Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderbebko: ja uz sem to psala…hlubokej bych nechtela ani za nic od mutsy…ale sportak je milionovej ![]()
Maf,
poprvé mi vyměnili celej kočár (podvozek i korbu), přendavaly jsme to tam s tou prodavačkou a různě kombinovaly a vybraly jsme tu korbu s podvozkem, která byla nejmíň nakloněná. Postupem času , během cca 3 tejdnů, se to zase nějak víc naklonilo, tak jsem jim to tam odvezla znova,a to už poslali na reklamaci-to ještě není vyřešený. Půjčili mi podvozek a já si koupila korbičku jetou z MMB a je to to samý, jsou prostě všechny nakloněný a mně to vadí, nelíbí se mi to, nejradši bych to shodila ze skály!!! Moc se mi líbí, jak je to jen na tý jedný noze, ale ta korba vypadá nakloněná hrozně ![]()
Takže si myslím, že to je tak nějak standardní uchycení, ostatním to nevadí, ale mně se to teda pekelně nelíbí!!
No, a s tím UR podvozkem, špatně se mi s ním manipuluje v obchodech a neumím ho tahat pozpátku jako za sebou
V příštím životě asi vyberu jinak ![]()
PS: Dík za nabídku, já ale myslím, že by to stejně nepomohlo, korba by se nakláněla furt ![]()
mik, budu holt věřit, že ten sporťák užiju líp. Pak koupím nějaké skladné golfky a budu jezdit s autem s golfkama ![]()
jeste me napadlo bebko..jestli se ti s tim blbe jezdi..tak si dokup predni otocny kolecka…do obchodnaku a do mesta jsou super
ve snehu pak ocenis jak to funguje ted.
…tady je půjčenej podvozek s úplně jinou korbou…a nakloněný to je furt
![]()
mikitaa píše:
jeste me napadlo bebko..jestli se ti s tim blbe jezdi..tak si dokup predni otocny kolecka…do obchodnaku a do mesta jsou superve snehu pak ocenis jak to funguje ted.
Kolečka mám, už jsem s nima byla i venku v obchoďáku, ale jak má ten kočár těžiště dost vzadu, tak ty kolečka se špatně točí, nejsou dost zatížený. Nevím, jestli je to tím, že jsou ještě málo „vojetý“
Prostě se zaseknou a jakoby se kloužou naštorc, netočej se a hrnu je v podstatě silou, a musím vždy couvnout, aby se srovnaly. Nejezdilo se mi s nima dobře. Já už fakt nevím, na co sáhnu u tohohle kočáru, tak to je špatně a nefunkční ![]()
…asi mi není přán… ![]()
Bébka píše: …tady je půjčenej podvozek s úplně jinou korbou…a nakloněný to je furt![]()
![]()
je to nakloneny jak svina…ale to sou fakt vsechny kocary co maji tohle blby uchyceni a ze jich je…hnus velebnosti
urcite se aji kyva ne…to mi vadilo nejvic…jinak me kolecka jely dobre..mela jsem je jednou pujceny..ale uz byly dost jezdeny..tak ti nevim.
mikitaa píše:Bébka píše: …tady je půjčenej podvozek s úplně jinou korbou…a nakloněný to je furtje to nakloneny jak svina…ale to sou fakt vsechny kocary co maji tohle blby uchyceni a ze jich je…hnus velebnosti![]()
![]()
urcite se aji kyva ne…to mi vadilo nejvic…jinak me kolecka jely dobre..mela jsem je jednou pujceny..ale uz byly dost jezdeny..tak ti nevim.
No, na všech manuálech a letákách jsou ty korby pěkně rovně, ale v reálu jsem rovnou snad neviděla, nebo aspoň ty moje tři korby a tři podvozky tohle dělaj
Kinklá se taky dost, to mě ani tolik nevadí, ten náklon ale jo, nevypadá to hezky a malej mi sjíždí dolu ![]()
Jsem z toho kočáru nešťastná
Za ty hříšný prachy jsem si to fakt představovala úplně jinak!! Snad půjdu do X-landera nebo Maxi Cosi ![]()
bebko, tak zkus s někým vyměnit UR za 4R - spousta lidí totiž koupí 4R a pak chtěj UR a podvozek od 4R prodávaj.
Bébka píše:
Jsem z toho kočáru nešťastnáZa ty hříšný prachy jsem si to fakt představovala úplně jinak!! Snad půjdu do X-landera nebo Maxi Cosi
A nebo zkus icoo peak 4 air - je dost podobnej Mutsíkům, ale má otáčecí přední nápravu.
mooch píše:Bébka píše:A nebo zkus icoo peak 4 air - je dost podobnej Mutsíkům, ale má otáčecí přední nápravu.
Jsem z toho kočáru nešťastnáZa ty hříšný prachy jsem si to fakt představovala úplně jinak!! Snad půjdu do X-landera nebo Maxi Cosi
Ten je hezkej, levnej, podívám se ![]()
Ale pán by mě asi zabil, kdybych zase řešila kočár
Já jen doufám, že se reklamace nějak vyřeší , bude to fungovat a spoléhám na ten sporťák!!! Už si řikám, že to ani není možný, abych měla takovou smůlu!!! ![]()
Já měla hluboký 4rider a korbička nakloněná nebyla. Ještě jsem se teď dívala na fotky, a fakt ne. Ale zase mi vadilo přenášení korby za ty popruhy. To fakt vymyslel nějaký blb. Když se to nechytilo správně, tak se mimčo neslo hlavou dolů.
No holky,měla jsem v plánu si taky na třetí dítko pořídit Mutsy,ale po přečtení téhle CELÉ diskuze,od toho ustupuji.Měla jsem kdysi Inglesinu a Hoco a za 3 roky ani s jedním žádný problém,nedejbože reklamace…Takže to od kočárku očekávám i teď.i vzhledem k tomu,kolik Mutsy stojí…Dnes jsem se u UR bavila s jednou mamčou v Tescu a říkala,že je to tím,že už se taky dělá v Číně,takže kvalita prý šla hodně dolů…Taky už reklamovala a má viklavou korbu.Ach jo,tak co teď,co vybrat…Asi něco německého ![]()