Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridera ještě jeden dotaz - ten koženej návlek na rukojeť (na zip) - to je ten od Teutonie?
mooch píše:
a ještě jeden dotaz - ten koženej návlek na rukojeť (na zip) - to je ten od Teutonie?
Ty návleky koupíš ještě možná u paní, Tereza Vinterová,
www.kocarkov.cz musíš jí napsat, aspoň já jsem si je u ní objednávala a jsem spokojená
Nejsou od žádné značky ona je pravděpodobně šije.
Ahá, dík moc, já jsem totiž na ten Tvůj odkaz už koukala a nenašla jsem je tam. Tak jsem hledala v jinejch obchodech a našla jen ty od Teutonie - a taky bylo napsáno, že jsou na zip. Tak jsem myslela, že to jsou ony.
Ta sluneční clona je strašná, to bych si na kočár nedala, vypadá to jak plavkovina a podle mně za 650 k ničemu, mám clonu z MMB za 280,– K, a pokaždé, když vyjedu tak se mně minimálně jedna matka zeptá, odkud ji mám, doporučuju.
Danulenko, a jakou máš značku clony? Já mám od teutonie a jsem taky moc spokojená…
ta clona se mi taky moc nelibi..mam safety1 a spokojenost za 400 myslim byla…
Tak ta Safety 1 vypadá taky větší, ta by šla - mně ta Teutonia podle obrázků přijde prostě moc mrňavá. Nebo se pletu?
mooch píše:
Tak ta Safety 1 vypadá taky větší, ta by šla - mně ta Teutonia podle obrázků přijde prostě moc mrňavá. Nebo se pletu?
no tu sklopis uplne pres cely decko…a je hlavne pruhledna. jen teda ted nam babicka ulomila na jedny strane packu…ale to nebude kvalitou clony ale kvalitou babicky
![]()
Tak jsem byla o víkendu v Brně na Tomkově náměstí kouknout, zda mi ještě něco nechybí a všimla jsem si, že na vystavené korbičce Mutsy, kterou tam měli, také chybí ta táhla, která umožní složit kočárek bez odendání hluboké korby jako u mé Mutsyny. Ptala jsem se prodavačky a prý se to už na těch nových korbách nedělá. Co vy, které máte letošní nebo loňské korbičky, taky je tam nemáte?
Tak jen info k těm návlekům na rukojeť jak je má Monili - jsou za 445,– a jdou použít na většinu kočárků. Nešijou je, objednávají je jako náhradní díly a na shopu je vystavené nemaj, protože objednávaj jen pár kusů. Ještě jednou dík za tip ![]()
mikitaa píše:
holky zkousely jste nektera vyprat potah sportaku???
Prala jsem všechno, jen pořádně zalepit všechny sucháče k sobě.
Potah, madlo a nánožník do pračky, boudu jsem drhla ve vaně.
LeníkDOMO píše:Dotaz to madlo šlo do pračky i s tím plastem? Nebo jsi ho nějakým zázrakem sundala?mikitaa píše:Prala jsem všechno, jen pořádně zalepit všechny sucháče k sobě.
holky zkousely jste nektera vyprat potah sportaku???
Potah, madlo a nánožník do pračky, boudu jsem drhla ve vaně.
Leníku,ve vaně si drhla boudu od sportáku?Toho se kapku bojím kvůli tomu papundeklu,nebo co to tam je jako výztuž.Nerozmáčí se to?Mám vnitřek bílý,tak aby to neudělalo šmouhy ![]()
Holky, nemáte některá tuhle sluneční clonu?
http://www.babynabytek.cz/…yshade-p112/
Našla jsem jí tu http://www.groovystyle.co.uk/…essories.htm jako příslušenství k Mutsy a podle toho jak moc je sklápěcí mi připadá lepší než ta ed Teutonie nebo Emitexu.