na víkend. ale do města ne kočár zbytečně obrovská. koupila jsem aesthetic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4