Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
11.10.10 09:43

No, já se na sporťák taky těším. Ale mám pár známých doktorů a všichni radí, ať tam jdeme,co nejpozději. Tak nevím. :think: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.10.10 13:25
AdélaF. píše:
No, já se na sporťák taky těším. Ale mám pár známých doktorů a všichni radí, ať tam jdeme,co nejpozději. Tak nevím. :think: :cry:

a co s tim maji za problem…stejne chce uz tak velky dite trochu videt na svet (ja sem v hlubokaci uz podkladala zada jinak rvala jak tur kdyz nic nevidela…a to si myslim ze je lepsi naklonena ale rovna plocha…mutsyna jde skoro do lehu..takze nevidim problema :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzuna
11.10.10 14:25

Ahoj,
taky planuji koupit kocarek Mutsy, asi Transporter.
Nevite jestli se da nekde najit seznam autosedacek, ktore k nim lze nacvaknout. Zajimaji mne hlavne Romer Babysafe Plus, nebo Maxi Cosi.
Nebo jakou autosedacku pouzivate vy?

diky vsem

• Citovat
  • Upravit
13903
11.10.10 15:47

Maxi Cosi Cabriofix na Urban Rider

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.10.10 16:21
mooch píše:
Maxi Cosi Cabriofix na Urban Rider

stejne tak sme meli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.10.10 00:17

Bébko, ale trochu nahnuté to má být. Já mám trochu nahnnuté tedy všechno, kde malý leží. Na rovné matraci mi řval. V porodnici měli matrace v těch plastových košíčcích, co jsme je vozili, také podložené, aby byli trochu na nakloněné rovině.

Zuzi, jen pro info - Transporter se mi taky moc líbil, ale sporťák tam nejde do lehu - nožičky nejsou polohovací a pak to mělo ještě jednu nevýhodu. Ale kdybys mě zabila, tak si nevzpomenu. Tak jsem nakonec vybrala raději urbana.

Jo malýho teď taky vycpávám peřinkou, aby se tolik neklepal :-) Jednak je ideální že ho hřeje v týhle době, kdy to ještě není na fusak a jednak je moc krásná! Úplně mi ten kočárek rozzářila. Dám sem zítra fotku, až je stáhnu z karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.10.10 09:50

Tak malý už nechtěl v kočíku sedět a krásně chodil a najednou se to zlomilo a nechce venku vůbec chodit, stojí, řve a natahuje ruce...... takže asi kočík opět vytáhnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.10.10 15:42

Tak tady je ta fotka s naším malým v peřince v kočárku. Moc mu to sluší, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.10.10 16:18

jak ho máš vyladěnýho :palec: no fešák - mít z toho naše Jasmina rozum, tak po něm hned skočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.10.10 07:38

Maf, to je kocourek!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.10.10 12:09

krasavec :palec: a ta modra je krasna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
14.10.10 21:47

U nás to stejné. Honzík má už teď ve 3 měsících 61 cm a 6 kg. Teď jsem ho den vozila v hluboké korbě ve fusaku od Emitexu a je tam jako sardinka. Na dýlku ještě dobrý, ale na šířku, to je peklo. Dnes z toho mám celý den deprese v čem ho budeme vozit. Máte zkušenosti jak je to v tom sporťáku? My ho ještě nemáme dokoupený, takže nemůžu vyzkoušet. Teď jsem se dívala na šířku a je 30 cm, bože bože :zed: Jinak si myslím, že on sám to jen uvítá, taky je spíš pozorovací než spinkací a ležící miminko :-) . Jinak mutska super kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
15.10.10 12:15

Ahoj holky
prosím Vás pokud by jste někdo prodával přídavná kolečka na mutsy urba rider tak mi dejte vědět - marně se sháním. A kdo ví na kterých stránkách se dají objednat nová tak mi prosím napiště odkaz, nějak to nemůžu najít - díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.10.10 12:54

market: treba tady http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
ale urcite najdes hodne obchodu kde je maji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
15.10.10 13:39

aha díky moc - já jsem zadávala špatný název - proto jsem je nenašla. Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí