Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHoly, tak v pátek nás snad už konečně čeká první vyjížďka s Mutsýkem ven. Malej měl nějaký zvýšený zánětlivý hodnoty v krvi, tak nás nechali dýl v porodnici a nedoporučili se hnát hned ven. Tak čekáme a uvidíme taky ještě co nám dnes večer řekne paní doktorka. Pak poženu manžela namazat kolečka a proolejovat kloub a snad budem připravený ![]()
Abych řekla pravdu, jsem dost zvědavá, jak se urban bude venku ovládat. Zatím jsem s ním jezdila jen po bytě nebo v obchodě
No a hlavně co na to malej bude říkat ![]()
Mafina5 píše:
Holy, tak v pátek nás snad už konečně čeká první vyjížďka s Mutsýkem ven. Malej měl nějaký zvýšený zánětlivý hodnoty v krvi, tak nás nechali dýl v porodnici a nedoporučili se hnát hned ven. Tak čekáme a uvidíme taky ještě co nám dnes večer řekne paní doktorka. Pak poženu manžela namazat kolečka a proolejovat kloub a snad budem připravený
Abych řekla pravdu, jsem dost zvědavá, jak se urban bude venku ovládat. Zatím jsem s ním jezdila jen po bytě nebo v obchoděNo a hlavně co na to malej bude říkat
tak držíme pěsti ať se Vám první jízda vyvede, je krásné počasí, tak snad… ![]()
Tak jsme nakonec vyrazili již ve čtvrtek a dnes taky. Malému se v kočárku moc líbí. No a my ze začátku trochu zápasili s řízením, ale už jsme si snad zvykli ![]()
a perete se s manželem kdo bude „řídit“? U nás je to věčný boj
Jinak Mutsýk ![]()
U nás musí řídit táta. Má nemoc, která ovlivňuje rovnováhu a tak se o kočárek opírá, aby toho ušel víc. Já myslím, že si kočárku ještě užiju až budeme jezdit s malým sami.
A vůbec není nahnutej ![]()
A co ty a tvůj opravený kousek? Funguje už ke spokojenosti?
Musím říct, že se mi s Mutsýkem jezdí pěkně, jen mě trochu trápí, jak se malej klepe jak na tácku na kdejaký nerovnosti. To jsem myslela, že bude lepší. No co se dá dělat. Aspoň to z něho vytřese ty prdíky. A je moc spokojenej, nestěžuje si, když to s ním třese ![]()
Jestli se můžu zeptat,máte 4 rider nebo urbana?Teď není času na projíždění celé diskuze,děkuji ![]()
Ale jde to. Stejně ta korba prostě nahnutá je, já už fakt nevím, snad se to zas nevykloní víc. Když tam dám vodováhu, tak to pěkně ujíždí. VIděla jsem tady pár Mutsíků a taky to měly trochu nahnutý, asi je to normální, ale já jsem prostě detailista a tohle mi z estetickýho hlediska prostě vadí
Už aby byl ve sporťáku, s korbou jsem teda hluboce nespokojena ![]()
Malej se tam taky klepal a řval, tak jsem mu to vystlala peřinkou a on do toho jakoby zapadl a už tam tolik nelítal.
Ahoj holky, prosím o radu. Řeším fusak na zimu do hluboké korbičky. Máme originál Mutsy a Aesthetic, ale ty jsou dost objemné, takže se do hlubokého s dítětem asi nevejdou. Máme totiž téměř 5měsíční Adélu, která měří teď 63cm a váží 6300g. Moc bych chtěla, aby v zimě ještě v hlubokém vydržela, ale s tím fusakem by to bylo asi dost na těsno. Máte některá podobnou zkušenost a tip? Co třeba Lodger? Díky ![]()
Ady, teda, to je kus baby:-))) já Lodger mám a nevím, zda něco vyřeší, je fakt že ho kolem malé omotáš a nebude ti zbytečně vystýlat korbu, ale zase je docela dlouhý…
myslim ze je to prast jak uhod…proste vsechny zimni fusaky jsou poradny…proto sou zimni aby v nich bylo teplicko…asi ti holt nezbyde nez jit do sportaku…a myslim ze mutsyna je v pohode sportak pro pulrocaka…my ho mame od peti mesicu a pohodicka ![]()
AdélaF. píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Řeším fusak na zimu do hluboké korbičky. Máme originál Mutsy a Aesthetic, ale ty jsou dost objemné, takže se do hlubokého s dítětem asi nevejdou. Máme totiž téměř 5měsíční Adélu, která měří teď 63cm a váží 6300g. Moc bych chtěla, aby v zimě ještě v hlubokém vydržela, ale s tím fusakem by to bylo asi dost na těsno. Máte některá podobnou zkušenost a tip? Co třeba Lodger? Díky
tak to řeším to samé, rozdíl je ten, že my máme ještě nějaké to deko navíc a ještě půl cm ve třech měsících
Hold pomaže do sporťáku ve 4 m ![]()
JJ, my taky pomažeme do sporťku co nevidět a už se na to těším!!! ![]()