Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2845
23.10.10 21:08
kolozubka píše:
Ahoj, zajímalo by mě, zda vám jde taky tak „ztěžka“ mačkat ten knoflík, kterým se polohuje sedačka ve sporťáku. Mě to jde děsně ztuha od začátku. Říkala jsem si, že se to ochodí, ale opak je pravdou. Jde to snad ještě hůř. Máte to taky tak, nebo to je vada našeho kočáru? Musím mačkat prsty obou rukou a opakovaně, protože to neudržím.

Ahoj , mě to jde taky docela ztěžka, jsem zvědavá na ostatní .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
23.10.10 21:11

Tady ještě z profilu .........
Jinak na minulém sporťáku mi šel čudlík báječně na tomto těžko…

Příspěvek upraven 24.10.10 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.10.10 21:41

Ahoj, chci si kupovt kočárek Mutsy a rozhoduji se mezi hlubokou korbou Joey Silver a látkovým Cargo New Black. Připadá mi, že většina si kupuje látkové. Myslíte, že je to z důvodu ceny nebo o Joey Silver už není takový zájem z důvodu plastové korbičky? Děkuji za odpověď.

Příspěvek upraven 23.10.10 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
23.10.10 22:27
kolozubka píše:
Ahoj, zajímalo by mě, zda vám jde taky tak „ztěžka“ mačkat ten knoflík, kterým se polohuje sedačka ve sporťáku. Mě to jde děsně ztuha od začátku. Říkala jsem si, že se to ochodí, ale opak je pravdou. Jde to snad ještě hůř. Máte to taky tak, nebo to je vada našeho kočáru? Musím mačkat prsty obou rukou a opakovaně, protože to neudržím.

Mě to jde taky ztěžka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.10.10 23:45

korbička Joey

Ahojky, já mám hlubokou korbičku Joey a jsem spokojená. Přijde mi i výhoda, že často jezdíme autem a když se mi korba trošku umázne v kufru, tak se krásně umeje. Ale zase si nevybereš barvu a mám pocit, že látkové korbičky jsou tak o 2 cm širší. Říkali v obchodě, já jsem to neměřila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
24.10.10 07:09
nozbor123 píše:
Ahoj, chci si kupovt kočárek Mutsy a rozhoduji se mezi hlubokou korbou Joey Silver a látkovým Cargo New Black. Připadá mi, že většina si kupuje látkové. Myslíte, že je to z důvodu ceny nebo o Joey Silver už není takový zájem z důvodu plastové korbičky? Děkuji za odpověď.
Ahoj.
Korbička Joey je celkově menší,jak na délku tak šířku.
Takže záleží na tom kdy mimi čekáš,jestli v zimě,tak by ti mohla stačit,na jaře už tam nebude s fusakem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.10.10 07:46

Děkuji za odpověď. Čekám dítě v prosinci. Kočárek je, ael tak malý, že mám pocit, že se tam nevejde ani , když se narodí. Ještě to promyslím, jestli Joey SIlver nebo ten látkový černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.10.10 09:23

Ahojky ja mam taky Joey Silver a zatimky ok.Je pravda ze je menis jak ty ostatni tak jsme malinko nervozni jak tam mala dlouho vydrzi :-) narodila se pred mesicem

nozbor123 píše:
Děkuji za odpověď. Čekám dítě v prosinci. Kočárek je, ael tak malý, že mám pocit, že se tam nevejde ani , když se narodí. Ještě to promyslím, jestli Joey SIlver nebo ten látkový černý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.10.10 18:25

Co jsem tak zjistila, když jsem sama vybírala korbičku Mutsy:

Joey

• menší než ostatní (hlavně užší, což je dosti nevýhodné, když musíš v zimě použít fusak)
  • plast na jednu stranu výhoda (teplejší na zimu) ale nevýhody (poškrábe se a nevypadá po měsíci používání již jako nová, nelze složit na placku narozdíl od běžných korbiček)

Cargo

• materiál se láme (v místech, kde se boudička skládá vzniknou velmi rychle praskliny, které jsou dosti viditelné viz fota prodávaných kočárků na různých bazarech a aukru)

já si nakonec vybrala materiál Team a jsem s ním zatím moc spokojená. Miminko mám koncem září a zdá se mi, že bychom do jara v hluboké korbičce vydržet mohli, ale asmozřejmě bude záležet na tom, jak malý poroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.10.10 18:26

Jo Leníku, to máš barvu Active Champagne? Já ji na sporťák zvažuju koupit na jaře. Není moc světlá? Osvědčila se ti? Není třeba to madlo hned zapatlané a není na tom každý flíček vidět? A to ta tmavá podšívka? Nešisuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.10.10 19:22

tak já mám joey a nemyslím si, že by po měsíci korbička byla poškrábaná a nevypadala jako nová. Naopak, dost často cestujeme a korbičku vozíme v aute v kufru, bereme ji na návštěvy jako lůžko na spaní a vypadá stále dobře. Ale v ostatním pravda, nevím kolik má šířku látkové lůžko Mutsy, ale Joey má tak 30 cm (vnitřní), ale když jsem se dívala na rozměry látkových lůžek, tak měly 33 cm, tak zas nevím, jestli rozdíl 3 cm je k užitku. Mám 3,5 měsíčního chlapečka a je pravda, že už teď mám deprese z toho, že je v kočárku jako sardinka, když je ve fusaku. Ale to nebude problém jen korbiček Mutsy. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.10.10 09:25

ahoj…tak s tim caplikem na polohovani hodne pomaha kdyz mackate to chytit za to operadlo a jako trochu pritahnout smeremek k diteti pak mi to jde lehce.

do sportaku jsme sli tak nejak prelom 4 a 5 mesice..bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.10.10 09:25

ahoj…tak s tim caplikem na polohovani hodne pomaha kdyz mackate to chytit za to operadlo a jako trochu pritahnout smeremek k diteti pak mi to jde lehce.

do sportaku jsme sli tak nejak prelom 4 a 5 mesice..bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
25.10.10 11:24

Ahoj,tak já taky chytám opěradlo když mačkám na polohování,jak Mikitaa.Chce to taky gryf ,jak při skládání :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.10.10 12:17

mikitaa: díky za odpověď ohledně toho přechodu z hluboké do sporťáku :o))). Máme 3,5 měsíce, tak to ještě chvíli vydržíme a pak pošupeme taky do sporťáčku. Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí