Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderPo delší době pročítám a snad už raději přestanu ![]()
Mám už doma sporťák - team brown. Tak mi prosím napište, že to bude OK…
![]()
Korbu černou mám zatím doma, používáme. Pak ji zkusím skrz ty křivé pásky vyreklamovat. co mi na to řeknou… Prodejce chtěl vyměnit, ale neměl bezvadný kus a dodavatel prý ať reklamuji a oni posoudí ![]()
Bébko - tedy ty máš pech ![]()
mam cargo champagne a nic se mi zatím neláme a s materiálem jsem moc spokojená…holky, pochopte, že mi tady strašíme schválně! nechceme, aby bylo mutsy na každým rohu jako casual a jiné hrůzy!!!chceme ho mít jen my!!! ![]()
Denulenka píše:
mam cargo champagne a nic se mi zatím neláme a s materiálem jsem moc spokojená…holky, pochopte, že mi tady strašíme schválně! nechceme, aby bylo mutsy na každým rohu jako casual a jiné hrůzy!!!chceme ho mít jen my!!!
Danulenko a to máš letošní kolekci? Protože v letošní je activ champage.
http://mutsy.libfin.cz/urbanrider.php
Já měla antracit, vypadá úplně stejně jako grey akorát vnitřek byl sv. šedý a teď je modrý.
A teď se mi líbí team light grey.
Příspěvek upraven 14.09.10 v 15:41
Team light grey jsem viděla minulý týden v Babyparku na Zličíne. Moc pěkná barvička.
Holky, jsme byli na vítání občánků, krom tedy té nahnuté korby jsme tam měli zaručeně designově nejhezčí kočárek
Samý barevný Poláci ![]()
Bébka píše:
Holky, jsme byli na vítání občánků, krom tedy té nahnuté korby jsme tam měli zaručeně designově nejhezčí kočárekSamý barevný Poláci
enny3 píše:Bébka píše:
Holky, jsme byli na vítání občánků, krom tedy té nahnuté korby jsme tam měli zaručeně designově nejhezčí kočárekSamý barevný Poláci
Yes,yes,yes,yes,yes![]()
Nahnutá je teda děsně
Čím myslíš, že to je??? Měla jsem 3 vadný kusy, je to náhoda???
![]()
Nevím, jak to bude s tou reklamací, nedokážu si představit, co mi na tohle můžou říct, jestli to uznaj, nebo řeknou, že to je normální
![]()
Je mi trapný s těma nahnutejma korbama jezdit
![]()
Ahoj.
Tak se pridavam do vasich rad
nahodou jsem narazil na slevovy kupon marienne a uz mam ve spajzce urban rider next + hlubokou korbicku cargo grey celkem za 9600 kc.Jeste potrebuji plastenku a prebalovaci tasku cargo grey,nevite kde maji nejlepsi ceny?
soptikx píše:
Ahoj.
Tak se pridavam do vasich radnahodou jsem narazil na slevovy kupon marienne a uz mam ve spajzce urban rider next + hlubokou korbicku cargo grey celkem za 9600 kc.Jeste potrebuji plastenku a prebalovaci tasku cargo grey,nevite kde maji nejlepsi ceny?
Spis, kde tu tasku cargo grey sezenes, skoro nikde ji nemeli
Sehnala jsem ji v baby parku.
na objednani… treba ted budes mit vetsi stesti na vic obchodu ![]()
Jinak mam uplne stejnou kombinaci.
Plastenku jsem na hlubokou korbu koupila univerzalni.
(Jinak ti tu cenu uplne zavidim, dali jsme o dost vic)
ja to kupoval v babyparku ve Zlicine. Ten slevovy kupon jsem objevil ciste nahodou ![]()
tasku uz taky nemeli takze shanim dal ![]()
jeste se chci zeptat,ten velky nakupni kosik muzu pouzivat i u hluboke korby?
soptikx píše:
tasku uz taky nemeli takze shanim dal
http://www.babypark.cz/…-taska-mutsy
Tady v nabidce je… ale objednavali mi ji, trvalo to asi tyden.
tjn ja vim,ale na netu jsem ji nasel okolo 1200 a skladem tak objednam asi tam.Dekuju.
soptikx píše:
tasku uz taky nemeli takze shanim dal
ta taška je úplně na prd. stráášlivě belká. já v ní stěhuju věci, když jedeme na víkend. ale do města ne kočár zbytečně obrovská. koupila jsem aesthetic.