Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak mi to nedalo a projela jsem naše fotky, taky to máme krapet nakloněné, ale nezaznamenala jsem, že by se mi malý posouval. Ta obluda jsem já, mne si nevšímejte.........
Jů, Leníku, máš barvičku, jako jsem měla na tom prvním kočárku, co jsem koupila ojetý přes polské aukro. Je moc hezká, jak se mění, když na ni zasvítí sluníčko, nebo umělé světlo…
Nakonec jsem ji dala pryč a koupila nový kočárek s korbičkou v barvě Ocean. Oba (jak původní tak ten nový), jsou nakloněný jen trošku, že bych si toho nebýt Bébky ani nevšimla. Ale ani s jedním, jsem nejezdila se zatíženým. Tak snad to vydrží a snad má Bébka fakt jen smůlu na nějaký vadný kusy, či co.
mooch píše:
bebko, tak zkus s někým vyměnit UR za 4R - spousta lidí totiž koupí 4R a pak chtěj UR a podvozek od 4R prodávaj.
Třeba jááááá!!!!! ![]()
Denulenka píše:
Co je Phil a Teds sakra???
Moje druhá láska přece
![]()
To je kočár pro dvě děti (novorozeného ležícího a pro sedící batole zároveň). Bez něj si život nedokážu představit. Pro maminky mající děi 1-2 roky od sebe je to skvělý vynález!!! ![]()
kolozubka píše:
Naše malá byla v hlubokém 8 měsíců a mohla by tam být déle, protože v zimě stejně v kočárku vždy hned usnula a klidně by se mi tam do desíti měsíců vešla i s fusakem z berana.
Tak to teda kulím oči
Ono fakt nezáleží na věku, ale na velikosti dítěte. Naše malá šla do sporťáku koncem 4. měsíce, protože se prostě nevešla. Naštěstí to bylo na přelomu října a listopadu, takže šla rovnou do fusaku a do sporťáku. A naše druhé mimi ještě nemá 3 měsíce a vejde se tak tak. Sice je to hubeňour hubený (necelých 5.5kg), ale je strašně dlouhý (velikost oblečení 74
), takže má nad hlavičkou asi 3 cm místa. Nožičky má skrčené dole
Takže předpokládám, že vydržíme do konce září a pak jdeme taky do sporťáku (tedy ani ne v celých 4 měsících
) S fusakem ho tam narvat by bylo nemožné. Takže závidím maminkám, které mají maličké děti, že si můžou korbu užívat co nejdýl. já jsem teda s korbou maximálně spokojená a nebude se mi chtít do sporťáku, který je teda taky super, ale jezdila jsem s ním do letošního června, tak jsem si chtěla užít hlubokáč, a zatím zase už půjdem do sporťáku ![]()
Náš šel v šesti měsících, v korbě řval, protože nic neviděl, babička ho vozila opřeného o polštář aby ji neřval, ale mamince řvát mohl, takže fičel do sporťáku a max. spokojenost.
Lulje, díky za odpověd, už jsme ale pátrala na netu, nevědomost mi nedala spát:-)…Leníku..přesně jako u nás! akorát ted jak přišla na to, že nohy jsou na chození se mi v tom kočáre mrcasí a vypadá to, že mi tam brzy ude řvát taky…
Sice se tu v poslední době sešlo na Mutsy dost vadných názorů (slovo vada se vztahuje ke kočáru ne k majitelkám!!!!),ale já at přemýšlím, jak chci, stejně nevímco bych koupila,kdyby mutsy neexistoval.CO vy? možná Mamas&papas MILO se mi líbí,ale to bych asi nezaplatila…třeba mně se líbí i MC Mura
Já vybírala mezi Mutsykem a ICOO peak 4, ale nikde jsem ho neviděla na živo, a asi po půl roce od narození prcka jsem byla na cvičáku se psem, tak ho tam jedna holka vytáhla z kufru, fakt nádhera, ale vadila by mi tam ta přední natáčecí náprava, když se mi o něco sekne u Mutsyka, tak nadzvednu kočár a vyrovnám si kola nohou, ale u té přední musí obejít celý kočár. Zkoušela jsem ńatáčecí přední na BEBECARu a fakt nic moc, je mi jasné že je to síla zvyku, ale než přední natáčecí tak to raději celootáčecí o 360.........
Nejvíce se mi líbí na Mutsy že mají spoustu doplňků ke kočíku, když ruší porodné na druhé dítě tak si ho nechávám, koupím akorát novou sportovní sedačku (už nikdy více CARGO) a uvažuju že zkusím hodit inzerát jestli nebude chtít nějaká mamka vyměnit si na druhé dítě korbičku ať máme jinou barvu.
Adaptéry jsem prodala jedné naši kolegyni, mám možnost si nacvaknout vajíčko Maxi Cosi na golfky, čímž se mi ušetří 3/4kufru a ke golfkám jsme dostali korbičku zdarma, takže na cesty budou Cybex golfáče a po naši vsi a delší výlety Mutsyk.
To jsem se rozepsala, to je shrnutí za ročním ježděním… ![]()
Leníku, ty Cybex golfky jsou dobrý??? A dají se tam nacvaknout MC autosedačky??? Bez adaptérů?? Už monitoruju, jaký koupím golfky, když si teda nechám ten sporťák Mutsy.
A k tomu sporťáku:
Jsou rozdíly mezi Cargo, Team a Active??? ![]()
bebko: jsou to ruzny materialy…ja mam active a spokojenost…chce to omrknout v obchode.
Já v obchodě koukala, že i v těch jednotlivých materiálech jsou dost značné rozdíly. Třeba Active coffe nebo champagne je stejný materiál jako Team jen je ze dvou vláken, což dělá tu barvu, ale Active Black je úplně jiný materiál - takový šusťák hladký. Moc se mi líbil na hluboké.
Leníku, proč jsi nadávala na sporťáku na Cargo? Já slyšela, že se to láme na boudičce u hlubokáče (takže asi i u sporťáku) a že se toho hladkého materiálu holky bály na sporťák, aby dítě nesedělo přímo na tom hladkém povrchu…
Jo,jasně, já myslela, že jsou tam rozdíly i v provedení
Půjdu zase do Active Coffee, aby to bylo takový neutrální
…kdybych náhodou někdy chtěla ještě třeba jedno dítko a povedla se holčička… ![]()
To jsem zvedava, cim mne zase vydesite, protoze ja mam jak na korbicce tak na sportaku cargo, mne se prave libi ten hrubsi material a design cargo s kapsickama.. ufff, ja se bala zeptat… ![]()
Mi se Cargo zdál super, fajn se to čistilo dokud se mi nezačaly lámat vlákna ve skladu na boudičce, nejdřív to vypadalo jako pomačkané, pak se udělaly zádrhelky a šlo vidět že se to trhá. Ale možná že jsem měla třebas vadnou sérii.
Cybexové golfky jsou lehoučké, na krátké přesuny stačí, na nacvakntí MC se musí dokoupit adaptéry.