Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
22.9.10 19:36
Denulenka píše:
Bébko…do toho bych dítě nedala! to je o hubu! a musím říct, že já bych si vzala spacák pod paži, šla do toho krámu a byla tam tak dlouho, dokud by mi nedali jiný nový kočár nebo prachy na ruku.Takhle jsme reklamovali postel u Jelínka, furt se mrcasily, tak ´jsme vzala spacák, ustala si u nich, protože na té jejich posteli u nás doma se spát nedalo díky vrzání a ke konci pracovní doby jsem dostala 13000,– na ruku a druhý den si pro postel dojeli.Jestli chceš, sednu do auta a přijedu ti asistovat, ale udělám tam takové haló, že už tě tam víckrát nepustí..neva?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neva!! :palec:
Přišla mi sms, že už maj vyřízenou reklamaci, tak jsem zvědavá, určo mi daj zpátky můj starej kočár, tak uvidím, jestli to bude dělat znova. Tady ten rozvrzanej podvozek jim s „díky“ vrátím. Je to hnus, jestli tohle udělá každej podvozek po hodně používání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.9.10 21:07

Holky, co je tohle za kolekci? Jinak my ho naklopenej nemáme - už s ním od pondělka jezdíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
22.9.10 22:21

Delsi dobu jsem se nekoukala na tuto disku.a jejda koukam jaka je tu nespokojenost s Mutsykama ja se tedy priklanim asi k tem spokojenejsim…mame 4 Rider singlespoke Standard/presne ten co je naobrazku ktery sem vlozila mooch/…a max spokojenost.zatim jsme tedy jen v hluboke korbe.je krasne v rovine a ani se nevykla.jen kdyz za ni chytnu a snazim se s ni jakoby houpat tak se pohupuje.no uvdime trebas nas jeste kocarek prekvapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
23.9.10 07:17
mooch píše:
Holky, co je tohle za kolekci? Jinak my ho naklopenej nemáme - už s ním od pondělka jezdíme :pankac:

to bude nějaká starší, tipuju 06-07 (starší asi ne, protože tam bývalo jiný upínání a tady už je nový, ale ještě jsou zespodu ty táhla na korbě),
zkus kouknout zespodu na podvozek bývá tam štítek nebo vyšito na stříšce někdy bývá rok

tak pěkný poježdění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.9.10 13:07

Jé Mooch, tak to máš stejný kočárek, jako jsem koupila ten můj první ojetý z polského Aukra. Tedy sporťák, korbičku jsem měla novější, bez těch světlemodrých kapes (celou tmavě modrou). Taky myslím, že to bude tak kolekce 2006. Hrozně se mi líbila ta zlatá látka vevnitř boudiček.
Tak ať se ti s ním dobře jezdí.
My ho nakonec prodali. Nějak mě chytl amok, že byť je kočárek krásný, tak první a možná jediné dítě, že bych si vlastně vůbec neužila nového kočárku. Tak jsme nakonec koupili nový v barvě Team Ocean a sporťák uvidíme až časem asi Active Coffee nebo Champagne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.9.10 13:50

Tak mi mame taky ten novejsi Active Black.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
23.9.10 21:53

Holala,
tak mám doma spravenej kočárek, vyměnili přední nápravu a ten skládací systém a korba je , věřte, nebo ne, rovně :dance: :dance: :dance:

Ten půjčenej podvozek by asi chtěl hodit do šrotu, ale vrátila jsem jim ho, jen jsem řekla, že jestli ho chtěj půjčovat dál, tak ať informujou maminky, aby dětem přidělaly na záda padák, kdyby náhodou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak snad to bude fungovat a sporťák už si užijeme bez vad :palec: :think: :think: :think:

Kdybyste se náhodou nudily, dejte nám, moc prosím, hlas do soutěže o profi focení :hug: Tahle fotka je ze včerejší akce Kočárkem Prahou, kde nás fotil fotograf. Jezdilo tam docela hodně Mutsíků, tak jsem šmírovala, kdo to má jak nakloněný :mrgreen: Ty sporťáky vypadaly fakt dobře, tak se těším, hlavně aby to fungovalo!!!!
 http://www.fotoprome.cz/…/gallery.htm?…

Dík moc, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.9.10 22:02
Bébka píše:
Holala,
tak mám doma spravenej kočárek, vyměnili přední nápravu a ten skládací systém a korba je , věřte, nebo ne, rovně :dance: :dance: :dance:

Ten půjčenej podvozek by asi chtěl hodit do šrotu, ale vrátila jsem jim ho, jen jsem řekla, že jestli ho chtěj půjčovat dál, tak ať informujou maminky, aby dětem přidělaly na záda padák, kdyby náhodou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak snad to bude fungovat a sporťák už si užijeme bez vad :palec: :think: :think: :think:

Kdybyste se náhodou nudily, dejte nám, moc prosím, hlas do soutěže o profi focení :hug: Tahle fotka je ze včerejší akce Kočárkem Prahou, kde nás fotil fotograf. Jezdilo tam docela hodně Mutsíků, tak jsem šmírovala, kdo to má jak nakloněný :mrgreen: Ty sporťáky vypadaly fakt dobře, tak se těším, hlavně aby to fungovalo!!!!
 http://www.fotoprome.cz/…/gallery.htm?…

Dík moc, pa

Tak to jsem moc rada! ze uznali a opravili!

• Citovat
  • Upravit
82
23.9.10 22:50

Obal na pláštěnku

Bébka, gratuluju.
Holky, nevíte, kde by se dal sehnat obal na origoš pláštěnku na sporťák? Koupila jsem ji na MMB a prodávajíci se zapomněla zmínit, že je bez obalu. Nechci ji vozit v igelitce. Díky za tipy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.9.10 09:58

Bébko, gratuluji!!
Adélko, asi bych zkusila nějakou paní na MMB at ti to ušije třeba v barvě kočíku, je to větší pytlík na papuče. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.9.10 10:02

Bébko, tak to jsi nás uklidnila. Doufejme, že všechny tři vadné kusy v republice sis vybrala ty a my se s nimi nesetkáme :-)
Přeju ať se ti konečně s Mutsynou jezdí tak, jak má a ať jsi z ní konečně taky tak nadšená, jako my ostatní. Uvidíš, sporťák ti to vynahradí. Do jaké barvičky půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
24.9.10 11:21

MAFINO!!!! ty zítra rodíš nebo co?:-))))))
Bébko gratulace a kdyby něc o..stačí písknout:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.9.10 11:43

Jo, jo, 2. termín zítra. Tak uvidíme. Zatím to ale moc nevypadá. Dr. se ale mimčo zdá větší, tak pokud přes víkend neporodím sama, tak v pondělí jdu na UT přeměření a kdyby byl opravdu větší, tak mi to prý vyvolají, abych neporodila obříka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
24.9.10 20:49

maf - ať to máš bezproblémové a rychlé a mimís už bude brázdit české kraje v Mutsíkovi :palec:

batoh máte některá batoh Mutsy? Já ho koupila ve výprodeji a vzadu na zádech má pod suchým zipem takovou plastovou sponu, za kterou se asi někam batoh přidělává, ale kam, to je mi záhadou :nevim: :think: :think: Nevíte??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
25.9.10 08:44

Bébko - to bude upevnění na záda sporťáku,nasune se to na ty dva čudlíky vzádu.Mutsy taška to má taky.
Ale moc praktický to není,když dáš dítě do lehu,tak se tam nedostaneš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4