Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo, já se na sporťák taky těším. Ale mám pár známých doktorů a všichni radí, ať tam jdeme,co nejpozději. Tak nevím.
![]()
AdélaF. píše:
No, já se na sporťák taky těším. Ale mám pár známých doktorů a všichni radí, ať tam jdeme,co nejpozději. Tak nevím.![]()
a co s tim maji za problem…stejne chce uz tak velky dite trochu videt na svet (ja sem v hlubokaci uz podkladala zada jinak rvala jak tur kdyz nic nevidela…a to si myslim ze je lepsi naklonena ale rovna plocha…mutsyna jde skoro do lehu..takze nevidim problema ![]()
Ahoj,
taky planuji koupit kocarek Mutsy, asi Transporter.
Nevite jestli se da nekde najit seznam autosedacek, ktore k nim lze nacvaknout. Zajimaji mne hlavne Romer Babysafe Plus, nebo Maxi Cosi.
Nebo jakou autosedacku pouzivate vy?
diky vsem
mooch píše:
Maxi Cosi Cabriofix na Urban Rider
stejne tak sme meli ![]()
Bébko, ale trochu nahnuté to má být. Já mám trochu nahnnuté tedy všechno, kde malý leží. Na rovné matraci mi řval. V porodnici měli matrace v těch plastových košíčcích, co jsme je vozili, také podložené, aby byli trochu na nakloněné rovině.
Zuzi, jen pro info - Transporter se mi taky moc líbil, ale sporťák tam nejde do lehu - nožičky nejsou polohovací a pak to mělo ještě jednu nevýhodu. Ale kdybys mě zabila, tak si nevzpomenu. Tak jsem nakonec vybrala raději urbana.
Jo malýho teď taky vycpávám peřinkou, aby se tolik neklepal
Jednak je ideální že ho hřeje v týhle době, kdy to ještě není na fusak a jednak je moc krásná! Úplně mi ten kočárek rozzářila. Dám sem zítra fotku, až je stáhnu z karty.
Tak malý už nechtěl v kočíku sedět a krásně chodil a najednou se to zlomilo a nechce venku vůbec chodit, stojí, řve a natahuje ruce...... takže asi kočík opět vytáhnem.
Tak tady je ta fotka s naším malým v peřince v kočárku. Moc mu to sluší, že?
jak ho máš vyladěnýho
no fešák - mít z toho naše Jasmina rozum, tak po něm hned skočí ![]()
U nás to stejné. Honzík má už teď ve 3 měsících 61 cm a 6 kg. Teď jsem ho den vozila v hluboké korbě ve fusaku od Emitexu a je tam jako sardinka. Na dýlku ještě dobrý, ale na šířku, to je peklo. Dnes z toho mám celý den deprese v čem ho budeme vozit. Máte zkušenosti jak je to v tom sporťáku? My ho ještě nemáme dokoupený, takže nemůžu vyzkoušet. Teď jsem se dívala na šířku a je 30 cm, bože bože
Jinak si myslím, že on sám to jen uvítá, taky je spíš pozorovací než spinkací a ležící miminko
. Jinak mutska super kočár.
Ahoj holky
prosím Vás pokud by jste někdo prodával přídavná kolečka na mutsy urba rider tak mi dejte vědět - marně se sháním. A kdo ví na kterých stránkách se dají objednat nová tak mi prosím napiště odkaz, nějak to nemůžu najít - díky moc ![]()
market: treba tady http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
ale urcite najdes hodne obchodu kde je maji
aha díky moc - já jsem zadávala špatný název - proto jsem je nenašla. Díky ![]()