Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo vidíš, když kšíry máš, tak máš vystaráno.
Hele a teď mě napadlo - co koupit malou helmičku, jakože malej motorkář ![]()
mooch píše:
No vidíš, když kšíry máš, tak máš vystaráno.
Hele a teď mě napadlo - co koupit malou helmičku, jakože malej motorkář
Ale jak je tam mam pridelat?
nemam k cemu, proto jsem se sla zeptat sem… ![]()
Já mám kočár u našich a naposledy jsem ho viděla v červnu, tak neporadim ![]()
Zdravím ![]()
potřebovala bych radu - Jak složit podvozek u Mutsy urban rider??? - nějak nám to nejde. Prý se to skládá že se rukojet dá uplně dolů a po levé straně se vysune ten černý plast nahoru? -když to tak udělám tak to pořád složit nejde
díky za radu ![]()
Ahoj Markéto.
Kočá složíš tak ,že zasuneš rukojeť,Váleček po straně vysuneš k sobě,zmáčkneš prostředek u rukojrti a silou přirazíš ke kočárku.Pak už to jde samo.
U nových podvozků to jde trochu ztuha,ale to se ochodí.
a to bude ono - takže ten prostředek u rukojeti musí být zmáčkunutý -
tak to jo
díky moc ![]()
A ještě,prostředek zmáčknout,až budeš mít vytažený váleček,opačně ti to nepůjde ![]()
Já si taky nastudovala tisícikrát opakované rady zde na fóru a těšila se, jak bude skládání s takovou znalostní výbavou jednoduché a napoprvé to moc nešlo. Ale grif je v tom, že dokud necvakne pojistka a kočár se nezačne skládat musíš tlačit na rukojeť ve směru tyčí (tedy ne dolů, ale dopředu). Nevím jestli je to srozumitelně napsané - dokud ti necvakne pojistka tlačíš pravou rukou na rukojeť se zmáčknutým středovým čudlem a levou proti tomu vytahuješ tu černou objímku na levé straně podvozku, ale nesnažíš se přitom kočár již skládat, jen to tlačíš proti sobě a čekáš, než cvakne pojistka, pak se to vlastní vahou začne skládat samo.
Anielkha píše: …
Ze se delaji bezpecnostni kocarky, vite?Tak az si poridim ten, asi na mne budete koukat jak na blazna. (Ne, neplanuju to
) Jenze ja hodne ridim, tak asi myslim jinak.
Ale nejsem nejak uzkostliva cekajici matka, proste resim moznosti a kdyby dite v korbicce slo nejak normalne kurtovat, tak to delat budu… protoze to tak na mne pusobi… ze mimi vypadlo z korbicky (po te co se prevhrl kocar) jsem slysela, tak jsem zacala tuhle moznost resit.
Uvidim, co najdu a co ne…
Kdyz to nepujde, delat to nebudu.
(A neurazim se, i ja se vecne divim, co si kdo vymysli za blbost)
o bezpečnostních kočárcích teda slyším poprvé
můžeš hodit odkaz nějakej ![]()
mmch myslím, že jsi nevybrala kočár dobře resp. korbičku, tvůj problém by totiž jednoduše vyřešila korbička, která umožňuje přepravu dítěte v autě
např. Jané nebo lepší asi Römer
http://www.britax-roemer.cz/…safe-sleeper
kde už jsou ty pásy součástí ![]()
Taky mě to napadlo, nebo třeba Casualplay má v korbičce středový pás na sucháč a kolem hlavičky se do auta dává límec na suchý zip. Ale pozor u nás není povolené v autě vozit dítě v korbičce, byť by splňovala euro normu jako autosedačka. Takže i k takové korbičce je třeba mít autosedačku.
lulje píše:Anielkha píše:To by do tebe musel nacouvat tank, aby se MUTSY převrátil. Náš kočár nepřevrátí ani naše malé dvouleté torpédo, které se na něj pořád věší.
Mne nejde o to, ze dite vyleze, ja mam strach, kdyby se neco stalo a kocar se prevratil, tak mi mala vypadne… Jde mi o bezpecnost.
staci brusle…zas tak tezky ho prevratit neni..bohuzel s tim mam zkusenost ![]()
quinny píše:
mmch myslím, že jsi nevybrala kočár dobře resp. korbičku, tvůj problém by totiž jednoduše vyřešila korbička, která umožňuje přepravu dítěte v autě
např. Jané nebo lepší asi Römer
http://www.britax-roemer.cz/…safe-sleeper
kde už jsou ty pásy součástí
Jen poznámka k týhle auto-korbičce: kromě toho, že u nás jí do auta použít nesmíte, tak si všimněte váhy - 12 kg. Proti tomu je 3-4 kilová autosedačka jako nic. A teď si představte, že jste po císaři, kdy smíte zvednout maximálně dítě v autosedačce, což je cca 7 kilo - oproti 15kg v tomhle
![]()
mooch píše:
A proto se na brusle doporučujou radši 4kolky.
mam UR..takze ctyrkolku..a i tak…on ma mutsy teziste hodne vzadu…takze staci zakopnout..vic se oprit do rukojeti a je to…
Tak ja tady i jedny ksiry mam.. od svagrove, tak si nejak divna nepripadam…
(ma deti 4 a 1 rok)
A jak jsem rikala, sla jsem do sportaku hned po zime, tzn. nejak v sesti mesicich.
Asi jsme jak rikate strelena rodina.
Ze se delaji bezpecnostni kocarky, vite?
Tak az si poridim ten, asi na mne budete koukat jak na blazna. (Ne, neplanuju to
) Jenze ja hodne ridim, tak asi myslim jinak.
Ale nejsem nejak uzkostliva cekajici matka, proste resim moznosti a kdyby dite v korbicce slo nejak normalne kurtovat, tak to delat budu… protoze to tak na mne pusobi… ze mimi vypadlo z korbicky (po te co se prevhrl kocar) jsem slysela, tak jsem zacala tuhle moznost resit.
Uvidim, co najdu a co ne… 
Kdyz to nepujde, delat to nebudu.
(A neurazim se, i ja se vecne divim, co si kdo vymysli za blbost
)